Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, dar nu ai putea sa continui numai cu Silvia? Daca tot ii place, e pacat ...
Si Daria merge de cateva sapamani, dar ce fac ei acolo e mai mult o joaca - e grupa de pitici-mici 3-4 5 ani si cred ca fac asa pentru a-i atrage deocamdata.

Roxi, sanatate multa! Si eu zic sa faci niste investigatii, analize...

Si pe mine ma deprima vremea asta ... de vremuri nici numai vorbesc!
Am tot amanat o iesire la munte in toamna asta si cu vremea asta, parca nu-mi fac curaj!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Da, pe Silvia am sa o duc chiar daca pe Nati o retrag, cu conditia sa vrea in continuare dar sper ca va vrea.
O luna incerc sa mai merg cu ambele, sa vedem!

Si aici, toate celelalte fetite sunt incantate, doar Nati face mofturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Si la noi e fffff rece.
Mateea face si ea teatru, canto si dans sportiv- al doilea an. A fost la un concurs de incepatori anul trecut si i-a placut mult. Am luat si premiu si diploma... deci zic eu ceva ceva s-a prins de ea.
Anul asta a vrut sa adaugam canto si teatru. Am fost la evaluare si zice profesoara ca are ritm si ca e bine sa incercam sa ii dezvoltam si aceste abilitati.Sa vedem ce o iesi.. deocamdata ii place si merge cu placere ... dar dansul ramane pasiunea ei.

lavi .. eu zic sa incerci alceva pt Nati. Poate chiar nu ii lace baletul. E cem greu pt cei mici si daca e in grupa si cu copii mai mari poate se simte inhibata un pic...de cei mari, care normal, se coordoneaza mult mai bine ca ea. Bravo pt Silvia Balerina...

Roxi... sanatate multa copiilor si tie. Nu strica niste investigatii mai in amanunt la tine.

Cu desenul...Mateea deseneaza mult ponei si flori. Nu m-am gandit sa ii interpretez inca desenele.
Oricum pt ea si in conversatiile despre familia ei mama pare cea mai importanta. Si in desene ...cand are chef sa deseneze, mami e mai inalta ca tati, si intotdeuna se deseneaza intre noi doi si toti 3 ne tinem de mana. As deduce eu...neavizat, ca tine la unitatea familiei.Dar per ansablu desenul nu e punctul nostru forte. .

Va pup si fug la treaba, ca am un morman de teste de corectat si interpretat .....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor,

Am inceput servciul si sunt atatea lucrurinoi de zici ca a trecut un veac nu doar 1 an jumate...S/au facut angajari masive...in cantina am constatat ca deabia recunosc cateva persoane...Si pentru anul 2011 se pare ca au intentia sa se extinda...Pentru mine este ok pe de o parte pe de alta parte munca va fi si mai multa ...dar asta este.Acum inca sunt in acomodare...saptamana asta ...apoi program prelungit la greu.Azi am ajuns acasa pe la 6 fara ceva ceea ce o sa fie raritate de acum incolo.

Andreea a inteles destul de bine ca dimineatza nu o sa mai am atata timp la dispozitie sa ne alegem de n/spe ori toaletele ,asa ca se conformeaza cu ce ii dau eu,sper sa o si tina si sa nu o apuce iar piticii.

Va mai scriu de la servici cand o sa apuc.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

pentru ca afara e frig si nu am putu sa-i scot la plimbare, le-am gasit o ocupatie:i-am pus sa sterga de pe un perete mazagelile lor cu culoare pe care le facusera aseara. au fost foarte fericiti si eu m-am ales cu un perete imaculat.

flavi scrie exact cum se vede cuvatul in oglinda, adica scrie de la dreapta la stanga si cu literele pe invers.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Aoleu, la mine in casa e pestera, afara urgie, horror, ce sa mai zic.

Mara bravo pt ideea de activitate a copiilor!
Si Nati la fel incearca sa scrie.

Gabitaco bravo pentru Mateea-dansatoarea!
In grupa de la balet tocmai, sunt fetite prescolare, Silvia e un outsider acolo, tocmai pt ca pe Nati n-o puteam duce in grupa de scolari. Daca o retrag pe Nati probabil o voi muta si pe Silvia la grupa fetelor de varsta ei, sa vedem.

Coralia aoleu, deja inapoi la lucru?
Succes! Ai gasit bona pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Hai ca au iesit niste raze de soare.

Lavi, nasoala treaba cu baletul. Dar ti-am zis ca trebe sa perseverezi si sa nu renunti din prima. Eu cred ca se da pre brazda!

Coralia, adaptare usoara la serviciu! CE ciudat e in primele zile, imi amintesc si eu....

---

Ma dispera tenul alb al bufnintei. E atat de sensibila la piele. Ieri de la gradi a venit cu o pata imensa, rosie, sub buza inferioara. De la vant + frig. Daca puteti crede asa ceva, mi-a facut la fel, dar muult mai nasol pana si-n Croatia. Au fost 2 zile de vant f puternic si vreo 23-25 de grade, desi cu soare si instant i-a aparut la fel, roseata si apoi coaja cu sange. I-a trecut destul de repede atunci. Acum insa nu e atat de grunjoasa suprafata, doar ca e mai mare. Si vorba aia, frigul abia incepe.
SI mai are si-o buba fix in mijlocul obrazului, care credeam ca e de tantar, dar acum are tot asa..o suprafata grunjoasa si 3-4 puncte tare pe ea. E stil dermatita atopica.

Mai stiti cu ce le dadeam cand erau mici la dermatita atopica? Io-mi amintesc de Advantan Milk. Alte idei?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Am primit acum pe mail si NU pot sa nu postez linkul, ca mie una mi s epare senzational: www.nzwide.com/swanlake.htm " target="_blank">Balet chinezesc

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki - Mustela Stellatopia - crema hidratanta pt atopie si la Nati a mers f bine si Sebamed - crema asta, cred:
http://www.sebamed.com/index.php?id=2417&L=1
o verific cand ajung acasa, daca e fix cea pe car o avem noi.

Produse Sebamed la preturi bune gasesti la magazinele DM.

Astea nu contin corticoizi, eu prefer sa ii evit si pediatra mea la fel. Si Nati are o foarte usoara dermatita atopica, (adica ii apare rar, tot mai rar pe masura ce creste).

Mergi la inceput

Danke, Lavi! E clar ca trebe data acum, ca proces de vindecare. Dar intrebarea e daca pot s-o dau si preventiv, adica zilnic cand plecam de acasa?

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput