Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
eu am 5....:D si pe burtica acolo unde am inimioarele se bat numele la bebici..incepem cu christina ![]() ![]() cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+ |
eu am unul pe spate jos, lung pe spate pe latime deasupra fundului si ala l-as continua in sus pana spre umar....

al meu sotz nici nu vrea sa auda mamica fericita de printesa
si
19+ baietel
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena Viss eu am optat pt sterilizator la microunde,e mult mai ieftin si face acelashi lucru,e pur si simplu o cutie cu un suport de bibe in care pui apa...cele electrice functioneaza pe acelashi principiu doar ca-s electrice si sunt scumpe Ana-Maria mami de 16+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
eu am primit unul NUkc electric. sper sa fie ok, produsele NUK in general sunt ff bune.
anaxena, la ce nume de baiat v ati gandit????
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel
bb_yasmi spune:
avem nevoie iarasi de capitol nou.....
cine??? 

mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
mandreeac spune:
Ce faceti dragelor?
Vad ca ati tot scris, am citit, Catank acum o sa iti compun si mesajul privat ca mi-a sris sotul pe o foaie sa iti explic cum se ajunge, e foarte simplu de la Rest Perla.
Eu nu am gasit nicio zi a recoltei in Bucuresti, fir=ar sa fie , am fost tare suparata ca ma gandesc la mustul ala.
Am gasit pe net , am ajuns acolo si ce credeti ca era .........concert Ozzy Osbourne. Am fost tare suparata, dar asta este.
tuturor.
Pisuc mic ai mesaj privat.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
anaxena spune:
nume de baiat...ufff
Alex,Marc,Sebi..... si toate au ceva care nu-mi place
primul e numele fostului meu sotz
al 2lea a unui baietel care este insuportabil
al 3lea a unui profesor universitar cu care ma contrazic mereu
chiar acum ma uitam dupa nume,inca nu am gasit unul cu care sa-l identific pe bb
fac eu cap dc nu s-a apucat altcineva,ashtept 5min si ma apuc
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Christina Gheorghia 17+