Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ailed_dota

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu n-am zis ca de ce a luat x sau y z kg!!!!e problema mea personala cate kg vreau sa iau si de altfel e problema mea daca vreau sa expun acest fapt pe forum sau nu...eu shtiu cat m-am chinuit sa dau 10kg jos..cata sala si cat regim si mai si alaptam ca ma intrebau oamenii cand avea Maria 6 luni in cate luni de sarcina sunt si sa portzi haine de gravida mult timp dupa ce ai nascut si pt ce?pt ca am bagat in mine mai mult decat trebuia?pt ca nu am tzinut cont?si acum am shansa sa pot si vb ceea se shtie foarte bine ca o gravida trebuie sa consume cu 300calorii mai mult decat negravida..300calorii inseamna un iaurt!!

eu va cred si va sustzin ideea si nu critic pe nimeni cat de greu a obtzinut sarcina si cum vrea sa traiasca aceste 9luni,dar e pur si simplu optzinuea mea si nu mi se pare normal sa fiu criticata mai ales ca shtiu ce inseamna o sarcina pt organismul meu si apoi o sa vedetzi si voi cum copiii cresc si voi ramanetzi cu fel si fel de chestii gen vergeturi,piele in exces,kg si o sa vretzi sa fitzi totusi femei si sa va continuatzi viatza mai frumos ca pana acum nu gandindu-va ce bluza sa-mi iau sa nu se vada shunca x sau ce costum de baie sa-mi iau sa nu se vada vergetura y si apoi o sa va ganditzi ca dc va infranatzi macar un pic poate aceste lucruri nu se intamplau,iar copilul din 20kg reprezinta 3kg plus inca 3 placenta si lichidul si alte chestii adiacente raman 14kg cu care corpul vostru nu este obishnuit
si ideea cu slabesc dupa sarcina nu se aplica tuturor,eu una o shtiu si n-am avut copil linishtit si am alaptat 1an si 7 luni chiar dc sanii mei aratau ca 2 shosete ude dupa,nu m-am gandit la corpul meu,m-am gandit la binele copilului ca nu-s o mama denaturata
dr meu cand m-a vazut la prima sarcina mi-a zis ca trebuie sa iau maxim 10kg,cand m-a vazut la 14s si i-am zis ca am luat deja 6kg m-a certat si mi-a dat maxim 12kg sa iau,iar la sfarshit am luat 13kg..dc si dr meu e nebun si imi pune limite la varsta mea si la indicele meu de greutate atunci exagerez rau de tot

eu tot asha am sa gandesc si nu am sa condamn pe nimeni niciodata ca a luat x kg,e problema fiecaruia cum isi gestioneaza kg si sarcina si copilul

nu m-am suparat pe nimeni pt ca fiecare si-a trait viatza intr-un anumit fel si are alt gen de experienta ,suntem diferitzi si e normal sa avem pareri diferite

acest forum este pt sustzinere ,nu pentru a despica firul in 4

am si eu o intrebare si ash vrea sa fitzi sincere: cine fumeaza in sarcina? chiar o tzigara pe sapt? chiar sunt curioasa dc este macar o persoana care sa zica ca da si de altfel nu a zis de teama sa nu fie certata,ca doar ceea ce noi nu facem nu putem intzelege

va pup
ma duc sa fac pulpa de curcan cu sos de gutui...sper sa iasa bun

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena

Eu vreau reteta ta, suna tare bine.

Mergi la inceput

catank acum o execut..e de pe net,dai pe google curcan cu sos de gutui..doar ca eu fac o varianta mai rapida: am luat punga pt pulpe si am bagat o pulpa de curcan la cuptor si acum fac sosul separat..eram curioasa cum e sosul de gutui..aaa si am luat roshii cherry ca am zis ca-s mai gustoase
va anuntz dupa ce termin

bb yasmi eu zic ca n-am exagerat in papa,fatza de cum mancam negravida clar exagerez,negravida erau zile cand nu mancam nimic..nu-mi era foame!!oricum ritmul asta accelerat m-a alarmat de luni pana sambata 1,5kg???

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena, dar fetele doar si-au spus parerea lor.....e un forum liber, nu?? eu te inteleg, si eu ma chinui cu kg sa nu le iau, desi toti din jurul meu imi spun ca sunt nebuna, ca sunt gravi, ca tre sa mananc....sau sa profit ca acum pot manca tot ce imi doresc....ca apoi tot intr-o dieta voi fi.....ei nici chiar asa!!! desi am slabit fffff usor cele 25 de kg depuse, plus inca 10 kg (asta a fost ambitia mea :)) stiu ca am exagerat cu mancatul, ffff tare .....nu aveam nevoie decat de jumatate din cat am mancat/depus.
cat ai acum +4kg??
pe mine ma ajuta tareeee mult calculatorul de kg in sarcina, il am prins pe frigider si daca vad ca ma apropii de limita pt sapt respectiva incerc sa echilibrez situatia. pana acum sunt in grafic si daca reusesc sa continui asa ma voi incadra in cele maxim 15 kg.

eu astept sa ajunga sotzul acasa sa comand pizza....imi e o foameeee.... si o pofta!!!

