Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
stefyapost spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
![]() ![]() L-am intrebat ieri de faptul ca mie imi cade f rau parul, am senzatia ca o sa chelesc si umplu tot cu parul meu. Sotzul meu si-a gasit par si in adidasi ![]() , peste tot il las si mi-a zis ca pot sa ma spal cu diverse sampoane pentru caderea parului, ca nu e nicio problema, nici cu vopsitul nu e problema.![]() ![]() ![]() ![]() Sanii si eu ii am mariti, dar nu mai sunt la fel de tari, mameloanele mi s-au marit , la fel mi-au aparut si tuberculii lui Montgomery, (sper ca nu am zis vreo idiotenie) Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+ |
si mie imi cade fffff tare parul...

stau numai cu el prins,poate si din cauza asta am dureri de cap,dar nu il pot lasa desfacut sa se trezeasca careva cu par in cafeucea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 17+
bb_yasmi spune:
anaxena eu am inteles ce ai spus. bravo tie ca ai ambitie, si ma gandesc ca daca iti e foame tare doar nu o sa stai sa "mori" de foame!! ai doar grija mare. tu stii cat poti.....
cat ai luat pana acum??
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
stefyapost spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Stefana
Iti multumesc din suflet pentru urari! Nu ma asteptam sa va amintiti de mine. Eu oricum va citesc cat de des pot. Acum ma odihnesc putin in asteptarea musafirilor. Mi-am luat doua zile de concediu si am pregatit totul si acum astept cadourile... :) in doua serii, si azi, si maine. Bebe e bine, l-am vazt lunea trecuta. Inca nu stiu sexul, dar sper ca peste o saptamna si ceva, cand o sa ma duc la eco de 16 sapt, sa se vada. Va pup pe toate si sarcini usoare in continuare! Stef 14+It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
la multi ani tiza

cea mai fericita
Christina Gheorghia 17+
anaxena spune:
3kg!!
dc va cade parul nu este o solutie sa-l tundetzi,el tot cade!!!toamna si primavara e normal sa cada 100fire/zi..probabil acum cade de la schimbarile hormonale,eu zic sa avezti rabdare ca aceasta perioada nu tzine mult si nu are rost sa taiem parul!!!incercatzi sampoane pt caderea parului ca sa fortifice radacinile
deci: curcanul a ieshit cam uscat,vina mea!!!dar e bun..iar sosul l-am bagat la blender ca doar nu lasam bucatile de gutui asha mari si a ieshit o bunatate dar prea mult pt mizilucul meu de carne
daca imi e foame MANANC!!!!logic ca mananc!!dar nu mananc dulciuri,incerc fara paine cand pot,nu mananc gras,incerc sa bag doar pui si peshte,fara cartofi prajiti,dc vreau cartof il fac copt,mananc salata,incerc sa nu mananc noaptea dar cred ca exagerez cu fructele si de acolo mi se trage...pai dc pun 1.5kg /sapt..ia sa vedem
24*1.5=36kg!! super!!! cred ca a fost o crestere brusca ,tre sa verific cum a fost la sarcina cu Maria ca shtiu ca mi-am notat pe undeva
am mancat nishte roshii cherry si nici nu-mi mai vine sa ma ating de curcan,l-am taiat pt sotz ,poate mananc cu el
oricum si noi mergem azi la Carrefour la zielele recoltei sau cam asha ceva sa bem must si sa papam gratarel..abia ashtept!!!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
16+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Miki unde sunt zilele recoltei?????? Tu stai in Bucuresti nu? Spune-mi si mie te rog, ca dau si eu o fuga. Distractie placuta, ma bucur pentru tine ca mai iesi. ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+ |
mandreeac, sunt in fiecare oras organizate astfel de evenimente, eu din pacate momentan sunt in ploiesti la ai mei..dar sigur e si in bucuresti, dar nu stiu unde

mami de Vlad 09.04.2009 si
17+ cu
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui catank stefyapost veti cum faci poate te insoteste bunica ciprioata la cumparaturi Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+ |
naravul il are doar pt nepotica
cea mai fericita
Christina Gheorghia 17+
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota mandreac , pot vb despre asta, au trecut doi ani si numai plang cand povestesc.. BBlina mea a facut tromboza de cordon ombilical si totul s-a oprit, desi ea avea 3000 la 37 de sapt si sarcina a fost fara nicio problema, am lucrat, am fost la munte, la nunti, am dansat.... A fost greu, dar acum ma gandesc ca va fi totul bine.. Si chiar nu-mi pasa daca e fata , baiat... ce tb sa fac, cate kg voi lua..., ca tb sa nu pap diverse chestii... cel mai mare dar in viata sunt copii... Stiti ce imi doresc mult...? sa ne intalnim toate la vara in parc cu carucioarele sa ne vedem bbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 14+ |
of, ailed_dota..cata putere cred ca ti-a trebuit..dar ce duce la tromboza asta ? sau nu sunt cauze medicale..pur si simplu se poate intampla..?
mami de Vlad 09.04.2009 si
17+ cu
catank spune:
stefyapost mda, corect!![]()
anaxena ma bucur ca ti-a placut cum a iesit, ...eu as fi preferat gutuile felii
, ei na, e vb de gusturi. Sa aveti pofta!
Foarte frumos evenimentul dedicat ziua recoltei, petrecere frumoasa fetelor!... imi aduce aminte de "gustul copilariei"![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
14+
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui anaxena 3kg!! dc va cade parul nu este o solutie sa-l tundetzi,el tot cade!!!toamna si primavara e normal sa cada 100fire/zi..probabil acum cade de la schimbarile hormonale,eu zic sa avezti rabdare ca aceasta perioada nu tzine mult si nu are rost sa taiem parul!!!incercatzi sampoane pt caderea parului ca sa fortifice radacinile deci: curcanul a ieshit cam uscat,vina mea!!!dar e bun..iar sosul l-am bagat la blender ca doar nu lasam bucatile de gutui asha mari si a ieshit o bunatate dar prea mult pt mizilucul meu de carne daca imi e foame MANANC!!!!logic ca mananc!!dar nu mananc dulciuri,incerc fara paine cand pot,nu mananc gras,incerc sa bag doar pui si peshte,fara cartofi prajiti,dc vreau cartof il fac copt,mananc salata,incerc sa nu mananc noaptea dar cred ca exagerez cu fructele si de acolo mi se trage...pai dc pun 1.5kg /sapt..ia sa vedem 24*1.5=36kg!! super!!! cred ca a fost o crestere brusca ,tre sa verific cum a fost la sarcina cu Maria ca shtiu ca mi-am notat pe undeva am mancat nishte roshii cherry si nici nu-mi mai vine sa ma ating de curcan,l-am taiat pt sotz ,poate mananc cu el oricum si noi mergem azi la Carrefour la zielele recoltei sau cam asha ceva sa bem must si sa papam gratarel..abia ashtept!!! Ana-Maria mami de 16+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
nu il toi tot ca-l ubi de nu mai pot...si al meu iubitel face crizulitze cand e vorba de pletele mele

..si ma spal cu un sampon destul de bun vichy

cea mai fericita
Christina Gheorghia 17+

, peste tot il las si mi-a zis ca pot sa ma spal cu diverse sampoane pentru caderea parului, ca nu e nicio problema, nici cu vopsitul nu e problema.
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+