Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

stefy, mail.yahoo.com si te loghezi cu userul comun...eu inca citesc la ea, e foarte bine facuta:)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Simo, am gasit- dr. Iulia Dogaru de la Proctomed clinics

burtici, weekendul asta sunt zilele recoltei..abia astept sa merg si eu maine..s-a intors tata acum de acolo..mmm, numai bunataturi de tara, branza, pastrama, must, struguri, fructe, legume..

si ca sa va zic ce fac eu azi, merg la party fetita unui prieten face un an si abia astept sa merg sa mai scot si eu capul in lume problema e ca nu ma incape nimic, n-am cu ce ma incalta si nu avem nici haine groase, adica suntem aici doar cu hainele de vara, restul sunt depozitate intr-o magazie in Bucuresti la o matusa de cand ne-am mutat..off, oi vedea cum o rezolv, cred ca imprumut ceva de la maicamea

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mersi mult Miki, chiar ma bucur ca e doctorita si nu doctor. Oof, dragii de voi, tare nasol va e toata situatia asta...Mi-am facut si eu nervi o mie iar cu casa...Lucreaza ca nesimtitii, acum au celelalte lucrari si oamenii sunt acolo..iar casa noastra..O sa intru bine de tot in el pentru ca deja depaseste orice limita a bunului simt ...
Trebuie sa ma calmez..

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

stefzapost- pe contul comun dar pe yahoo.com

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

yahoo.com???? nu pe picassa??? este cont comun si pe yahoo??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multam fetele...nu aveam habar ca avem mail comun

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nah ca nu am mai mancat nici o pizza pana la urma....:((( imi era asa foame ca am prins 2 crenwursti anemici prin frigi si un pahar cu lapte si gataaaa m-am saturat!!

vorbea cineva de rosu la baietei.....eu numai rosu, portocaliu, verde, galben, mov am de gand sa cumpar. nu suport culoarea albastra.... poate doar acel albastru deschis-senin....

si eu la iasmi am cumparat totul din timp, dar devreme.... acum nu ma mai grabesc ca nu mai am unde sa le depozitez...oricum categoric pana in decembrie o sa le am cumparate.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

stefy ce a crescut burtica de la 16 la 17 sapt!!!! ce vizibil se vede cresterea!! imi plac la nebunie tatuajele tale.....sunt pasionata de tatoo.....cu greu am reusit sa imi conving sotzul sa fie si el de acord sa imi fac unul....vezi....daca nu le-am facut inainte sa il cunosc.... si acum incep tatonarea terenului pt al 2-lea tatoo....

catank de ce ai sters pozicile tale????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Simo, am gasit- dr. Iulia Dogaru de la Proctomed clinics

burtici, weekendul asta sunt zilele recoltei..abia astept sa merg si eu maine..s-a intors tata acum de acolo..mmm, numai bunataturi de tara, branza, pastrama, must, struguri, fructe, legume..

si ca sa va zic ce fac eu azi, merg la party fetita unui prieten face un an si abia astept sa merg sa mai scot si eu capul in lume problema e ca nu ma incape nimic, n-am cu ce ma incalta si nu avem nici haine groase, adica suntem aici doar cu hainele de vara, restul sunt depozitate intr-o magazie in Bucuresti la o matusa de cand ne-am mutat..off, oi vedea cum o rezolv, cred ca imprumut ceva de la maicamea

Mersi mult Miki, chiar ma bucur ca e doctorita si nu doctor. Oof, dragii de voi, tare nasol va e toata situatia asta...Mi-am facut si eu nervi o mie iar cu casa...Lucreaza ca nesimtitii, acum au celelalte lucrari si oamenii sunt acolo..iar casa noastra..O sa intru bine de tot in el pentru ca deja depaseste orice limita a bunului simt ...
Trebuie sa ma calmez..

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

da, si mie mi-a convenit chestia asta cu doctorita nu doctor si e super, adica eu chiar aveam un stres..te face sa te simti super ok, confortabil si iti si explica..
casa, asta e..noi sa fim sanatosi..inca mai cautam, uite ca doar weekendurile le avem libere si pe asta l-am pierdut ( cata a si lucrat , acum il astept sa vina )..naspa ca va tot amana, o fi promis termene si la alea noi si trage acum tare cat mai poate lucra afara..dar n-aveti cum sa-i dati un ultimatum ? sa-l presati si voi cu ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi

nici mie nu-mi place albastrul
dar la mine nu e cazul
ca tot fetita vom avea
desi pe antonia am imbracat-o
adesea baietoi
cu hainute
de la finutul nostru
ahahahhahaha
si eu am luat la ea din timp
dar nu hainute
celelalte
pt ca hainute am primut f multe de la nasi si prieteni
stiind toti ca asteptam pe bebe de 5 ani
acum hainute am
patut si carut si cadita de asemenea
raman doar cosmeticele
si restul sanatate
si banii sa pot naste la maternitatea particulara din cta
si sa fac recoltare de celule stem

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am uitat sa va zic ca sunt putin atinsa de raceala
am luat mucii de la antonia
si tusea de la sotul
offffffffffffff
ma simt cam aiurea
dar iau un paracetamol diseara
si maine sper sa fiu fresh

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

cami, eu tot la 2-3 sapt am simptome de raceala.... cu mucii nici nu mai zic , ca ma dor muschii de la burta cat ii suflu

la lichidele consumate pe zi se pune si supa/lapte/suc/ceai??

Mergi la inceput