Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 Simo, am gasit- dr. Iulia Dogaru de la Proctomed clinics burtici, weekendul asta sunt zilele recoltei..abia astept sa merg si eu maine..s-a intors tata acum de acolo..mmm, numai bunataturi de tara, branza, pastrama, must, struguri, fructe, legume.. si ca sa va zic ce fac eu azi, merg la party mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu ![]() |
Miki unde sunt zilele recoltei?????? Tu stai in Bucuresti nu? Spune-mi si mie te rog, ca dau si eu o fuga. Distractie placuta, ma bucur pentru tine ca mai iesi.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
catank spune:
viss draga de tine
. Off te inteleg al naibii de bine, ...As puncta mai multe aspecte ma tem sa nu fiu inteleasa gresit. Ceea ce vezi tu ... sunt si eu familiarizata mai mult decit crezi... dar...dar... este greu
Ideea este ca nimeni nu vrea sa se infometeze, cu riscul de a avea un bb sanatos, ... ci doar sa nu "sara" prea mult la cintar fata de greutatea normala pe care o recomanda dr., literatura de specialitate specifica perioadei de sarcina... e vb de un control individual. La unele functioneaza, la altele nu... Eu asta am inteles de la anaxena, si de la restul fetelor care "se vaita" de kg in plus. Fireste ca nu este o tragedie, si ele stiu acest lucru, ...aaa exemplul lui Luciu nu stiu daca este cel mai bun, atitat timp cit din pct de vd medical a luat mai mult decit era necesar, si slabitul ala drastic de dupa... nu sunt deacord. Offf alta poveste...
Nu vreau sa supar pe nimeni, eu ma amuz pe seama kg amintite de fete, exact cum spunea si pisimicba 200g, ba nu stiu cit;stiti de ce? pt ca suntem atit de fericite, nu vream sa ne gindim la nimic rau, dar totusi singura noastra problema sa de-a Dumnezeu sa fie kilogramele, ... Ne alintam....daca avem cu ce? cu kg multe![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
14+
catank spune:
cu riscul de a avea un bebe bonav am vrut sa spun
14+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank mandreac sa inteleg ca dr ti-a recomandat vitamine zilnic, si tu doresti sa le iei 1 la 3 zile? Te spun la dr cind ajung ![]() ![]() ![]() Dar ca sa fim chit, ... tu utrogestan ai luat, mai iei? La mine fiind o sarcina obtinuta greu mi-a recomandat pina la 36 s, dar eu de la 12 s m-am oprit ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+ |
Da ma gandeam sa iau una la 2-3 zile , avand in vedere ca nu ma alimentez corect

, dar eu nu am fost niciodata o mancacioasa, insa poftesc la nenorocitele astea de dulciuri, de nu se poate. Mie nu mi-a recomandat utrogestan dl dr. Ca sa iti raspund , ecografia este 150 ron, dar cred ca la medical city o ecografie normala este mult mai mult sau ma insel. Nu stam grozav cu banii, motiv pentru care, voi alege Floreasca si la cele de morfologie fetala merg la medical city. Chiar luni vreau sa imi fac programare pentru 2 noiembrie, ca in fiecare marti sotul meu are multa treaba si vreau ca la asta sa asiste si el , sa il vada si el pe printz.

Andreea B.
cu o minune
catank spune:
viss inainte sa merg la acest dr, am dost la un alt dr care s-a si ocupat de procedura mea, pt a ramane gravida. Si acesta dr. mi-a spus sa continui utrogestanul pina la 12 s daca bebe este de sex f, pt ca datorita progesteronului in exces ar putea avea o abundenta de par pe corp. Daca bebe e de sex mascului sa continu mai mult timp... ca nu este problema pt bebe. Ei, ajungind la dr actual, i-am spus acest aspect, l-a pufnit risul ...spunind ca nu este adevarat, ca este o aberatie. Ideea este ca am u doza considerabila cumparata deja de utrogestan, dar am simtit in momentul introducerii ovulelor o sensibilitate, usturime... cum faceam pauza cum era ok. Le-am reluat...zic sa fiu fata cuminte, aceeasi poveste... Ori mi s-a implementat ideea de la dr de dinainte, .. ca am fetita...si nu vreau sa fie vreo paroasa
. De inghitit nu l-am intrebat pe dr, ..dar am s-o fac luni
asta fiindca mai certat tu, dar altfel nu le mai pun.
Cind imi intra o idee in cap nu mi-o scoate nimeni, nici macar dr![]()
14+
Leeloo21 spune:
Neata dragelor! Acum ne-am trezit dupa p petrecere aseara pe care am organizat-o, tudor este la bunici si noi ne-am facut de cap!
Si uute ca in seara asta am depasit si noi cu brio primul trimestru de sarcine si am intrat in saptamana 14. Sunt asa fericita dimineata cand simt uterasul foarte bine si pun mana pe el, il simt pe cel mic deja de saptamana trecuta cum se misca, dar doar dimineata sau daca ma culc tarziu noaptea. L-am invatat si pe tudor sa il pupe si sa puna.mana pe bebe mic..suntem tate friciti!
Va pupam si va dorim o zi frumoasa, noi ne com bucura de un we de libertate!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+ 
nasterea in apa
pozici dragute
mandreeac spune:
Stefana 

