Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
atb spune:
Andra, multumim! Pupam Ianisul cel scumpic!
Roxana, Miria, am vazut ca v-ati facut ferme pe facebook, eu mi-am deschis una dar nu am timp deloc de ea si adevarul e ca nici nu stiu ce sa-i fac, asa ca scuze daca nu v-am raspuns la invitatii de neighbourhood sau mai stiu eu ce e pe-acolo. Adevarul e ca nu ma pricep. A intrat sotul odata sa vada ce e pe-acolo si nu stiu ce a butonat ca n-am mai avut vreme sa verific. Hihi, se vede ca am crescut toata viata la bloc, nici macar virtual nu stiu sa am grija de o gospodarie cu animale si sa plantez.
Gata, fug sa recuperez ultimele 2 capitole, sa ma pun si eu la curent cu ce s-a mai scris pe-aici.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Bumbitza spune:
Neata! Castelana, Yaia (LA MULTE LUNITE INAINTE ), Atb, multumim pt vorbele frumoase
Nici ilinca nu mai suporta sa stea fara mine, are asa o privire cand plec de parca i s-au inecat toate corabiile
De doua seri incerc s-o obisnuiesc sa doarma la ea in patut, prima seara a dormit f ok, aseara n-a fost chip, s-a trezit de 15 ori si pana la urma am luat-o cu mine in pat...nu ca ar fi dormit mai bine apoi dar asa ca se anunta o zi obositoare, nu stiu de unde sa mai fac rost de putintica rabdare, aveti vreuna mai multa sa-mi dati si mie?
S-aveti o zi frumoasa, vad ca a iesit soarele
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
carmickey spune:
buna dimineata la cafea fierbinte aburind
Yaia, Castelana foarte frumos spus...va multumesc mult de tot,cand ma simt obosita voi citi paragrafele astea sunt tare frumoase...
vreau sa imi spuneti si mie ce iaurt dati bebelusului de la 6 lunite? in comert am vazut marci yoyo danone...sper ca ceea ce dati bebelusului se gasesc in comert,la supermarket...
multumim...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
honeybaby spune:
Neata!
Fetelor multumesc mult pt raspunsuri.
Child, Anca, Atb - sa stiti ca chiar ma mai linistesc raspunsurile voastre .In jur aud numai de copii care s-au intors la 2-3 luni, care pasesc pe marginea patului la 8-9 luni si tot asa
Yaia- nu stiu ca ar ajuta-o mai mult statul jos pe covor. Noi avem covor doar in dormitor unde e mic spatiu. Cred ca jos nu e mai mult de 2x2 m cat are patul. In rest e gresie si daca ii pun o pilota jos sa zicem nici aia nu e mai mare de 2x2 m.
Alinutza- deci sa inteleg ca mai trebuie s-o scap odata in cap ??
Rebiana- de dormit asa vorbesti tu ? Asa doarme de ceva vreme, insa ... nu-si ridica capul si umarul de jos, ramane asa de intinde dupa ce-i trebuie si trece la loc pe spate.
Venish roz am incercat si eu pe un maieu la Mayei pe care a pus un ardei rosu. In gura nu la bagat decat o data dar in schimb era tot pe maieu. Tot se vad niste pete galbene , eact ce nu-mi place mie, sa vad hainele patate.
Sa incerc Fairy daca ziceti ca e bun, am mai vazut si Ariel spray pt pete, l-ati testat ?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Poze cu hainutele de la Armis.
In afara de cele din poza am mai luat un costumas pt iarna de care am uitat fiind in sifonier, un sac de dormit, o bluza pt craciun, un body pt acum... si cam atat. Astea o sa le pozez pe purtator.
Care din va place mai mult ?
acesta pe albsau asa pe verde?
Ioanact spune:
'Neata!
Inainte de a cele 2-3 pagini..vreau sa va servesc cu o prajiturica si un suc (ce mai cura ), pt ca azi e ziua fratelui meu.
LA MULTI SI FERICITI ANI, fratiorul meu drag! Multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Cat si sarbatoritei de azi: Alexia Briana!
(Mai era cineva, parca, nascuta (o fetita) la sf lunii aprilie..o mamica, a m scris, dar am uitat sa o adaug in lista. Acum vad ca nu m scrie, nu mai tin minte cine .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
child spune:
Buna dimi!
DENISA mie imi place cea pe verde, dar eu sunt fan verde, asa ca...
Sper sa te mai fi linistit, Maya e un copil perfect
Cred ca azi imi vin si mie hainutele, deabia astept!
Ariel pentru pete am probat eu, parca tot mai bun e vanish.
ATB ce bine ca te mai vedem pe aici, credeam ca ne-ai uitat .
Bine ca au trecut problemutele de sanatate.
Felicitari pentru iepuras!
Nu am mai vazut-o de foarte mult timp, pe aici, pe BLUEKIDOO.
Oare ce mai face?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ioanact spune:
Roxana bravo Silvanei ca a papat tot!
Justina nu a vrut nici picaturile de Sab Simplex si Humexul sa i le dau azi dimineata. Deci, e clar ca nu va deschide gura nici la pranz cand ii dau legumele.
In schimb ii place sa stea ridicata, cand e culcata isi ridica capul , si sta un pic m bine in fundulet (nesusutinuta).
Si Ioana a fost ca Ivan..cum l-ai descris pe el asa a fost Ioana.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
carmickey spune:
Yaia la multe lunite alexiei...sa fiti sanatoase si fericite..
la multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
honeybaby spune:
Acum trebuie sa scriu ca sa reuperez
Child . Daca nu azi , maine sigur ajung.
Am pus cateva poze s vedeti cu ce ne mai diversificam noi.