Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy ce a crescut burtica de la 16 la 17 sapt!!!! ce vizibil se vede cresterea!! imi plac la nebunie tatuajele tale.....sunt pasionata de tatoo.....cu greu am reusit sa imi conving sotzul sa fie si el de acord sa imi fac unul....vezi....daca nu le-am facut inainte sa il cunosc.... si acum incep tatonarea terenului pt al 2-lea tatoo....

catank de ce ai sters pozicile tale????

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

eu am 5....:D si pe burtica acolo unde am inimioarele se bat numele la bebici..incepem cu christina

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

eu am unul pe spate jos, lung pe spate pe latime deasupra fundului si ala l-as continua in sus pana spre umar.... al meu sotz nici nu vrea sa auda dar o sa il conving eu cumva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Viss eu am optat pt sterilizator la microunde,e mult mai ieftin si face acelashi lucru,e pur si simplu o cutie cu un suport de bibe in care pui apa...cele electrice functioneaza pe acelashi principiu doar ca-s electrice si sunt scumpe

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

eu am primit unul NUkc electric. sper sa fie ok, produsele NUK in general sunt ff bune.

anaxena, la ce nume de baiat v ati gandit????

Mergi la inceput

avem nevoie iarasi de capitol nou..... cine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragelor?

Vad ca ati tot scris, am citit, Catank acum o sa iti compun si mesajul privat ca mi-a sris sotul pe o foaie sa iti explic cum se ajunge, e foarte simplu de la Rest Perla.

Eu nu am gasit nicio zi a recoltei in Bucuresti, fir=ar sa fie , am fost tare suparata ca ma gandesc la mustul ala.

Am gasit pe net , am ajuns acolo si ce credeti ca era .........concert Ozzy Osbourne. Am fost tare suparata, dar asta este.

tuturor.

Pisuc mic ai mesaj privat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nume de baiat...ufff

Alex,Marc,Sebi..... si toate au ceva care nu-mi place
primul e numele fostului meu sotz
al 2lea a unui baietel care este insuportabil
al 3lea a unui profesor universitar cu care ma contrazic mereu

chiar acum ma uitam dupa nume,inca nu am gasit unul cu care sa-l identific pe bb

fac eu cap dc nu s-a apucat altcineva,ashtept 5min si ma apuc

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

capitolul 38

Mergi la inceput