Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Eu sunt chiauna de somn. Justina se trezeste la 12-1 noaptea , la 3 si la 6:30-7 dimineata. Iar de la 6:30 pana pe la 8 nu doarme, se intampla sa faca kk , ba sa chiuie..si-apoi adoarme.
La 8 tb sa ma trezesc sa o duc pe Ioana la gradinita.
La 9 se trezeste si se m culca la 12 odata cu Ioana.
Ziua e m bine ca doarme, insa noaptea de ce se trezeste de atatea ori , i-am dat ceai, a baut, dar degeaba ca nu doarme, vrea lapte.
Si are 2 mese noaptea cate 100 ml (il bea in somn).
Mi-am adus in camera cutia cu lp, 2-3 biberoane cu apa..cand se foieste ii pun masurile de lp.

Multumim tuturor pt vizionarea filmuletelor!
Sa inteleg ca nu v-a placut prajitura de ieri (chiar daca vreti unele sa slabiti, asa virtual)
Oanaiacovita o m pun sa stea rezemata de pat, nu intre perne.
Cand am filmat-o am vrut sa o las sa stea singura..sunt momente cand sta cateva secunde.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Ilinca si Cristian Robert! Deasemeni: Iuria Natalia, Luca Alexandru, Eric Mihai si Luana

Mergi la inceput

Oana am votat. Ai 10 kg de carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am schimbat parola! Trimit PM!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Alina sorry. LMA fratelui!

Rebi frumoasa parola.

Irina acum am observat ca Rares seamana f bine cu Eric al meu. Nu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata gagici!

Eu nu am ce raporta, doar o noapte plina de maraieli, trebuie sa iau ceva ca cedez nervos daca mai pierd multe nopti problema mea este ca nici ziua nu pot dormi, ff rar ma mai intind si eu putin ziua cand doarme Ianis, dar parca nu am stare sa dorm ma sustin ca sa rezist cu vorba cuiva de pe aici: toate trece

Meniul il pun azi, ca ieri am postat ceva si am dat copilului altceva aseara tati ne-a scos la restaurant si am cautat borcanel pt Ianis la o farmacie, am gasit doar unele de la Nestle (nu-mi place firma, da' altfel nu aveau), Somn Usor Legume de Gradina (bine ca nu erau legume de laborator ), daca ii dadeam eu acasa piure cu gustul ala mi-l scuipa intre ochi , dar de cumparat a fost bun, hmmm ... si pt ca intreba cineva de borcanel cu peste, am vazut tot de la Nestle, borcanel Somn Usor Orez cu Merluciu. BTW, eu faza asta cu Somn Usor n-o pricep, pun ceva somnifer , mda, strtegie de marketing, ca alte borcanele pt pranz contin acelasi lucru, da' cica de la alea nu doarme plodu' buba
Ceva cu peste citeam ca au si Hipp ...

Denisa sa poate sanatoasa Maya hainutele de la nenea acela fara o ureche Am gasit un magazin care se aprovizioneaza cu hainute de la Aramis, cu preturi de f mult bun-simt, adica cu cativa lei mai scumpe decat pe site, dezavantajul e ca au putine modele de unde alege ... dar tot am gasit cate ceva dragut

Oana imi pare rau sa citesc despre problemele sotului, hai fiti optimisti, un regim de viata calculat, fara excese, este si sanatos si va fii privat de alte complicatii, aveti incredere in voi
De la mine: User-ul OanaI a primit: 5 kilograme carne, 10 bucati paine
Cat despre consumul de pungi pt congelator, poti incerca sa bagi carnita in folie alimenatara, in final vei iesi mult mai ieftin
eu nu fac asa ca ma enerveaza la culme folia aia, doar sunt cu ideea

trimit ca ma chinui de dimi sa scriu , pe parcurs ce recuperez, mai postez

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna! Abia v-am ajuns din urma..

Oana - chiar ma gandeam zilele trecute, de la cate luni putem da felul 1, felul 2... cam ce cantitati pregatesti din ambele? Te-am votat, sper sa castigati excursia sa ne clatim si noi ochii cu niste pozici, din "mama Rusie".

Anca - nici eu nu cantaresc carnita. Pun o bucatica fiarta cam cat o nuca, momentan. Si doctorita a spus sa ii dau piept sau pulpita.

Roxana - un Silvanei sa ii treaca durerea de la vaccin.

Rebiana - sa nu ma uiti cu parola. Nu am pozici, dar mai intru cate odata sa vad iepurasii.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oana bine ca aflai cu cine seamana ca toata lumea zice ca nu seamana cu niciunul din noi
fetelor am voie sa ii dau malai, peste si dc da de care, si...pufuleti?? nu sunt in meniul dat de dr mea dar as incerca cel putin primele 2, iar cu pufuletii balea ieri cand m-a vazut ca mancam si i-am dat unul il indesa cu toata mana in gura sa nu-l piarda...
vreau si eu parola noua please!
nici eu nu cantaresc carnea pun un cubulet. sa zic ca un sfert de piept la juma de kil de piure asa ca idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Honey, daca nu e cu punct alb, nu-ti da antibiotic, nu stiu de unde am inteles eu ca e infectat. Nu stiu ce ai putea face, incearca ce zice Miria, nu are ce sa-i faca rau.. Mititica.. ce durere are ea acolo.. Un dezinfectant usor, local nu ar strica, sa nu faca vreo infectie. Mergi totusi cu ea la medic sa-i dea ceva sa poti curata. Pupici de la noi sa treaca repede.

Ioanact, Daca doarme asa bine ziua nu mai poate dormi la fel si toata noaptea, e normal sa faca asa. Incearca sa-i schimbi programul.
Iar prajitura.. care prajitura, mama?!? Credeam ca ai pus un link, ceva.. Tu nu esti bine La multi ani fratelui, banuiesc ca el a mancat-o.

Samaria, mai trage chiulul si intra pe furis, mai auzim si noi ceva vesti de la tine

Asteropi, avem si noi poze din primele clipe. Sotul meu a zis sa nu i le aratam niciodata, ca arata ca un matzuc :)) Si el a stat cu mine, chiar si la cezariana. Inca ma mir ca nu a lesinat
Ioanna ta arata bine acolo :)

Dayanara, sa fac infarct cu filmuletul Silvanei. La mine nu se deschidea, credeam ca e poza si am pus linkul in bara sa incerc mai tarziu. Si a inceput Silvana sa maraie, si eu aveam impresia ca-mi chioraie matzele (?!?) Nu-ti spun ce sentiment am avut cand "matzele" mele au inceput sa sune a bebe, Doamne..
Oricum, nu am resit sa o vad, numai sonorul merge.. Nice sound, though..

[pupam gasca, ma cheama datoria.
La multe lunite minunate Ilinca si Cristian!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Andra ce idee mi-ai dat. Poate imi deschid magazin cu produse de la Aramis. Daca as avea spatiu...

Ami a fost un test mai mult. A mancat 4-5 lingurite de supica, iar felul doi nu il mai vroia pana nu i-am pus iaurtel. Mai incerc si azi ca mi-a mai ramas supica de ieri sa vede.

Irina

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput