Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
alina06 ma bucur ca te simti bine si mai ales ca bebe este bine. de acum tot asa sa stai, linistita si fara efort.

deea si eu sunt pro vitamine. cu toate ca doctorul mi-a zis ca pot sa nu mai iau, eu tot iau una la 2-3 zile. pentru ca toate alimentele sunt praf, nu sunt naturale cum ar trebui. daca as sta la tara sa mananc tot de acolo, atunci da.

S-a intamplat minunea mult asteptata
19+
roxy_s spune:
catank na sa ma laud si eu![]()
![]()
. nici eu nu consum deloc sucuri, asta dinainte sa fiu gravida. doar la ocazii daca mi-era pofta beam un pahar. in schimb beau si eu foarte multa apa, lapte si compoturi facute de noi. apa plata mie nu-mi tine deloc de sete, nu stiu cum o beti voi. eu beau minerala
. o las fara dop sa-i mai iasa acidul sa nu fie asa intepatoare.
19+
catank spune:
ANAXENA cu aer nu te poti ingrasa. Ori ai mincat mai rar si ai asimilat mai mult, ..ori ai mincat mai mult si nu ti-ai dat seama, ..ori exagerezi
In foto esti super ok, acum numai tu stii. Eu ma cintaresc in fiecare dimineata (doar pe timpul sarcinii fac acest lucru)altfel, in fiecare saptamina, ... Dar cu o alimentatie difersivicata, echilibrata... Hai, fruntea sus! Esti miss oricum, eu cred ca exagerezi.
roxy te vopsesti cam des, ...mi se pare mie poate...pt ca eu nu ma vopsesc deloc

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
14+
roxy_s spune:
stefy am vazut pozicile cu burtica
. este maricica si frumoasa tare, nicidecum nu pari ca te-ai ingrasat, doar a crescut burtica

19+
miki1979 spune:
Simo, am gasit- dr. Iulia Dogaru de la Proctomed clinics
burtici, weekendul asta sunt zilele recoltei..abia astept sa merg si eu maine..s-a intors tata acum de acolo..mmm, numai bunataturi de tara, branza, pastrama, must, struguri, fructe, legume..
si ca sa va zic ce fac eu azi, merg la party
fetita unui prieten face un an si abia astept sa merg sa mai scot si eu capul in lume
problema e ca nu ma incape nimic, n-am cu ce ma incalta si nu avem nici haine groase, adica suntem aici doar cu hainele de vara, restul sunt depozitate intr-o magazie in Bucuresti la o matusa de cand ne-am mutat..off, oi vedea cum o rezolv, cred ca imprumut ceva de la maicamea![]()
![]()
mami de Vlad 09.04.2009 si
17+ cu 
roxy_s spune:
catank dar ma vopsesc numai 1 cm la radacina si nu tot, ca eu nu-l vopsesc tot. pe dedesubt nu este deloc vopsit. pai alte fete se vopsesc luna de luna.
iar m-ai prins, iar m-ai certat. 

19+
roxy_s spune:
miki distractie placuta azi si sa nu exagerezi prea tare cu mustul s-o ametesti pe bebelina

19+
viss spune:
bai , fetelor..sunt probleme si mai mari pe lumea asta , decat greutatea , nu credeti?nu zic sa mananci toate porcariile pana ajungi la 100 kg, dar nici sa spui ca esti dezamagita de corpul tau.nu m-a deranjat ca ai spus-o, sa nu ma intelegi gresit, ci, ca tu chiar simti asta . m-a lasat masca.sunt atatia oameni cu malformatii, cu lipsa de 1 membru,de un organ,mutilari din nastere sau dobandite ca urmare a unor accidente,sunt oameni care treb sa duca o marca mare parte din viata lor..
iar tu, noi avem o situatie speciala- suntem gravide(eu as vrea sa scuip in san, si sa zic- " a dat Domnul"
)si asta inseamna multe modificari , in primul rand a metabolismului, a circulatiei, a pielii- da-le naibii de vergeturi-as vrea sa am drumuri si poduri pe corpul meu, dar sa ma pot bucura si eu de prezenta unui copil in viata asta..
corpul tau e minunat, ptr ca ti-a favorizat dezvoltarea embrionului, apoi mediul in care va creste sanatos, puternic, hranit cu toate cele..dc intrebi vreo fata de pe forumul de inseminari, FIV, dc ar accepta sa se ingrase de la 50 la 100 kg, doar sa aiba copilul, nu cred ca ar clipi. eu una n-as fi clipit.eu una as fi fost in stare sa dau un rinichi, un plaman,dc ar fi fost legal- si din banii aia sa fac FIV-uri. si eu m-am ingrasat vreo 5 kg de la tratamente, dar crede-ma ca nu am regretat decat nereusita tratmentelor. am plans in pat, in baie, in metrou, pe strada..eu nu am trompa,si ovulatia o aveam pe partea fara trompa, adica degeaba. am avut viziuni ca-mi bagam un cutit in abdomen, sa-mi scot ovarele si trompele, sa le intorc pe dos, ptr ca-mi erau nefolositoare, ca o gaura neagra..dar am inchis ochii, si am continuat sa lupt, sa-mi ajut corpul cu naturiste, acupunctura, picaturi, prafuri, injectii.
iar tu sa fii dezamagita de corpul tau? niciodata. eu cred ca e superb, sublim.si ar treb sa-l iubesti.iar dc tii atat de mult la greutate, e un lucru pe care-l apreciez- dar nu in timpul sarcinii, vei slabi dupa, vei face gimnastica acasa- alergand in jurul bebicului, la sala..sunt convinsa de asta.
imi doresc sa nu te superi pe mine ptr raspuns, dar chiar treb sa ma descarc, si sa-mi spun si eu parerea.
14 SA+ 

roxy_s spune:
viss ai mare, mare, mare dreptate. ce conteaza cel mai mult este sa fim sanatosi si bebele din burtica sa creasca sanatos, sa ajungem cu bine la termen si sa ne bucuram de bebe. asta este principala multumire si realizare. restul le rezolvam noi dupa.

19+
pisucmic spune:
Viss draga, ai pus tare bine punctul pe I.
Si eu ma amuz zilnic de discutiile despre cele 200 de grame puse pe burtica, si ca s-au ingrasat "prea mult" si ce groaznic e.
De aceea simt nevoia sa ma mai intorc la forumul de FIV uneori, sau la gravidute prin FIV, fiindca acolo se gandeste ca tine si ca mine: suntem atat de fericite ca am reusit, ca vom avea un bebe dupa atata si atata lupta, dupa atata plans si eforturi, incat realmente nu ma obsedeaza deloc kilogramele. OK - n-am de gand sa pun 30 kg pe mine (desi uitati-va cat au pus Nicoleta Luciu si Miha Radulescu si cum arata acuma...).
Astea sunt moftulete, dar poate si eu daca obtineam sarcina usor imi stabileam alte dominante... Nu stiu!
Oricum, bucurati-va sa fiti sanatoase, sa aveti bebe sanatos, sa fim tonice si optimiste. Greutatea e o problema de ordin secundar, si cu vointa slabim noi dupa.
Sper sa nu fie explozie mare de suparare printre ultraortodoxele greutatii, dar e important sa auziti si alta parere!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
12+