Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)
Raspunsuri - Pagina 15
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
250 gr Eu stiu ca atat e minim. (scuze daca zic prostii ) Arthur a luat 600 gr luna trecuta si 800 gr luna aceasta si au zis ca e f bine. Eu acum ce fac? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
ce bine creste arthur!
je are o obsesie cu greutatea,dar stiu si eu ca si miremia
nu vreau sa te superi pe mine,dar,poate sunt portiile de papa cam mari?oricum,dupa ce va incepe sa umble va "da jos" surplusul
pupici micului print si mamicii lui
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_listItems.asp?idCategory=82&gclid=CNTaisbOs6QCFZyFzAodWnzKyw Voi ce ati alege? Acum daca sunt prea multe, e greu sa aleg. Si ce masura. Tudor are 75 cm. Este suficient cel de 90 cm, sau ar trebui 110 cm? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
cu fermoarul pe lateral e ok sau sa se inchida de la piept spre picioare
eu ,si parca si andrelina ,ii bagam in sac si apoi le dam de mancare(moama cum suna)
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
ioana_fota imi pare tare rau de lovitura
sper sa treaca repede
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
acum ca am ajuns la zi,dau ziua buna si plec
un week end minunat sa aveti!
pupici si flori pt voi toti/toate
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
miremia spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti acum ca am ajuns la zi,dau ziua buna si plec un week end minunat sa aveti! pupici si flori pt voi toti/toate mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Un weekend frumos si voua!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Eu zic ca e frumos dar ca in curand nu o sa ii mai blenduiesti mancarea bobitzei. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
E bun dar are dreptate Miremia. Nu o sa-l mai folosesti mult timp dar daca ai de gand bb2 e o investitie pe termen lung.
Noi inca mai blenduim papa la pici
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Alicredo daca esti pe teritoriu Irish....ai fost cumva la vreun spectacol Riverdance? Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca." |
eu ala cu elefantel
numai atentie sa nu fie cu scai la bretele, ca eu asa am si iuria iese cu totul din ele noaptea..
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
La multe lunite Alexandra
La multe lunite David
La multe lunite Raul
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
danyelana spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca." |
Arthur desi mananca bine la masa, cand il pun la san parca nu a mai mancat de un secol. Se si ineaca de calic ce e dar mie imi place asa mult de el
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
pai si ai mei fac la fel, toti fac asa ... macar C e mic sa vezi la A ce figuri si ce tavaleli de te doare capul asta sper si eu ca trece dar nu vezi ca vin altele din ce in ce mai palpitante PS. noi am reinceput azi gradi. dupa ce l-a tinut pe tasu vreo 45 min cu plans cu sughituri cica imediat dupa s-a linistit. cand m-am dus sa o iau a zis ca mai vine si altadata . avem o educatoare noua f dragutza si tinerica. sper sa fie OK la noi ceea ce va doresc si voua . |
Bafta la gradi si sa nu mai planga A
Charles Baudelaire