Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki fetelor am si eu o intrebare.Cum procedati cu piureul de legume cele care gatiti o data la 2 zile?Blenduiti tot si puneti intr-un borcanas la frigider(pentru a doua zi) sau le lasati asa si le blenduiti a doua zi cand e ora de masa? |
Eu prima varianta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui Erina Ioanact si eu m-am uitat sa vad ce reteta ai facut. Nu te supara ca nu te-a felicitat nimeni pentru aniversarea fratelui! Uite eu nu i-am spus La multe lunite fericite Alexiei de Yaia si nu cred ca ea s-a suparat pe mine desi suntem colege si la grupul Dariei... |
Nici gand de suparare de la mine.
Alina e draguta si felicita toti bebeii, ea si alte mamici dragute pe care nu le mai insir aici. Eu nu am timp sa felicit bebeii, desi tare mi-as dori sa o pot face. De frati, surori, soti, aniversari ale casatoriei nici nu mai pomenesc...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
child spune:
Am pus poze noi pe picasa. Vizionare placuta!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
Niki si Ianis face cihhhhh la suzeta, cred ca de vreo 4-5 luni n-a mai pupat-o iar despre poze, esti dragut ca intrebi, eu pun o data pe luna poze, ca sa nu va plictisesc cu poze zilnice, mai rarut ca-i mai dragut
Ancule 2-3 lingurite de carne papa iepu meu acum, nu 1-2, atat i puneam la 6-7 luni
Roxana pishti nu mai deschide gura cand nu mai vrea mancare, si mai nou a invatat sa refuze, imi impinge mana, asa face si cand ii dau apa si nu vrea
Sa stapaneasca Silvana sanatoasa scaunul
Ami de ce nu e ok sa congelezi in sticla??? Stiam ca e cel mai safe asa ... plastic nu, sticla nu o sa le bag in carpe
Oana deci sa inteleg ca daca ia acele 2 pastilute va fi ok, nu? Hai, vezi parte plina a paharului, bucurati-va ca exista un tratament care ii permite sa traiasca 20 de ani, si inca 20 si tot asa, pana la suta Tu trebuie sa fii tare pt sot si sa ii transmiti energie pozitiva, sa stii ca pana si inima se poate educa cu autosugestie, fa-ti sotul fericit si impreuna cu el pe frumosul Eric! hai uite, poate plecati si in Rusia : User-ul OanaI a primit: 8 kilograme carne, 18 bucati ou, 9 bucati paine, 6 litri vin
Irene aratai f bine dupa nastere
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI: ALBERT, JANE, SILVANA, DAVID SI BRIANA! SA FITI SQANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!
Meniul de azi a fost un succes fantastic, i-am facut o supa de pui cu taitei, am lasat ceva legume in ea pe care le-am pasat - cartof, morcov si patrunjel - si carnita de pui de curte si pilaf, am fiert orezul f bine in zeama de pui pana s-a facut terci, a papat Ianis de imi era teama ca va vomita
- dimi: prune+mar+banana+biscuiti
- seara: branzica+dovleac
Maine nu mai pun meniul, ca o sa ii dau tot supa si pilaf, doar ca nu-i mai dau carne, fac niste zdrente din galbenus+gris in supa, nu-i dau niciodata acelasi meniu 2 zile la rand, dar sunt sigura ca nu va refuza, ci imi va multumi pe limba lui
- maine dimi: compot mar+para cu scortisoara+biscuiti
- maine seara: branzica+iaurt+mamaliguta
si gata treaba
despre locul de joaca pe covor: unul dintre motivele organizarii unui astfel de spatiu de joc este tocmai pt a invata sa nu-si dea drumul ca din avion, pt ca se loveste si doare, trebuie sa invete ce ii provoaca durere tocmai pt a evita anumite miscari/manevre si sa invete sa ocoleasca obstacole. eu stau impreuna cu Ianis si ne jucam pe jos si cand mai face cate o aruncare il las, dar ii pun mana sub cap, doare, dar nu plange, doar chitaie putin, dar parca nu se mai arunca fara simt de raspundere cum o facea in pat
Eu am o conceptie, cu cat e mai protejat un copil, cu atat e mai sensibil, din orice punct de vedere
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
vad ca ati mai postat poze, nu ma bag in seara asta la vizionat ca ma striga consoarta in patuc
era sa uit
La multi ani Justinei si taticului Ciprian, cred ca am inteles bine, nu? Sau e Iustin? nu conteaza ... sa fie sanatosi si fericiti!!!
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ami_84 spune:
Am modificat si la user-ul mar_apr_2010 parola. Este la fel ca la picasa, sa nu ne incurcam.
Irina (8 martie 2010)
"Toate erau laolalta; dupa aceea a venit mintea si le-a pus in ordine" (Anaxagoras)
ami_84 spune:
Andra - sa-i fie de bine papica lui Ianis! Eu am citit ca nu se congeleaza in sticla, deoarece prin procese repetate de inghet - dezghet, pot aparea mici "aschii" de sticla, desprinse din borcan. Vezi mai in jos pe pagina asta: http://www.wholesomebabyfood.com/FreezePage.htm
"Never Freeze Food in Glass..
Baby food jars are not manufactured for freezing or for extreme heating. Glass that is not specifically manufactured for freezing has the unfortunate ability to crack, leave behind tiny, microscopic shards and fragments and also is prone to bursting.
BALL, makers of home canning products, manufactures 4 ounce jars specifically for freezing as do other manufactures.
That being said, many people do freeze in baby food jars but we do not advocate this whatsoever. After all, you're making baby's food because you want the best nutrition and health for your little one; why take a risk by freezing in jars? There are glass jars on the market that are specifically manufactured for freezing and those jars should pose no hazards at all."
Irina (8 martie 2010)
"Toate erau laolalta; dupa aceea a venit mintea si le-a pus in ordine" (Anaxagoras)
Ioanact spune:
Buna seara!
Oanaiacovita sanatate multa sotului!
Asa e, Yaia, nu m-am suparat.
irene ce scumpa e Diana, cu ochisorii ei albastri.
child l-am vazut si pe frumosul tau cu cei doi dintisori. Poza asta imi place mult!
Avem si noi poze pe contul de pe picasa.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui andra_s La multi ani Justinei si taticului Ciprian, cred ca am inteles bine, nu? Sau e Iustin? nu conteaza ... sa fie sanatosi si fericiti!!! Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Multumim!
Ciprian e numele.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!