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena, acelasi cantar? ai baut apa mai multa azi? te-ai cantarit la aceasi ora (eu seara am si cu 1,5 kg mai mult de la cata apa beau)? ai iesit la toaleta?? oricum arati superrrrr bine in poza pusa azi si aratai ffffff bine si cu uriasul burtoi la 40 sapt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy am vazut pozicile cu burtica. este maricica si frumoasa tare, nicidecum nu pari ca te-ai ingrasat, doar a crescut burtica

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

multam dulce...azi sa ma vezi ca sunt si imbalonata ce rotunjoara sunt. si m-am ingrasat...stiu eu..vad la cantar si simt la haine. am vazut fete care intra in blugi(cred ca ce-i vechi)..pe mine ma deranjeaza ....tre sa merg la niscai cumparaturi de hainutze pt burtica mea si popoul meu gigant

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Viss draga, ai pus tare bine punctul pe I.
Si eu ma amuz zilnic de discutiile despre cele 200 de grame puse pe burtica, si ca s-au ingrasat "prea mult" si ce groaznic e.
De aceea simt nevoia sa ma mai intorc la forumul de FIV uneori, sau la gravidute prin FIV, fiindca acolo se gandeste ca tine si ca mine: suntem atat de fericite ca am reusit, ca vom avea un bebe dupa atata si atata lupta, dupa atata plans si eforturi, incat realmente nu ma obsedeaza deloc kilogramele. OK - n-am de gand sa pun 30 kg pe mine (desi uitati-va cat au pus Nicoleta Luciu si Miha Radulescu si cum arata acuma...).
Astea sunt moftulete, dar poate si eu daca obtineam sarcina usor imi stabileam alte dominante... Nu stiu!
Oricum, bucurati-va sa fiti sanatoase, sa aveti bebe sanatos, sa fim tonice si optimiste. Greutatea e o problema de ordin secundar, si cu vointa slabim noi dupa.

Sper sa nu fie explozie mare de suparare printre ultraortodoxele greutatii, dar e important sa auziti si alta parere!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

ma bag si eu in discutie..ca musca...
crezi tu ca e bine sa iei pe luciu si radulescu exemplu???
eu una nu vreau sa ma uit la ele si sa zic 'las' ca au si ele copii si iaca ce bine sunt acum!'...sa pun 30 de kg si sa dau din colt in colt apoi...
nu am nici situatia lor financiara ca sa imi plimb popoul la toate spa-urile,tratamentele,chirurgi si mai stiu eu ce...eu sunt o salariata care imi permit o sala si 2 masaje....si crede-ma ca 10 kg nu se dau asa uror jos..te duci de 3 ori la sala si gata...trebuie ffff multa munca...
suntem femei..si dupa aceste 9 luni v-om fi mai FEMEI....eu una vreau sa si arat ca una,sa am o viata de cuplu la fel de frumoasa sau poate mai frumoasa...si daca ma las pe mana frigiderului nu prea am sanse
punctul meu de vedere...fiecare cu opinia ei
pupici la toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anaxena, acelasi cantar? ai baut apa mai multa azi? te-ai cantarit la aceasi ora (eu seara am si cu 1,5 kg mai mult de la cata apa beau)? ai iesit la toaleta?? oricum arati superrrrr bine in poza pusa azi si aratai ffffff bine si cu uriasul burtoi la 40 sapt!!

acelasi cantar,aceeashi pozitie,aceeashi ora,cu pipi facut!!!

problema mea nu este ca nu arat bine gravida!!!chiar nu s-a prins nimeni...dupa nashtere e problema mea!!!cand eram gravida toata lumea imi spunea ce slaba sunt si dupa ce am nascut aratam groaznic,ma simtzeam groaznic si lucrand la salon primeam fel si fel de perle despre cum arat,dupa ce am stat zi de zi la sala si la n regimuri si am facut in final 3 enterocolite consecutive si am ajuns la greutatea initiala asta dupa 14luni de la nashtere toata lumea se minuna de cat am slabit de parca fusesem o balena ucigasha si uite asha din experientza altor cliente care au reushit sa ia 8kg si au nascut copil de 3kg sanatos de altfel am ajuns si eu la ideile mele

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

stefyapost veti cum faci poate te insoteste bunica ciprioata la cumparaturi, asa scapi si tu mai ieftinPoate si-a pastrat naravul de cind a mers la cumparaturi pentru nepotica

Mergi la inceput