Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
strumphitza spune:
Am revenit sa felicit pe Andreea ca si-a vazut printul aseara
si pe alina ca bebe e bine si sa stai totusi linistita ca sa se resoarba si hematomul, cat despre sani pe mine care-s dotata deja mi se pare ca s-au cam dublat si ma mai dor si sunt sensibili, rosii in jurul sfarcurilor care sunt tari si maro![]()
Deea numai cola iti place eh ?
nu cred ca are nimic daca nu exagerezi si sa bei in fiecare zi , dar eu nu beau nimic cu bule de multi ani, ma baloneaza si nu suport sa stau asa ca un balon gata sa explodeze ![]()
Am schimbat si semnatura, azi am 15 + 
BB on board!!!
15+
bb_yasmi spune:
buna dimi
simo, matinala esti....
si eu am culc seara de obicei dupa 00-00.30 dar dimi cand pot dorm...
pozica nu am vazut-o inca ca sunt pe compu' lu' sotz si aici nu stiu parola
dar ma voi uita, astept cu neradare sa vad inca o burtica ca a mea....
la cat timp te vopsesti?? roxy, andreea, voi??
strumphy, bravo ca ai rezolvat!!! 
stefy, parerea mea e ca iei prea multe!! nu stiu la voi cum e, sau ec vitamine iei, dar aici vitaminele prenatale contin deja acid folic.
deea, eu inainte beam 2l de cola/zi , apoi m-am apucat de sport, slabit si nu am mai baut deloc, beam 3-3,5 l de apa pe zi. apoi am ramas gravi si cand am fost in antalya numai dupa cola salivam...la ce greturi aveam numai ala mergea...
si aveam acolo toate freshurile posibile , proaspat stoarse in fata ta...
iar apoi si acum nici sa nu il vad...am impresia ca rod zahar intre dinti....![]()
bine ca eu ma bucur ca nu pot bea...nici alte sucuri nu beau, acum am descoperit ca pot bea santal si mai beau cate un pahar. daca bei ocazional nu are nimic. 
merg sa imi beau si eu ceaiul
va poop
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
Deea99 spune:
Strumphitza, termina cu prostiile...cum sa-i faca rau lui bebe...chiar pe prima pagina este pus un documentar despre cele 40 de saptamani ale bebelui in burtica si dr. care l-a facut chiar spune ca nu il deranjeaza pe bebe eco.....bine el aude ultrasunetele dar faca efecte negative
stii cum sunt parintii
mama nici nu concepe sa auda ca eu vreau sa-i iau lucrurile si tot ce imi trebuie pt bebe dinainte
a sarit 3 m in sus...da i-am zis ...ce vii tu sa umbli prin magazine??/...ba nici la mine nu as luau-o pt ca ma enerveaza...o invatzmereu sa aprinda plita si ea uita..si ma stiga sa i-o aprind...si multe alte tehnologii moderne![]()
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
15+
Deea99 spune:
eu marti fac 17s si tot pe 15 am ramass
fug sa schimb semnatura
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase
15+
alina06st spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Am mai citit pe net. Ca de', nu ma pot abtine. Cica incep sa scada in intensitate si durerile de sani si la un moment dat nu prea ne mai dor. Asa o fi. De durut ma mai dor dar nu ca inainte, mult mai putin.
Strumphy zic si eu ca fetele, sa stai linistita, nu te stresa. Pai eu ce sa mai zic. Eco joi, eco miercuri si luni iar eco. Nu e asta o problema. Sunt sigura.
10+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
la multi ani STEFANA!!! sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara pana la 40 sapt si un bb pe masura asteptarilor!! 

si
19+ baietel 
Deea99 spune:
e rost se sampanie???![]()
LA MULTI ANI STEFY!!!! SA AI O VIATZA IMPLINITA SI O BELELINA FRUMOASA, DESTEAPTA SI CUMINTE!!!!
16+
bb_yasmi spune:
am tot intrebat, inca de vreo 3 ori cred
mamicile de bb2, 3 ati luat copilasii cu voi la eco??
si
19+ baietel 
strumphitza spune:
Am scris un mesaj lung despre ceva ce m-a pus pe ganduri si nu stiu pe ce mama naibii am apasat pe mini laptopul asta si s-a sters 

si dimineata am incercat sa scriu un mesaj de pe telefon si tot asa nu stiu ce am facut si s-a dus naibii si s-a sters dupa ce ma chinuisem juma de ora sa il scriu 

Tre sa ies pe afara sa ma aerisesc ca-s toata numa un nerv

Revin eu mai tarziu dupa ce ma calmez 
BB on board!!!
15+
bb_yasmi spune:
strumfule de ce esti nervoasa???
simo, arati super mami!!!!

unde se pun la tine kg ca eu nu le vad ....

si
19+ baietel