Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana masina poate fi prevazuta cu airbag bine merci, ideea e sa fie dezactivat

yaia, eu pe covor am s.o las mai tarziu, eu ca si denisa am gresie,si acum nu se tin bine, si orice as pune , patura, cearsaf, jos s.ar lovi de gresie, iar pe covorul de gimnastica activitati etc e mic, asa ca tot mai mare e patul

asteropi tare de tot fata ta!
e superba

atb eu am grija de ferma cat pot, cand nu vine miria, lara gaby mai imi dau ele o mana de ajutor :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

denisa , sa poarte maya sanatoasa lucrusoarele!
mie imi plac ambele culori si verde si alb!

ce dulce e cu laptopul! pachetul de servetele il ia si silvana, cred ca din cauza ca fosneste si la laptop se da, in schimb cu feederul ala nu prea avem succes

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ah Alina, super ca isi ridica capul . Maya nici asta nu face, nu are nici o intentie de a se ridica dar daca o pun in fund sta putin pana vede ea ceva si se intinda dupa. Pur si simplu nu poate sa stea daca nu are ceva in manute.
Ma gandeam ca e asa lenesa si unde dorme mult, cred ca ea si cu Justina sunt asa sleeping beauty pe aici

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

ioanact multumim, dar eu nu sar in sus de bucurie pt ca mananca, atata timp cat sunt sanatosi nu mor de foame si cum e al doilea nu prea o sa stau de-acum incolo sa numar linguritele, cand ii e foame mananca normal, cand nu pa o pupa mama :))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

atb este unul din motive pt care am vrut-o pe Justina..parca nu am "iubit-o" suficient pe Ioana, desi eram cu ea tot timpul..si mi-am zis: Mai vreau un bebe. Si m-a ajutat Dumnezeu si mi-a daruit-o..JUSTINA mea draga.
O iubesc si pe Ioana in acelas timp.
Felicitari pt dintisor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

atb, ioana, gand la gand cu bucurie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- Asa si Maya e atrasa de tot ce fosneste. Si pachetul de vata il fura, intr-o zi s-a facut ca pomul de craciun cu vata din pachet. Acum imi pare rau ca nu i-am facut poza, eram ocupata sa o adun dupa ea sa nu o bage in gura ( pe toata)
Unul din cele doua costume trebuie sa-l fac cadou si nu stiu pe care. Initial il luasem pe cel alb ,dar acum parca imi place si ala.
Cel verde e frumos, dar floricelele acelea dupa interiorul gecii se vad putin -putin si pe fata si daca nu sti ca are floricele zici ca-i patata. Cel putin mie asa mi se pare.

Bumbitza- rabrare pt bebelusi iti dau eu , pt altceva nu-ti dau ca nu am. eu chiar as fi curioasa sa stau cu 2 bebelusi sa vad cum e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Ah Alina, super ca isi ridica capul . Maya nici asta nu face, nu are nici o intentie de a se ridica dar daca o pun in fund sta putin pana vede ea ceva si se intinda dupa. Pur si simplu nu poate sa stea daca nu are ceva in manute.
Ma gandeam ca e asa lenesa si unde dorme mult, cred ca ea si cu Justina sunt asa sleeping beauty pe aici

Da! Cam ele doua dorm mult.
Dar, las-o in pace, o sa se ridice cand va vrea.
Vad ca sta f bine pe burta..
Sa poarta sanatoasa hainutele.
Mie imi place costumul verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Am si eu un pic de timp liber, si v-am citit cat am apucat...asa k ma bag si eu in seama...in legatura cu dezvoltarea bebelusilor,si a mea cam pana la 6luni nu-i placea sa stea pe burtica,pe la 6luni imi faceam griji k nu sta in fundulet,iar acum la 7luni face de toate, daca o pun pe covor o aflu in alt colt al camerei,ii place sa se rostogoleasca,iar in fundulet se mai balanseaza dar sta destul de bn.dar fiecare copilas are propriul ritm de crestere,dezvoltare etc.in schimb e tare vorbareata,..iar la mancarica mai face mutrite,dar in rest e o papacioasa...ieri am cantarit-o si avea 8.200kg la 7luni...
Ma tot uitam la pozele de pe picassa si asa de mult au crescut iepurasii sunt tare frumosi toti
Sper sa pot intra mai des...

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Am incercat totusi s-ai dau legumele.
N-a vrut deloc..de azi, facem pauza cu diversificarea, o perioada, tb sa ne aprovizionam cu lp.
Merg sa-i dau laptele, pana vine Ioana de la gradinita ( o aduce tati).
Edit: am corectat gresile, tastasem cu Justina in brate.

Mergi la inceput