, sa fii sanatoasa si sa dea Domnul sa duci sarcina la bun sfarsit! Ma bucur ca bebe este bine si cand ii afli sexul, treci si pe la noi sa ne anunti!

Pisuc mic ti-am trimis un pm!
Viss hai ca m-ai amuzat cu faptul ca ai vrut sa stergi pozele!![]()
. Eu sunt de parere ca pe fiecare cum l-a lasat Dumnezeu, mai slab, mai gras, sanatosi sa fim, insa la mine nu mi se pare normal ca intr-o saptamana sa iau un kilogram si jumatate, avand in vedere ca nu am dat iama in frigider, pentru ca, nu imi este felul sa mananc mult. Daca as tine-o asa pana la sfarsitul sarcinii, nu as mai incapea in pat si cred ca imi dai dreptate ca un kilogram si jumatate pe saptamana nu e normal nici in sarcina, sau ma insel eu? Ma gandesc ca nu e normal ,in sensul de a nu fi bine pentru sanatate. Voi lucrati in domeniu si stiti mai multe, dl dr mi-a zis ca nu este normal deloc si mi-a recomandat ce sa mananc, acum stiu si eu vom vedea ce o mai fi. De infometat la mine nu se pune problema, ca oricum daca nu mananc mi se face rau, la mine problema e cu dulciurile, asta este.
Mama mea cand a ramas insarcinata a luat 40 de kg cu fiecare, de era un mic monstru si noi am iesit 2 fatze, eu si sora mea.
Catank da, chiar 6,5 kg am luat pana acum. Eu una nu le simt, in poze cand ma uit se vede ca am pus la fatza, insa ce pot spune e ca si bebe al meu are 227 grame, si dl dr ne-a laudat ca are acelasi nr de sapt ca si dupa ultima menstruatie, si ca este o coincidenta f fericita. Nu e problema ca al tau bebe e mai mare cu o sapt, daca era vreo pb ti-o spunea dl dr, te asigur.

