Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Am reusit sa vad filmuletul cu Silvana. E mai frumoasa decat in poze, e dulce rau!! I-am aratat si Sarei, sa vada si ea cum face un copil cuminte, mai ales faza cu suzeta, super tare, te-ai scos. Eu de vreo trei saptamani ma trezesc de 30 de ori pe noa[pte cel putin sa-i montez suzi la loc. Am si dexteritate de-acum, fac asta cu ochii inchisi

Gata, plec
Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am trimis noua parola catorva fete. Rugamintea mea este sa o trimiteti mai departe doar fetelor care activeaza pe forum; sunt persoane care au scris cateva mesaje si au disparut.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Rebiana multam!!!

sa stii ca si eu ma gandeam intr-o zi ca au fost cateva nick-uri care au scris 2-3 mesaje si apoi au disparut, mi s-a parut suspect, acuma am intrat si eu la idei cu teoria conspiratiei

Vorbind de nastere si sotul meu a asistat, adica a stat 14 ore cu mine in sala de nasteri cu o mica pauza de 5 min sa isi cumpere un sandwich. nu l-am lasat sa se uite din fata in momentul expulsiei, (aveam eu un fix) asa ca a stat mai mult langa capul meu.

Roxano e mortala Silvana, tare mi-e drag de ea!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

INA
ROXI, ce dulce e Silvana.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

lara doamne fata :)))) auzi ii chioraiu matzele! toata lumea se sperie de silvana :)) eu ii dateam sa manance si i.am vazut picioarele pe sub scaun, am zis ca e vreun gandac insecta ceva, mama ce m-am speriat era sa arunc castronul sa fug

ami ivan abia acum mananca 2 feluri cand vine de la cole cu foame...cand era bebe manca piureul si bea laptele si atat
sau piure si iaurt fara lapte

rebiana, andra, ami, lara, oana, ina

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am vazut ca vorbeati de intors bebelusii si de luat singuri suzeta.
Gia defapt a invatat sa se intoarca ca sa iti ia suzeta. De la 3 luni si-o ia. Acum o ia o arunca se taraie dupa ea se intoarce de 3-4 ori numai sa ajunga la ea.
Iar noapte o culc la un cap si o gasesc la celalalt sau dormind de-a latul patului.
Nu am nici o treba cu ea noapte, si in somn isi ia bibica singura daca ii trebuie, dar nu e dependenta de ea.

Iar cand sta in patul mare are o boala sa alerge dupa telecomenzi, cum le vede, pac, sa le ia. Si daca le prinde din greseala schimba si canalul la tv dar nu stiu cum dumnezeu face ca de vreo 2 ori a dat direct pe desene.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Lara, Roxana rad ca proasta...M-a bufnit rasul rau cand v-am citit..si Ericutu care e in balansoar langa mine a inceput si el sa chiuie si sa rada..Eu radeam de rasul lui..el de rasul meu ..si tot asa....

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Stanucel am vazut poze cu Adelina la botez si bebe mic frumusica lu' mama si infasata sarmaluta, ce scumpica, im amintesc si eu de Ianis, era cat o paine de 1 leu si-i puneam pampers, nr 1, si ala indoit in partea de sus, parca-s toate atat de demult, Doamne ce zboara timpul

Anca sunt la ordinea zilei cu sfaturle trecute in agenda, notat ceai de potbal si nalba pt tuse cat despre micul cavaler dintos, lasa ca scapa mai repede de dureri acum, ca noi tare ne chinuim, este destul de marisor pishti si cred ca gingia se intareste daca "imbatraneste" si ufff, doare rau si nu se sparge deloc sa iasa dintzocii la lumina

Bumbitza gata Ilincuta, tropa-tropa !!! Bravo

Ioana28 te pandeam sa vad cand mai scrii, ce baiat cuminte are mama, bravo Ovidutzu mic! Am vazut si pozele cu el, mooooama ce bulane grasalane are, cutate ca la carte Iar pozele de la nunta si botez sunt f frumoase, de asemenea, arati tare bine (aici un emoticon cu unghie-n gat), sunteti o familie frumu, Dariana e o scumpa - superb nume

[Anca] nu am cantar de bucutarie, asa ca pun carnita "la ochi", cam 2-3 linguite de carne tocata marunt (nu mai pun in blender de la 7 luni) intr-o portie de 150 ml de papa (cu tot cu carnita avem cantitatea asta), iar rosie dau de pe la 6 luni fara seminte

Sensibila sa vezi ce a vorbit Ianis cu Gia privind filmuletul, si a tras niste ranjete

Roxna f frumu Silvana

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Succes mare cu mancarica azi. Deci meniu

- dimineata: banana+piersica+2 prune+4 masuri cereale
- pranz: felul 1 - vreo 30 ml de supica
felul 2 - ficatel fiert in sosul de la o rosie+piure de legume(dovlecel+brocoli+cartof dulce) - UN MARE SUCCES
- la amiaza laptic ca mergem la cumparaturi si nu ma car cu vasaraia dupa mine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Si a dat peste cap si 100 ml de ceai acu.
Si uite asa mi-am adus aminte sa o intreb pe Roxi daca si-a luat Polly? Ca eu sunt tare incantata de scaun cu spatar reglabil, ca dupa masa ii dau ceiucul in el si acu sta cu burta in sus ghiftuit de cat a bagat in el.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput