Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
ailed_dota spune:
gata, am recuperat cu cititul...
Yasmy, eu am luat-o pe fetita la eco data trecuta , dar ea are 7 ani, i-am explicat dinainte si a fost f fericita sa-l vada pe bb...Nu mai tin minte cat are fetita ta...Ocricum a fost si tati cu noi...
StefyLA MULTI ANI!
alina06st, nici pe mine nu ma mai dor sanii, dar in schimb m-am masurat si am 100 peste sani(inainte aveam 94-95)
deea99 si eu apofteam la cola cand eram gravi cu fetita mea cea mare, oricum are mai putine toxine decat fanta.. colorantul e caramel nu derivat azoic...
stai linistita cu greutatea, eu ma cantaresc in fiecare zi..si am niste variatii.. depinde ce pap..
dar parca imi aduc eu aminte de cineva care papase 5 felii de paine cu unt intr-o zi... si niste pateuri cu branza...
Din experienta mea, care am slabit cate 20 de kg de 2 ori in viata
si sunt dispusa si acum daca va fi nevoie..., daca vrei sa nu te ingrasi spune nu la combinatii de genul..paine cu unt, salata beuf ( e o bomba calorica), cartofi prajiti, cartofi cu maioneza, morcovi fierti cu carne..dupa ce am pierdut ingerasul la 37 de saptamani de sarcina am ramas cu 77 de kg, fara bb in brate si m-am mobilizat sa imi revin fizic pentru fetita mea si pt sotul meu si in 3 luni slabisem 14 kg, fara sa ma infometez... e drept ca eram terminata psihic, dar m-am straduit sa pap corect
acum sa ma ajute DD sa il tin pe bb in brate sanatos , intreg si viu si nu ma intereseaza cate kg am..stiu ca le voi da jos cu vointa si sport.

ma duc sa fac si eu cate ceva in casa...
vb
mami de
de 7 ani si ingeras si
14+
catank spune:
laley in legatura cu ureaplasma pozitiva, dr nostru(si a lui mandrreac)ne-a recomandat antibiotic dar dupa 16 saptamini. Banuiesc ca si tu ai luat la recomnadarea dr tau, de ce mai devreme, ..nu stiu.
mandrreac eu numai la medical city am fost si am platit 2600 eco normala, si 3600 sau 3800(nu mai stiu)morfologia trim I
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
14+
mandreeac spune:
Off Doamne, Alied imi pare nespus de rau ca ai pierdut bebelusul la o varsta a sarcinii asa de mare. Nu vreau sa te pun sa mai povestesti, cred ca iti este f greu, dar sincer nu imi explic cum de s-a intamplat asa ceva. Doamne fereste. Acum va fi totul bine sunt sigura.

Alina06 ma bucur din suflet ca bebe este bine! O sa se retraga si acel hematom si totul va fi bine. Sa ai mare grija de tine.
Alina.n tu ce mai faci? Ce planuri ai pentru astazi?

Lalely eu de astazi am inceput sa iau antibioticul. La mine in antibiograma singurul antibioticul sensibil la infectie a fost pristinamicina, pe care am gasit-o in Franta, la noi in Romania nu se mai fabrica si oricum dl dr mi-a spus ca abia dupa saptamana 16 am voie sa il iau. Eu il am de vreo saptamana, dar m-am dus intai la dr sa vada cutia, are alta denumire antibioticul si sa imi dea ok-ul, ca sa zic asa, ca imi e teama de antibiotic in sarcina.

Simo si eu m-am culcat pe la 00:30 si m-am trezit la 5 dimineata, am stat cu ochii pe pereti, apoi am dat drumul la tv si la ora 8 am atipit iar. O sa am un bebe tare matinal.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank laley in legatura cu ureaplasma pozitiva, dr nostru(si a lui mandrreac)ne-a recomandat antibiotic dar dupa 16 saptamini. Banuiesc ca si tu ai luat la recomnadarea dr tau, de ce mai devreme, ..nu stiu. mandrreac eu numai la medical city am fost si am platit 2600 eco normala, si 3600 sau 3800(nu mai stiu)morfologia trim I Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+ |
Da , e mai scump asa ca prefer sa merg acolo in Floreasca. Eu am dat 350 ron pe aia de trim 1 la academica. Luni o sa sun si eu la medical city, acolo ma voi programa, ca sa ajunga si sotul si am sa intreb si eu cat costa cea de trim 2. La academica e 460 ron, cam scump, dar asta este, bebe al meu sa fie sanatos.