Andreea B.
cu o minune
scrish spune:
fetelor, luciu si mihaela radulescu nu prea sunt un exemplu real de cum poti sa iti revi dupa nastere. sunt femei cu foarte multi bani care isi castiga painea din imagine. de luciu stiu din surse apropiate cat a suferit dupa nastere mancand o singura napolitana cu proteine pe zi, cum lesina aproape zilnic la filmari si ce presiuni se faceau de sus ca sa slabeasca mai repede.
nu oricine isi permite financiar sa se duca la toate tratamentele de infrumusetare corporala indicate, gen, impachetari (ca sa pierzi surplusul de apa), vacuum si masaj pentru celu, si alte cine stie ce minuni. toate astea costa bani multi si poate si mai grav, timp.
viss ai dreptate, sunt multe femei care lupta o viata sa aiba un copil si cand il obtin, totul trece pe planul 2. asa a fost si la mama mea, a facut 8 ani tratament sa ma aiba cu tot felul de hormoni si pana la urma a ramas grasuta pe viata. cred insa ca daca si-ar fi propus cu adevarat sa slabeasca, putea sa mearga la un nutritionist si la sala si ar fi dat jos un numar de kg pana la urma. dar ea a stat cu mine si cu tatal meu. si am apreciat mult mai mult asta decat o mama cu corp perfect care sa nu aiba timp sa ma ajute la teme sau sa ma asculte pentru ca se ducea sa faca impachetari.
fiecare are prorpia perceptie despre sarcina. unele o obtin mai greu, altele mai usor.
eu oarecum ma identific cu anaxena, toata viata mea am fost slaba, nu am tinut niciodata o cura de slabire si habar n-am cate calorii are un produs. si fara egoism va spun ca acum cand vad ca nu mai incap in blugii mei marimea 34/36 imi e greu. Am mai spus pana acum, nu am luat nici un gram pana in aceasta saptamana dar ce mananc a inceput sa se depuna evident pe burtica si am si inceput de colacei. pentru un om care toata viata a incercat sa se ingrase, e destul de greu :)
cu toate astea, lectia suprema mi-a venit intr-o zi cand de capul meu am incercat sa fac niste exercitii fizice in casa pentru picioare, de efort minim. m-am simtit rau toata ziua, ca niciodata in sarcina.
atunci mi-am dat seama ca orice s-ar intampla cu mine in sarcina, o sa am o viata sa indrept lucrurile. pana la urma sunt doar 9 luni...
sunt o gurmanda cum putini exista, imi place mancarea, iubesc ceafa de porc, carnatii, ciorbele si toate mancarurile gatite. acum compensez acest lucru mancand mai multe gratarele de piept de pui, legume, multe fructe si lipsa totala de sucuri acidulate. ma mai apuca foamea in miez de noapte si atunci mai bag un fruct...
nu ai cum sa controlezi la miligram cat de ingrasi si nici nu cred ca e sanatos, mai ales pentru psihicul mamei. chiar conteaza 200 de grame in coltul stang al soldului?
ne facem noi frumoase dupa cand atunci cand o sa ne tinem bebe in brate o sa aratam fericite si implinite:) 

13+
lalely07 spune:
BUNA FETELE...
Vin si eu mai tarziu la discutii...pana acum am gatit!Urasc activitatea in sine..,dar trebuie sa ne ocupam si de asta...![]()
Catank si Mandreac v-am vazut vorbind de ureaplasma.Si eu am asa ceva si am si luat tratament pt ea.Am luat Sumamed 9 zile...are azitromicina.Tinand cont ca sarcina mea este micuta mi-a fost foarte frica..,si inca imi este, pt ca nu am fost la eco.Sper ca bebe sa fie bine...Nu stiu daca este o regula dar eu m-am simtit foarte rau de la pastilele astea...Poate ca a fost o coincidenta si starile de voma au inceput in aceeasi perioada...dar vomam zilnic...
Nu stiu daca bacteria a disparut.Trebuie sa refac analiza dupa 14 zile.
Alina06st ma bucur ca esti bine si bebe la fel.Legat de hematom nu-ti fa probleme.Am o prietena care a avut hematom si sangerare in saptamana 6 si acum la 4 luni inca se mai vede desi facut tratament non-stop.Atat timp cat bebe este ok, nu trebuie sa te ingrijorezi..
Stefana,la multi ani si tot ce iti doresti.Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de clipe fericite!
Legat de KG:pe mine nu ma pasioneaza daca ma ingras sau nu,poate pt ca fac parte din categoria fetelor care au obtinut sarcina foate greu,care a facut injectii cu hormoni si care stiu ce inseamna sa fi in situatia in care nu poti face un bebe niciodata.Eu am simtit asta pe pielea mea..
..si inca nu am scapat de aceasta temere.Acum am kg putine,dar daca ma voi ingrasa mult asta este!Copilul meu merita orice efort.Voi slabi dupa,voi tine regim..voi face sport..Cum vrea Dumnezeu sa fie, pt mine conteaza sa am copilul bine..atat!
Va pup!
11+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi acasa!!
stefana distractie placuta !! sa intri mai des pe la noi. 
anaxena, ai mancat ca de obicei??? daca nu, si ai mancat putin (chiar putin) mai mult de astaai pus , pt ca organismul cand are ocazia vrea sa faca stocul pe cand nu ii mai dai....:) nah ce exprimare am avut...
oricum tu arati super, si stii asta. 
si fetele care spuneau ca sunt pb mai mari decat luarea in greutate, au dreptate dar sunt sigura ca sunt la prima sarcina. asa am fost si noi la prima sarcina si acum ca stim cum a fost, ce ne-a asteptat si ca puteam face altfel....este o pb pt noi....vrem sa incercam sa nu mai repetam.
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel