Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy

viss Nu trebuie sa se supere nimeni. Dar mai cred un lucuru, ...pina nu simti pe propria piele greu sa-l intelegi pe cel de linga tine, sa realizezi ca de fapt ...suntem norocaose.
Anaxena are un corp superb, a mai avut o sarcina care a dus-o la capat fara kg multe(vezi foto) ..dupa sarcina tot model a ramas, ..si acum probabil, modificarile, etc ce enumerai tu mai devreme o determina sa reactioneze asa. Nu a trecut prin ceea ce am trecut noi, imi permit sa afirm aces lucru fiinda sunt posesoare tratamentului pentru fiv, stiu ce inseamna ...sa pleci la servici si sa te injectezi in burtica cu hormoni in toaleta institutiei, sau in concediu ...si pe autostrada, pe bada de urgenta sa facei acelasi lucru pentru ca ti-a sunat ceasul...si tot asa, la final mai dai si 4 mii de euro cit am dau eu apoi la final sa-ti spuna ca nu s-au fertilizat...deci ...esec. Ei astfel de situatii, nu ai cum sa le intelegi pina nu simti pe mielea ta, ...poti auzi povesti, le procesezi ca si informatie si atit...dar pina a fi tu in situatia cu pricina e drum lung.
Asa ca... nu este de condamnat nici anaxena[/red, eu o inteleg ca isi doreste ce este mai bine ptr ea, ... chiar si eu sunt de aceeasi parere, daca se poate sa ne controlam de ce nu? in ciuda efortului de dinainte...
Asa ca viss... sunt pe lumea asta probleme mici, mari, fiecare cu ale lui, ... Trebuie sa invatam sa ascultam pe fiecare in parte, ...
Te inteleg perfect, dar si pe [red]anaxena ...deasemeni

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput

greseli cu duiumu , scuze. Am citit ce a scris si pisumic ... Aceeasi poveste ... ai trecut prin asa ceva si impreuna cunoastem si altfel de situatii cum ca ar fi putut fi si mai rau, ...dar trebuie sa dam crezare fiecarei burtici, ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Insomnie aseara, treaza la 6 de dimineata. Gasiti vreo incompatibilitate? noooh
Macar mi-am dat seama de un lucru aseara
Deci, Andreea, imi cer scuze, cred ca te-am confuzat fara sa vreau. Aseara ma tot gindeam ca mai am o zi si-mi vad bble la eco...si apoi mi-am dat seama: era vineri, nu luni...si eu ieri venita dupa CM am avut in permanenta senzatia ca e luni, asa ca o tineam una si buna ca sapt asta fac eco. Scuza o gravida ramolita.
Si tot din gama asta, Lavi, ma vopsesc cu garnier color naturals, dar cind am vb cu tine o tineam una si buna cu garnier nutrice...Ce sa mai credeti despe mine dupa toate astea???

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Cand am dat mesajul atunci, chiar ma gandeam, domnule da ce zi este, dar apoi am dat vina pe exprimarea gresit interpretata. Hormonii sarcinii sunt de vina.

Nu te pune dr sa renunti la nimic, tu esti la a 3 a sarcina, e o diferenta de cativa anisori intre noi si oricum arati superb. E adevarat ca am cam luat-o razna cu dulciurile si culmea e ca pofteste si sotul meu, asa ca am zis amandoi, speram sa putem sa ne tinem si de promisiune sa nu mai mancam dulciuri.

Noi tot amandoi ne-am si lasat de fumat, dar cu dulciurile parca nu e chiar asa, ca ele nu ii fac rau lui bebe, doar o ingrasa pe mami.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Alina , pe la varsta care o ai tu acum eu inca mai aveam dureri de sani . poate or sa iti raspunda fetele cu sarcini mai mici
eu acum nu ii mai am tari si durerosi de loc...am sfarcurile ff mari, maro, cu un fel de bubite pe ele (sau nu stiu cum sa ma exprim) sensibile..insa sanii parca mi s-au lasat si nu ii mai vad asa de mari...inainte stateau tapanosi de parca aveam silicoane
zicea sotul ca isi imagineaza ca este cu o amanta

eu deja ma gandesc sa imi cumpar o bustiera sa o port tot timpul sa-i tin mai stransi si mai sus ...ca nu vreau sa ii am apoi lungiti...mai ales ca tot timpul i-am avut mititei

eu zic sa nu te mai gandesti la asta...ma bucur ca si bebe e bine

mai adaug ceva
Mandreeac intreba acelasi lucru si nu am apucat sa ii raspund...dar cum ea a fost ieri la medic poate l-a intrebat si ne zice si noua
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

V-as fi zis Deea, daca l-as fi intrebat. Cu vitaminele, eu le voi lua la 3 zile, dar asta o stiti doar voi, ca daca ma aude sotzul meu ma cearta.

L-am intrebat ieri de faptul ca mie imi cade f rau parul, am senzatia ca o sa chelesc si umplu tot cu parul meu. Sotzul meu si-a gasit par si in adidasi, peste tot il las si mi-a zis ca pot sa ma spal cu diverse sampoane pentru caderea parului, ca nu e nicio problema, nici cu vopsitul nu e problema.

Sanii si eu ii am mariti, dar nu mai sunt la fel de tari, mameloanele mi s-au marit , la fel mi-au aparut si tuberculii lui Montgomery, (sper ca nu am zis vreo idiotenie) si incep sa se inchida la culoare, usor usor.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

am pus si eu poza de la 16s!!!

sunt certata rauuuu cu cantarul...cum aveam eu acum exact 2sapt 52,1kg si azi am 53,9??? sunt total dezamagita de corpul meu si drept urmare am sa iau masuri drastice si cand m-am intors de la Spania am avut 52,4 ..adiq eu intr-o sapt amarata si nici aia intreaga sa iau 1,5kg???

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 15+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Si eu am patit exact la fel si nu imi explic cum! Sper ca saptamana viitoare joi, ca eu doar atunci ma cantaresc sa nu mai vad vreo crestere in greutate, ca innebunesc.

Mergi la inceput

mandreac sa inteleg ca dr ti-a recomandat vitamine zilnic, si tu doresti sa le iei 1 la 3 zile? Te spun la dr cind ajung
Dar ca sa fim chit, ... tu utrogestan ai luat, mai iei? La mine fiind o sarcina obtinuta greu mi-a recomandat pina la 36 s, dar eu de la 12 s m-am opritNu le mai suport...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

categoric, catank, iti dau si eu tie dreptate.stii ca orium o situatie poate avea mai multe fete, privita din mai multe unghiuri.
uneori , cel putin in cazul meu, chiar dc nu am trecut printr-o situatie, fara sa vreau, ochii imi cad si pe ce se intampla in jur.mi se intampla, rar, dar am plecat la servici suparata un pic pe sotul meu. cand am ajuns, am vazut un cuplu la vizita, ea lata in pat- leucemie - iar el,langa, o privea ca si cum era si nu mai era acolo, ochii umeziti ,isi freca mainile una de alta..am iesit din salon si mi-am sunat sotul,ce i-am spus ce nu i-am spus, l-am facut sa rada si am inchis telefonul fericita, gandindu-ma ce norocoasa sunt ca el e sanatos.sunt momente cand pot trece peste altfel de scene, fara sa am nici o reactie, dar uneori..ne pot influenta.
apoi, dc ea a avut un corp de fotomodel, nu cred ca a spart frigiderul acum, in sarcina,ceea ce inseamna ca metabolismul e clar modificat. si atunci care e solutia? infometarea? eu cred ca primordiala e sanatatea bebelusului..
m-am mai gandit la ceva: mereu se spune ca, intr-o discutie,"persoanele de fata se exclud".din totdeauna mi s-a parut cea mai mare porcarie.dc se vb dspre persoanele mai grase, sau ochelariste, sau schelet ambulant, cat de naspa arata, cele care se potrivesc categoriei respective, cum se simt? isi spun- "mda, pesoanele de fata se exclud, si deci, eu care sunt o slabanoaga, de fapt nu sunt o slabanoaga, si nu sunt asa naspa in perspectiva celor din jur?"
auzind pareri despre asa mult discutata greutate, despre cat de bine arata unele fete- complimente facute de unele altora, am vazut si pozele de pe picasa, am avut niste junghiuri la inima cand prima mea poza de pe picasa ma arata mai grasa, chiar decat sunt acum..al naibii, nu am putut s-o sterg.a incercat si sotul, l-am trezit din somn la vremea aia, nimic, nu s-a sters.apoi mi-am bagat piciorul..alte "probleme", si situatii si-au facut loc ca sa le rezolv..

14 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

la multi ani STEFANA!!! sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara pana la 40 sapt si un bb pe masura asteptarilor!!

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Iti multumesc din suflet pentru urari! Nu ma asteptam sa va amintiti de mine. Eu oricum va citesc cat de des pot. Acum ma odihnesc putin in asteptarea musafirilor. Mi-am luat doua zile de concediu si am pregatit totul si acum astept cadourile... :) in doua serii, si azi, si maine.
Bebe e bine, l-am vazt lunea trecuta. Inca nu stiu sexul, dar sper ca peste o saptamna si ceva, cand o sa ma duc la eco de 16 sapt, sa se vada.
Va pup pe toate si sarcini usoare in continuare!

Stef 14+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

catank- eu zic ca sa opresti vitaminele e una, sa opresti utrogestanul e alta.mai ales ca e o sarcina obtinuta greu, prin FIV. eu uneori , nu inteleg de ce fac pacientii asa ceva? na, eu sunt si medic si pacient, dar niciodata nu mi-ar da prin cap sa opresc vreun tratament de una singura.pai de ce am mers la dr ala? sa-mi dea un sfat , o parere? pai atunci , ma tratez singura, si nu am nevoie de nimeni..nu inteleg, sincer.eu am avut arefam= progesteron de 200mg- 4tb. apoi mi-a scazut la 3tb./zi, apoi 2 tb/zi, si ..va ajunge la 1 tb/zi- dupa ecografia de SA 17-18, si va ramane asa pana la sfarsit.dr. mea are 12 ani in sarcini obtinute prin FIV, zeci de gravide, dc nu sute , experienta ei poate fi mai mare ca a mea? macar intrebi dr..iti mai dai cu parerea, ii ceri sa-ti explice de ce nu ar treb sa-l intrerupi..binenteles ca poti fi ok si tu , si bebelul, dar de ce sa risti?

14 SA+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank dar ma vopsesc numai 1 cm la radacina si nu tot, ca eu nu-l vopsesc tot. pe dedesubt nu este deloc vopsit. pai alte fete se vopsesc luna de luna.
iar m-ai prins, iar m-ai certat.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Nu te vopsesti deloc des, eu ma faceam inainte de sarcina la o luna, o luna si jumatate, intr-adevar doar radacina, dar nu lasam mai mult timp sa treaca, ca urasc sa vad negru si in rest blond.

Mergi la inceput