Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)
Raspunsuri - Pagina 14
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Vis-a-vis de imbracat....nu stiu cat de frig e acolo,dar daca de pe acum ii imbracam cu fas si inveliti peste acest fas,la iarna ce ii mai dam....la noi e frig....nu e cu minus,dar e destul de rece....eu ii dau body(tip maiou,o bluzita cu maneca lunga,strampi(pt ca isi da jos sosetele),pantaloni,papucei,si gecuta de toamna..plus caciulita.... Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca." |
Esti sigura ca Ariana are doar 8 luni?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Neata, La multe lunite Alexandra La multe lunite David La multe lunite Raul Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca." |
Neata!
Subscriu si eu urarilor de mai sus
Ratusca, m-am uitat destul de rapid, dar parca la Chicco scrie ca are mai multe trepte de inclinare a spatarului, daca asa e, eu as opta pentru el, parca Bertoni are doar 2.
Tomaca, eu stiu ca trebuie sa fie cu 20cm mai lung sacul decat copilul sa aiba loc sa se miste. Despre model nu stiu ce sa zic, trebuie sa se deschida cat mai mult din fermoar ca daca adoarme Tudor sa-l poti baga usor in sac, restul tine de gusturi
Decenuela, drum bun si distractie placuta!
Alexa, sanatate multa!
mami de fetita mica
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alicredo Alexandra Raul si nu va las netratate ...ca facem si noi 8 lunite azi: La multe lunite puiut drag ! te pup David va pup pe toaate....revin maine in forta....am avut o gramada de vizite...David racit....adica cu muci aposi....apoi de 2 zile...avem bubite pe corp(conturul parului,spate,zona inghinala,gat si piept...)poate fi ori alergie la peste, ori dermatita....ori caldura...ori ori....maine tre sa imi fac curaj sa platesc 100 euro ptr un consult...ca nu-l mai las asapoate imi dau o crema sau ceva, nu?...ceva pareri?are rost sa dau bani...trec de la sine...? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
LML puilor!
sarumana de tratatie!
sanatate lui david! pupici sa-i treaca bubitele!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris_mario neata multam de cofe decenuela LML David,Raul sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii si akm sa facem si noi cinste ca printesa face 8 luni va doresc o zi frumoasa Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
LML alexandra!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
ale1212xa spune:
mai fetele voi cat aveti de cald in casa?
la mine sunt 20-21 de grade dar sincer mi se pare muuult mai frig..nici nu stiu cum sa il mai imbrac pe bebe..noaptea sunt si mai putine, el nu doarme invelit..diseara cred ca scot sacul de dormit sa vedem daca sta in el, ca daca il invelesc inainte de a adormi se invarte tot sa scape de plapuma
de 5 minute e total absorbit de cantar(electonic, pentru noi, nu de ala de copii)..l-am scos sa vad daca mai are baterii si de atunci sta pe el si il bate
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili.... va las o cafelutza fierbinte...asa la incaput de we....si inainte sa plec la brasov.... sper din tot sufletul sa nu nimeresc aglomeratie pe DN....in rest...cu copil dupa tine..o sa fie....di vis..cel putin pt mine..dar....asta e viatza, nu? hm...cred ca aj direct la botez...asa ca ma duc sa ma machiez....si sa ma fc bela.. pup fetili..si sa aveti un we superb Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
dece,sa aveti drum bun,jiji sa fie linistit si in masina si la botez!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele noi suntem raciti amandoi, Dragos a inceput de ieri, eu azi. Ma doare capul, in gat, imi curge nasu...saracu bebe daca si el trece tot prin starile asta nu e de mirare ca azi noapte 10 minute dormea, 10 minute urla..l-am luat cu mine in pat..se baga tot in pieptul meu, cum ma mutam un pic hop si el...prin urmare azi e o zi grea...tati e la tara sa culeaga via, trebuia sa merg si eu, asa ca pana diseara iar sunt singura cuc.. of.. o zi frumoasa sa aveti ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
of,of...multa sanatate sa aveti!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui tomaca LML RAUL varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
subscriu
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity noi avem azi zi de curatenie generala,doar e sambata si profitam ca e acasa si tati,plus ca ne-am achizitionat ceva mobila de dormitor si tre sa il punem la punct,sa ni-l facem frumos...asa ca va urez un weekend cat mai placut Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca." |
spor la treaba,cuscra!
mobila noua? s-o stapaniti sanatosi si cu placere!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
tomaca spune:
citat din mesajul lui ale1212xa mai fetele voi cat aveti de cald in casa? la mine sunt 20-21 de grade dar sincer mi se pare muuult mai frig..nici nu stiu cum sa il mai imbrac pe bebe..noaptea sunt si mai putine, el nu doarme invelit..diseara cred ca scot sacul de dormit sa vedem daca sta in el, ca daca il invelesc inainte de a adormi se invarte tot sa scape de plapuma de 5 minute e total absorbit de cantar(electonic, pentru noi, nu de ala de copii)..l-am scos sa vad daca mai are baterii si de atunci sta pe el si il bate ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Mi se pare frig la 20-21. Cred ca asa este si la noi. Mie mi-e frig. Am horatart sa-i incalzesc camera inainte de culcare. Eu de 2 seri i-am pus peste prosopul mare cu care il acopar si o paturica mai grosutza, dar care acum a ramas mica pentru el. Am noroc ca nu se dezvelsete. Dar vreau sac de dormit neaparat.
Dragutzul de el. Ia sa scot si eu cantarul (l-am ascuns ca sa nu-l mai vad ! )
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan