Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Am incercat totusi s-ai dau legumele. N-a vrut deloc..de azi, facem pauza cu diversificarea, o perioada, tb sa ne aprovizionam cu lp. Merg sa-i dau laptele, pana vine Ioana la gradinita ( o aduce tati). ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
n-am voie sa mananc pana la 15.30, dar dupa iti promit ca le mananc eu pe toate , la ce foame am, piureul de bebelusi e un fel caviar
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Buna dimineata!
Denisa, te rog nu te ingrijora. Si eu cred ca Maya e perfecta. Ce ar ajuta e sa faci exercitii de intoarcere cu ea. o sa vezi ca in citeva zile va incepe sa se intoarca singura. Eu as lasa-o mai mult pe spate cum vrea ea sau dupa ce se intoarce pe burtica. Statul pe burta e foarte important pentru intarirea muschilor spatelui.
Pe David il tin pe covor, pe un sac de dormit desfacut. Mai iese din perimetrul lui si cind se intoarce exista riscul sa dea cu capul de parchet dar il tot mut la loc.
Foarte frumoase costumasele de trei piese iar Maya e o dulceata in rosu dormind pe o parte!
Ramy si noi am dat patutul jos pentru ca aveam o saltea groasa si l-am gasit pe David cu ambele picioare pe marginea patului incercind sa faca un fel de pod...
In timpul zilei centrala e setata pe 21de grade iar noaptea la 22. Doarme in pijama si bagat in sacul de dormit.
Apropo de sacul de dormit. I-a ramas mic sacul pe care il aveam de la Daria. Azi noapte i-am pus o paturica cu fermoar care se incheie cu capse peste minute dar cind s-a rasucit s-a infasurat in jurul lui si s-a trezit.
Ce masura de sac de dormit ati luat din Kiabi?. Masurile sunt mai mici si nu vreau sa gresesc marimea. Oare la 1 an jumatate e bun?
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
citat din mesajul lui Ioanact Am incercat totusi s-ai dau legumele. N-a vrut deloc..de azi, facem pauza cu diversificarea, o perioada, tb sa ne aprovizionam cu lp. Merg sa-i dau laptele, pana vine Ioana la gradinita ( o aduce tati). ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Alina eu as zice sa nu faci pauza de tot. Fa pauza la combinatia pe care ai dat-o sau lasa o singura leguma. Daca ati inceput e bine sa aveti continuitate. Macar incearca alat masa, cea de fructe...fricarui copil ii place altceva...
oanaiacovita spune:
Neata.
Am intrat sa vedeti linkul.
Nu am chef nici putere sa scriu. Am fost cu al meu sot la cardiologie(va ziceam eu ca are probleme, doar ca nu s-a tinut de investigatii) si se pare ca problemele nu sunt chiar mici. Va trebui sa faca tratament toata viata, plus exclus orice excese. El nu fumeaza, nu bea decat la ocazii, dar bea cu placere cafeaua care i-a fost interzisa categoric. Maine ii pune Holter. Offf...
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
dayanara spune:
erina chiar ieri i.am luat silvanei sac de dormit din kiabi, asta de-l avea scrie 74 de cm dar i.a ramas mic, din kiabi i-am luat masura 6-24 de luni
POZE
Erina spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata. Am intrat sa vedeti linkul. Nu am chef nici putere sa scriu. Am fost cu al meu sot la cardiologie(va ziceam eu ca are probleme, doar ca nu s-a tinut de investigatii) si se pare ca problemele nu sunt chiar mici. Va trebui sa faca tratament toata viata, plus exclus orice excese. El nu fumeaza, nu bea decat la ocazii, dar bea cu placere cafeaua care i-a fost interzisa categoric. Maine ii pune Holter. Offf... Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Oana sanatate sotului! Dupa ce inregistreaza Holterul 24 de ore medicul o sa aiba ideile mai clare si va vedea exact care e situatia. Exista si cafea decofeinizata foarte gustoasa, asta sa fie raul cel mai mare...
Oana nu poti pune link-ul cu votarea pentru alimentara cumva la mesajele din prima pagina sa apara imediat sub cimpul de scris mesaje? Asa ar vedea oricine scrie si ar da imediat click pentru vot!
Imbratisari draga mea!!!
Erina spune:
citat din mesajul lui dayanara erina chiar ieri i.am luat silvanei sac de dormit din kiabi, asta de-l avea scrie 74 de cm dar i.a ramas mic, din kiabi i-am luat masura 6-24 de luni roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Multumesc mult Roxana. O sa ii spun sotului sa ia marimea 6-24 de luni!
dayanara spune:
of doamne oana ce vesti...! sa fie bine! trebuie sa fie
POZE
briza_marii spune:
Salutare! Zilele astea nu prea am intrat ca e soacra la mine, asa ca am profitat si am lasat-o pe ea cu bebe si eu m-am apucat de curatenie generala. Nu ca ar fi dat harnicia in mine dar eu m-am mutat aici cu 7 zile inainte sa nasc. asa ca am o gramada de lucruri indesate te mir pe unde..si nu le gasesc. Asa ca acum m-am apucat sa iau totul la mana
Oana ..ce sa zic....sper sa fie bien sotul tau. Iar despre cafea, vezi ca este si decofeinizata. V-am spus ca tatalui meu i s-a montat un stent dupa preinfart. De atunci el bea numai cafea de asta..si am baut si eu..e chiar buna. E adevarat ca nu te "trezeste"..dar macar cu bucuria gustului tot ramai.
Fetelor, cum Ericutu maine face 6luni, am zis sa ii fac cinste cu piure cu carnita de pui. Am un piept de pui de tara. Acu' intrebare intrebatoare: cata carnita trebuei sa ii dau??? O lingurita de aia de silicon? Sau cum?? Si cu restul de piept ce fac???
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanaiacovita spune:
Erina, da 24 de ore va sta cu holterul si apoi sambata merge la citit.
Apoi ii va face si toate analizele, dar mai incolo ca medicul la care mergem lipseste o luna. Oricum va incepe sa primeasca tratament cred de sambata.
Cu linkul, nu-i bai, e prea putin important acum.
Roxi,Briza
Briza eu tai pieptul cubulete si le pun pe fiecare in cate o pungulita separata. Si iau cate una cand am nevoie. o pun direct in supa. Consum multe pungi, dar asta e.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI