Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Hop si eu! Cred ca m-ati uitat de cand nu am mai scris. Am fost plecati ba la tara si acum ultima saptamana in concediu si nu am mai avut cand scrie dar v-am citit de cate ori am putut. Aproape suntem la zi. Din concediu s-a pricopsit pitica cu raceala si multi mucisori si ori de cate ori vreau sa ii pun picaturile zbiara saraca ca din gura de sarpe. Asa de mila mi-e de ea. Cand ne pregateam si noi sa incepem diversificarea am amanat din cauza bolii.
Eu tot ma chinui cu ea sa o invat sa se intoarca de pe o parte pe alta dar nu manifesta interes. Eram si eu ingrijorata dar a zis dr sa stau linistita ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si ca asta nu e un criteriu de apreciere. Asa ca eu una m-am mai linistit. Eu fac cu ea gimnastica care am gasit-o in Capraru ca altceva nu am gasit. Voi ce exercitii faceti cu ei?

Oana multa sanatate sotului. Sa aveti grija de voi.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Lariana, LadyD, sa va traiasca si voua minunile si sa cresteti mari!

Oana..ia partea pozitiva a lucrurilor: ati mers la dr, ii da tratament si va trai linistit mult si bine...Douazeci de ani erau doar fara tratament Hai, fruntea sus pt ericutz frumos si ochios si multa putere!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxy - sa pape Silvana sanatoasa din noul ei scaunel.

Rebi - nu, era in America.

Cine spunea ca nu este Luna si in Ro? Ia uitati:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2474&n=Carucior-sport-MammasPappas-Luna

Roxana ce zici?

Irina (8 martie 2010)

"Toate erau laolalta; dupa aceea a venit mintea si le-a pus in ordine" (Anaxagoras)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna mamici si pitici.. am facut in sfarsit si noi vaccinul de 6 luni, avem 66cm si 7150g.. inca nu avem nici un dintisor..
am inceput si noi diversificarea, sau mai bine spus ne chinuim cu ea.. of asa usor era cand manca doar lapte, acum tre sa fim acasa la orele de masa sa pregatim mancarea si sa ne luptam cu lingurita ca mai mult se joaca cu ea decat sa manance... dar invatam si pasta treptat treptat...
Mamici care faceti schema de la stat de vaccinuri, o sa vaceti vaccinul optional de la 9 luni? am inteles ca este cel pentru varicela.. Ne-a spus dr ca dupa vaccinul de la 6 luni, urmatorul obligatoriu este la 12 luni, pana atunci este cel optional la 9 luni..

Pupam mamici si pitici si sper sa reusim sa intram si noi mai des sa va citim

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca rebiana

amy eu ziceam de nuna nu de luna

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Castelana, multumim de urare!
Andra, lucrez undercover, asa de under ca nici macar nu stiu pentru cine!
Bumbitza, multumim si tie!
Honeybaby, eu raspund din urma, pe masura ce citesc si nu stiu daca ti-a scris deja cineva sau nu, dar mai binesa repet decat sa las nespus: bebelusii invata sa se miste pe suprafere tari, gen masa sau parchet. Pe pat nu invata bine sa se miste, de asta se si testeaza bebelusii pe suprafete tari, asa se evalueaza corect achizitiile psihomotorii. Si mai e un avantaj: de jos nu are cum sa pice! In plus, e si spatiul mai mare ca in curand 2pe2 nu o sa mai fie suficienti si vor 'acoperi' toata casa, ca adevarti exploratori ce sunt. A mea deja se misca de numa, dintr-o parte in alta a camerei si inca nu sta in fund singura decat cateva secunde si nici nu se taraste. O face prin rostogoliri si miscari in jurul axei proprii.
Ioanact, Stranucel, sensibila, ramy, ami, babyangel, iliraluca, multumim si voua!
Oanaiacovita, multa sanatate sotului!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Rebiana, unde pot citi si eu stirea despre femeia de 500 kg? Sunt tare curioasa!
Roxana, fain scaunelul! Vad ca Silvana se simte foarte bine in el! Sa-l stapaneasca sanatoasa! Aaah, La Multe Lunite Silvanei si multa sanatate!
Flori blanca, bine ai revenit si insanatosire grabnica Nadiei!
Bluekido, mult succes cu diversificarea! Tin pumnii!
Am pus pozici noi cu Diana pe contul comun, dar gasiti mai multe la semnatura!

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana, cu siguranta exista probleme dar tratate sunt tinute sub control... E clar ca acum se fac investigatii detaliate si corecte, dar totusi, medicina nu e totul...mi se pare aiurea ca un medic sa se exprime asupra duratei de viata ce ti-a mai ramas....Cred si eu ca te-a ravasit, dar medicul ala nu e Dumnezeu...

Hai, fruntea sus, urmati tratamentul, mai faceti cel putin inca un copil, si va cresteti nepotii impreuna pana la adanci si fericite batraneti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Oanei si tuturor mamicilor un refren sa va binedispuna:

www.youtube.com/watch?v=tglSCIpaXPs" target="_blank">Hey, soul sister-Train

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Scuze, acum am vazut ca-mi trimisese Rebiana parola.

Imi poate trimite si mie cineva noua parola?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput