Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

pt Strumfy....
eu am zis ca ma las de forumit dupa ce am patit-o de cateva ori....am probleme cu tastatura...are frimituri intrate sub butoane si uneori imi e fica sa si corectez mesajul ca se duce naibi

Yasmi eu la ultima eco mi-am luat fetitza
ea vroia de la inceput , dar cum eu nu stiam la ce eco ma supune doctora am preferat sa nu ma vada cracita pe acolo si sa se sperie...chiar daca e mai mare si eu am incercat sa ii explic una alta despte pubertate...putin acum si de bebe....eu nu vreau sa ii incarc capul cu prea multa informatie...ii bag cate putina cat cred eu ca poate duce la varsta asta...oricum asta e o alta discutie
concluzia este ca a fost foarte incantata ca l-a vazut si ea pe bebe

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus si eu poza de la 16s!!!

sunt certata rauuuu cu cantarul...cum aveam eu acum exact 2sapt 52,1kg si azi am 53,9??? sunt total dezamagita de corpul meu si drept urmare am sa iau masuri drastice si cand m-am intors de la Spania am avut 52,4 ..adiq eu intr-o sapt amarata si nici aia intreaga sa iau 1,5kg???

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 15+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ai mai Anaxena ca nu e mult
poate ai mancat mai sarat si ai retinut apa
nu te infometa ce naiba....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi am plecat la un spatiu de joaca!
poop burticile

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata' fetelor. in primul rand strumph- nu te stresa cu eco. eu am verisoara care peste 1 luna da rezidentiatul pe ecpgrafie/ radiografie, tomografie si RMN, si din tot ce stie ea, din carti sau de la servici, nu dauneaza, valoarea negativa a undelor e scazuta, nu se compara cu radiografia.apoi noi cele cu FIV/ inseminare ce sa zicem? ca ne ies copii malformati? ca la inceput iti dai seama ca ne-au tot puricat, cel putin pe mine, la sapatamana, de la 5 la 9 saptamani.astea sunt popularisme- strumph. batranii au tot felul de idei, pareri, conceptii. dc ar fi sa ne luam dupa ei..nu stiu unde am ajunge.bine- nu zic ca au si pareri bune dspre viata in general, au o experienta la activ pe langa care noi suntem niste mucosi..dar, alte lucruri ii sperie, mai ales ca pe vremea lor nu se facea eco..am o matusa care a fost in vizita la mine, si a ramas socata, placut surprinsa cum se vedeau bebicii mei pe pozele de la eco la 12 saptamani.eu ii tot povesteam ca am fost, am vazut, dar ea nu-si inchipuia ce. a facut de 2 ori eco- asta la a 2-a sarcina, n-a vazut nimic, n-a avut nici o poza..asa ca, ptr ei, tot ce e nou, ii sperie, ptr ca nu le cunosc reactiile adverse, si le inchipuie ei..nici nu citesc, nu deschid ei netul sa se informeze, nu? stai linistita.eu dc as avea bani, as face la 2 sapt..ma limitez insa la 1 luna..de, platesc si ptr 2

14 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Eu insomniaca, cum ma stiti. Nu ma dezmint.
Andreea, inseamna ca pe mine cind ne vom vedea, dr o sa ma puna sa renunt si la mincaruri gatite, fructe etc...Glumesc, dar pastrez si eu proportiile
Cris, e bine c-ai fost la proctolog. Hemoroizii pot da sangerari si desigur si fisura anala. Faci investigatii mai amanuntite, ceva?? Unde ai fost la proctolog..As vrea sa merg si eu dupa sarcina sa rez cu hemoroizii astia, dar nu cunosc medic bun..