Andreea B.
cu o minune
bb_yasmi spune:
andreea ai luat destul de mult aproape 7 kg.....dar ai avut norocul/avantajul ca ai si putine kg. 
si tu ca si roxy 

mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
lalely07 spune:
Catank si Mandreac..tocmai ca de asta imi este si mie frica ca mi-a dat antibiotic in primul trimestru...dar ce sa fac asa a considerat el.
L-am intrebat daca imi face rau,daca nu-lafecteaza pe bebe si a zis ca ce altfel mi-l dadea...Ce sa zic..nici nu stiu ce sa mai cred.
Ideea este ca eu l-am luat incepand cu saptamana 10 de sarcina.Bacteria mea este sensibila la multe medicamente...si medicul mi l-a recomandat pe asta.Stau si cu teama acum pana joi cand merg la eco..Sper sa fie bebe bine si sa nu-l fi afectat.
Eu mai am o cunostiinta care a luat antibitoic din saptamana 6 pt ca a avut ceva..mai complicat si acum este bine..dar sunt cazuri si cazuri.
Sper sa fie bine pana la urma..si sa scap naiba de bacterii si virusi...
11+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
ailed_dota spune:
mandreac , pot vb despre asta, au trecut doi ani si numai plang cand povestesc..
BBlina mea a facut tromboza de cordon ombilical si totul s-a oprit, desi ea avea 3000 la 37 de sapt si sarcina a fost fara nicio problema, am lucrat, am fost la munte, la nunti, am dansat....
A fost greu, dar acum ma gandesc ca va fi totul bine..
Si chiar nu-mi pasa daca e fata , baiat... ce tb sa fac, cate kg voi lua..., ca tb sa nu pap diverse chestii...
cel mai mare dar in viata sunt copii...
Stiti ce imi doresc mult...?
sa ne intalnim toate la vara in parc cu carucioarele sa ne vedem bbi

mami de
de 7 ani si ingeras si
14+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota mandreac , pot vb despre asta, au trecut doi ani si numai plang cand povestesc.. BBlina mea a facut tromboza de cordon ombilical si totul s-a oprit, desi ea avea 3000 la 37 de sapt si sarcina a fost fara nicio problema, am lucrat, am fost la munte, la nunti, am dansat.... A fost greu, dar acum ma gandesc ca va fi totul bine.. Si chiar nu-mi pasa daca e fata , baiat... ce tb sa fac, cate kg voi lua..., ca tb sa nu pap diverse chestii... cel mai mare dar in viata sunt copii... Stiti ce imi doresc mult...? sa ne intalnim toate la vara in parc cu carucioarele sa ne vedem bbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 14+ |
Da , asa este nu conteaza ce este, eu am mers pe aceasta premisa inca de la inceput, ce o fi sanatos sa fie, ca este al meu si il voi adora. E bine ca ai avut putere sa treci peste si acum sa dea Domnul sa fie totul bine si cel mai imp sa ai grija de tine!

Andreea B.
cu o minune
catank spune:
ailed_dota imi pare tare rau pentru ingerasul tau. Scuze daca simti ca rasucesc cutitul in rana, ..dar te intreb, ai idee care a fost cauza acestui diagnostic? Poate fi invatatura de minte pentru oricine. Ma bucur sa aud ca acum gindesti pozitiv.
Dumnezeu sa te ajute!

laley nu stiu ce sa spun cu medicamentele recomandate de diferiti medici in perioade diferite ale sarcinii...Ideea este sa te gindesti mereu ca trebuie sa fie bine pina la capat.Trebuie!

mandreeacam intrebat sotul si zice ca am dat 3600 pt morfologie trim I. Ma bate gindul sa merg si eu acolo in floreasca intre eco principale...pt ca nu ma dau banii afara din casa, dar asa cum spunei si tu...ce nu facem pentru bb nostrii.
Deci, ... inca mai astept PM cu informatii despre locatie, te rog fumos! Multam mult pt detalii, nu stiiam ca se fac programari de vineri pentru vineri...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
14+
ailed_dota spune:
catanktoti dr mi-au spus ca este un accident care se intampla 1 la 10000000 de cazuri.. e naspa sa fi tu ala 1...
aici m-au pus sa fac analize de trombofilie (vreo 8 eprubete de sange...) si n-au descoperit cines stie ce, o singura analiza a iesit usor din schema in sensul ca tb sa fie 1,44 si e 1, 41 sau invers...
Oricum iau aspirina si voi lua heparina...
Da , pt toate ideea ar fi ca la gravi ar tb sa faca testul de coaugulare> Stiti cate fete au trombofilie...?
Si au descoperit-o dupa ce le-au murit bbi in burtica...?
Din fericire la mine nu a fost asta...
bblina mea a avut circulara de cordon si se pare ca asta favorizeaza accidentul de genul asta..

mami de
de 7 ani si ingeras si
14+