Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

haideti la un cappucino cu doza dubla de espresso ptr doamnele care sunt trezite de nspe ori pe noapte (si eu sunt una ofc ).
culmea nu ma simt obosita inca...

ieri am ajuns si noi pe la dr cu alta treaba ce-i drept dar pt ca tot eram acolo am mai dat o cantarire 8.4 kg, adica a luat 300 gr in ultima luna. imi era teama ca a luat mai mult ca la cat mananca ...

cat e media de crestere in greutate pe luna la varsta asta?

lilo - sanatate multa! naspa cu gardinita, vai de sufletul tau

ana_g - sper sa am timp sa-ti raspund mai tarziu cu temerea ta de personalitate puternica. pe scurt ... nu stii ce te-asteapta

BF

Eu stiu de 250 g/luna.
fetelor pt sfaturile cu privire la afine.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

250 gr

Eu stiu ca atat e minim. (scuze daca zic prostii )

Arthur a luat 600 gr luna trecuta si 800 gr luna aceasta si au zis ca e f bine. Eu acum ce fac?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

ce bine creste arthur!
je are o obsesie cu greutatea,dar stiu si eu ca si miremia
nu vreau sa te superi pe mine,dar,poate sunt portiile de papa cam mari?oricum,dupa ce va incepe sa umble va "da jos" surplusul
pupici micului print si mamicii lui

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_listItems.asp?idCategory=82&gclid=CNTaisbOs6QCFZyFzAodWnzKyw

Voi ce ati alege? Acum daca sunt prea multe, e greu sa aleg. Si ce masura. Tudor are 75 cm. Este suficient cel de 90 cm, sau ar trebui 110 cm?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

din experienta cu ei,ca alex si radu au si au avut saci de dormit,pot spune ca fermoarul sa fie prins de sus in jos...daca m-am facut inteleasa...ca am un sac ce este cu fermoarul sa se inchida de la picioare la piept,iar alex ii rontaie inchizatoarea...mi-e frica sa nu o desfaca sa o inghita...nu-l mai folosesc pe ala...
cu fermoarul pe lateral e ok sau sa se inchida de la piept spre picioare
eu ,si parca si andrelina ,ii bagam in sac si apoi le dam de mancare(moama cum suna)

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

ioana_fota imi pare tare rau de lovitura
sper sa treaca repede

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

acum ca am ajuns la zi,dau ziua buna si plec
un week end minunat sa aveti!
pupici si flori pt voi toti/toate

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

acum ca am ajuns la zi,dau ziua buna si plec
un week end minunat sa aveti!
pupici si flori pt voi toti/toate

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Un weekend frumos si voua!

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Eu m-am indragostit de www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1285957006&sr=1-27" target="_blank">chestia asta...
ce ziceti?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Eu zic ca e frumos dar ca in curand nu o sa ii mai blenduiesti mancarea bobitzei.

AMR 5 kg

E bun dar are dreptate Miremia. Nu o sa-l mai folosesti mult timp dar daca ai de gand bb2 e o investitie pe termen lung.

Noi inca mai blenduim papa la pici

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Alicredo daca esti pe teritoriu Irish....ai fost cumva la vreun spectacol Riverdance?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

eu ala cu elefantel
numai atentie sa nu fie cu scai la bretele, ca eu asa am si iuria iese cu totul din ele noaptea..

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

La multe lunite Alexandra

La multe lunite David

La multe lunite Raul

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo
Azi nu am iesit deloc pt. ca au avut ceva febra, dar ieri pufuletele a fost imbracat cu dres, blugi (de vara), body maieu, bluzita cu maneca lunga, geaca de toamna/primavara, caciulita si adidasi (pe care i-a tinut 5 minute in picioare).

Cam la fel ca noi.
Sanatate multa puilor!

Si Mara mai nou strange din pumni si din maxilar cand e nervoasa (cand vrea lapte afara si nu o scot in sec 2 sa-i dau).

AMR 5 kg
Pot sa fiu indiscreta si sa te intrebi ce lapte ii dai?LP sau LM....

eu inca alaptez,daca e nevoie si cand suntem iesiti

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

LM, n-a baut nicio picatura de LP in viata ei (desi am incercat sa-i dau de 2 ori). Cand i se face foame ne oprim pe o bancuta, scoate mami tzitzi si fetita ia masa. Ma gandeam a o sa fie mai greu alaptatul la iarna cu atatea haine pe noi.

AMR 5 kg
pana la iarna,teoretic ar trebui sa nu mai aiba asa nevoie de lm in timpul zilei,ci mai mult dimi/seara/poate noaptea,dar la cum evolueaza lucrurile cu fiemea.....masa principala va fi lm....asa se bucura cand ii dau san...zici ca e haplea....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Arthur desi mananca bine la masa, cand il pun la san parca nu a mai mancat de un secol. Se si ineaca de calic ce e dar mie imi place asa mult de el

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Xela
Eu ma fac mica, mica pentru ca ai mei sunt experti in crize, fiecare dupa posibilitati, a mare urla si se da cu fundul de pamant la propriu, tranteste usi, arunca cu jucariile, si juniorul strange din dinti si din pumisori si tipa cat poate. Si poate......
Dar sunt optimista, inca sper ca trece inainte de crizele din adolescenta, si va rog nu imi spulberati visele

pai si ai mei fac la fel, toti fac asa ...
macar C e mic sa vezi la A ce figuri si ce tavaleli de te doare capul
asta sper si eu ca trece dar nu vezi ca vin altele din ce in ce mai palpitante

PS. noi am reinceput azi gradi. dupa ce l-a tinut pe tasu vreo 45 min cu plans cu sughituri cica imediat dupa s-a linistit. cand m-am dus sa o iau a zis ca mai vine si altadata . avem o educatoare noua f dragutza si tinerica. sper sa fie OK la noi ceea ce va doresc si voua .

Bafta la gradi si sa nu mai planga A

Charles Baudelaire

Mergi la inceput