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simona pot sa-ti recomand si eu un proctolog, nu stiu cat e de renumit pt ca e tanara..dar e o super doctorita..eu am avut probleme dupa prima nastere si s-a purtat extraordinar, ba chiar m-a sfatuit sa merg si in timpul sarcinii daca mai raman..ca e mai usor sa previi ..cica sunt si ceva creme naturale care pot fi folosite..nu mai stiu cum se numea dar caut si revin

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

simona ce burtica frumoasa ai si arati bine, bine. chiar asa, unde-s kg?? mie mi se pare ca tu ai burtica de fetita, asa dupa forma

anaxena pun pariu ca nici la tine nu se vad kg alea, nu mai fi suparici si nici decum sa nu te infometezi. mananca mai usor si des. oricum, nu cred ca ai mancat tu cine stie ce mare lucru si pana acum, ca nici tu nu prea te omori cu mancatul, dar vorba fetelor, poate ai retinut apa.

strumphitza ce te-a apucat? vezi poate te duci bosumflici acasa. ecografia nu afecteaza deloc pe bebe, nu-ti mai fa atatea ganduri. lasa, ca parintii stii tu cum sunt, pe vremea lor nu era asa si nu stiu ei multe. fi vesela si bucuroasa ca buburuza este bine

mandreeac ma bucur tare mult ca bebele este bine si voios. sa creasca mare si sanatos in burtica

stefy LA MULTI ANI!! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de sot si bebelina, sa va umple sufletele de bucurii

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am tot intrebat, inca de vreo 3 ori cred mamicile de bb2, 3 ati luat copilasii cu voi la eco??

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

eu inca nu..nu cred ca ar sta, chiar daca mie mi-ar face placere..ultima data cand am fost la control am vazut si o faza d'asta, a intrat o mamica cu un bebe de vreo 2 ani, a urlat ala micu cat a stat acolo..ma gandesc ca nici n-as putea discuta cu doctorul ce trebuie..dar as vrea sa incerc mai tarziu sa mai creasca putin, eventual sa fie si tati cu noi ca sa plece cu el daca e cazul

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu nu am un termen anume cand ma vopsesc. ma vopsesc cand nu mai imi place mie cum a crescut parul, mai ales ca eu nu mi-l vopsesc tot. de exemplu, ultima data m-am vopsit acum o luna, dar de cele mai multe ori trec chiar si 3-4 luni fara sa ma vopsesc.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata burtici!
Va invit la o ceasca cu lapte...cafea deloc nu beauEi na, ...ma laud si eu ca am inceput sa consum lapte ...sic

mandreeaccit costa eco? de curiozitate... Si legat de kg, tu ai afirmat ca ai luat in jur e 6,5 kg? sau am incurcat eu ... Ma mir... Oricum esti slabuta, ai unde pune Pe mine dr m-a avetirzat sa nu iau mai mult de 13... la inaltimea mea, ...daca am acum 68kg, cum as arata la 88 kg? Rid eu...dar ma tem sa nu "o fur"...

simonacipburtica de butica, ..super tare. Sa stea la mami cuminte acolo pina la termen, ...bravo!
Am 1,78 inaltime de la tata , dumnealui are 2m, 48 la picior,(fost sportiv de performanta,) am un nepot la 14 ani are 1.92 inaltime si 46 la picior (tot sportiv), sotul 1.95, 45 la picior (fost sportiv) Deci.... stam pe picior mareMi-a spus dr, ca bebe deja e mai mare cu o saptamina dupa eco...(asta se intimpla frecvent la mamici, nu?) dar in schimb este lunga
alina06stpe mine de 4-5 zile nu mai mai dor sinii, dar acum parca m-au luat din nou, dar nu ca inainte. Nu-ti fa griji, stai relaxata si zimbeste, ...totul TREBUIE sa fie bine!
deea99cola?ma speriati voi pe mine, este otrava curata. Eu nu beau nici daca nu as fi gravida. Eu nu consum nici un fel de bautura carbogazoaza sau "naturala" cum le spun ei...ca tot gust de medicamente au. Recunosc ca nici fructele nu mai sunt cum erau odata...dar imi fac in casa suc natural, proaspat...oricum nu se compara cu cel din comert. Si multa apa plata, compot de casa...mai rarut apa minela... Poate va mai ginditi inainte sa consumati, mai ales ca sunteti gravidute...Eu am facut un experiment cu un ficat de pui, pe care l-am pus intr-un pahar de colo...a doua zi dim era diseminat. Asa ca...
bb_yasmi ma bucur sa aud ca nu consumi sucuri Felicitari!
strumphy nu mi-ai raspuns la intrebare... la ai tai parinti nu ajungi sa-i vezi cit mai stai in ro? 2 eco nu e nic o problema...la cit de "des" le-ai facut in Londra...nu se va intimpla nimic.
Stefy LA MULTI, MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE ALAURI DE CEI DRAGI!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput