Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Bic, dar de ce atatea geamuri?

bb_alinus, aia sunt 2 fluturasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare de pranz
raportez ingradinitarea cu succes a doua bucati copii - andrei un pic dezamagit ca i s-a schimbat una dintre educatoare, tocmai cea la care tinea; anais un pic dezamagita ca nu-i in grupa cu andrei.

ma rog, pe ansamblu am primit un raport pozitiv.

eu am inghetat la birou - sunt sloi. asa ca ma retrag, ca tin mainile pe o cana cu apa fierbinte.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

crissy ma bagi intr-o zona cu care nu sint familiara. Mie mi s-a parut doar foarte frumos si avansat desenul. Acum care e explicatia cu feresterele habar nu am. Poate ca ea percepe casa voastra foarte luminoasa, vesela (plina de soare), aerisita (in contrast cu imbicsita). Ce zici? :-)

maria_alexia Cred ca, de fapt, sintem pe aceeasi pozitie numai ca fiecare ne uitam la problema din perspective diferite. Tu te uiti din perspectiva parintelui care are deja doi copii si vezi clar ca cel mare il iubeste foarte mult pe cel mic. Iar eu ma uit la aceeasi problema din perspectiva parintelui care are doar un singur copil si stiu ca ea ar fi la fel de fericita si cu si fara inca o sora/frate si fara. Sigur ca daca am mai avea inca un copil, toata lumea l-ar iubi enorm.

Ceea ce ziceam eu este ca a face un al copil doar pentru ca cel mare isi doreste un frate/o sora nu mi se pare un motiv suficient. In general, mi se pare o idee proasta sa iei decizii majore de viata bazate pe ce vor altii. (si apoi sa-i si invinovatzesti pe ei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Salutare si de la noi

Multumesc din suflet celor ce s-au gandit la mine..imbratisari cu drag si o pajiste de flori

Suntem raciti of course , muci and co, cu infectia urinara nu s-a rezolvat nimic, am fost din nou la medic repetat analize sa vedem ce iese acum.
in gradinita la alexia exista consilier psihologic si acum 2 saptamani am trimis-o pe alexia la o consultatie, apoi am fost chemati sa vorbim cu consilierul.Apropos de desen, alexia se deseneaza cea mai mare de pe pagina , deseneaza flori..soare si dupa spusele psihologului cica e de bine.Cum eu nu am putut ajunge sa vorbesc cu psihologul a fost doar mihai, i-au fost explicate multe si cel mai important i-a spus sa nu uitam sa o incurajam, laudam si sa ii aratam mai multe afectiune.
Eu nu mai am timp de nimc, hapciu, sunt atat de stresta si obosita cu jobul..inca nu imi revin.Este atat de solicitant si stresant ca am zile cand nu pot sa iau nici 5 min pauza.Mai nou mi-am descoperit 3 locuri fara par in cap de dimensiunea unei monede ....e tot ce se poate mai bine.

Sanatate multa tuturor

catalina, mihai si-a facut analizele? sa nu cumva sa aiba glicemia mare si de aici frecventele infectii.Sanatate!

lavinia multa sanatate, m-am gandit la tine, o sa fie bine cu operatia ..eu iti tin pumnii .

anda sanatate multa poetului . ne vedem in weekend pentru treaba aia.Ce ai mai facut cu site-ul?

maria

alina iti doresc sa nasti usor , un gand bun de la mine. eu cred ca nasti luna asta galusca

meemsy voi cum sunteti? la job este mai bine?

noki ce mai face sarah, sanatate multa ?

crissy impresionant . Sa va dea Dumnezeu numai bine

ioana sa ne spui ce produse aveti in cocor, si cafeau a de care mi-ai pomenit ?

cornelia un an gradinitesc cu cat mai multa sanatate

bic...bravos sma !

Dragelor, mai este foarte putin si alexia face 5 ani, nu imi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul , ma bucur ca suntem un si ca timpul ne-a facut sa ne apropiem si mai mult.Desi nu intru sa scriu zilnic, va citesc mereu si sunteti in gandul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana , ce ma bucur ca ai mai scris multa sanatate la copilasi iar tie multa putere sa faci fatza lor si stresului de la job!
De cadrea parului nu stiu ce sa zic, esti a doua persoana pe care o aud cu asa ceva , prima are in jur de 20 maxim 23 de ani si tot asa ramane fara par
Cu Mihai nu stiu ce sa zic, chiar astazi imi spunea ca a mai scos niste puroi (sau ce naiba o fi acolo, e un lichid albicios si dens), nu il doare nu nimic doar ca face chestia asta acolo...
analize la sange am facut amandoi in luna august si au iesit ok la el, deci nu e glicemia mare...
tu mai ai nr de cosmote?
Eu am scris ca si eu am dus fata la psiholoaga scolii si e ok, pe mine ma stresa intr-o perioada ca era prea autoritara cu cei din grupa, copia foarte mult pe educatoare sau pe mine, pe noi adultii in general si asta nu e chiar ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Va salut si eu in trecere, pentru mine e perioada cea mai solicitanta la servici cand trebuie sa ma ocup de facturi, asa ca ... mai rarut cu alte cele.

Rianna deseneaza in ultima vreme case si masini (foarte bine, de altfel - trebuie sa-i pozez niste desene sa le vedeti), insa la fiecare geam deseneaza cate un personaj. La case de obicei imi spune ca-s prietenii ei de la gradinita (mi-i si numeste), la masini de obicei e "Rianna cu mami si/sau cu tati".

Am inceput ieri baletul si ii place foarte mult! De fapt, e o combinatie de balet si tap (nu stiu termenul pe romaneste... )

Multa sanatate si de la noi pentru toata colectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxana , ma ingrijorezi. alopecia areata (pe zone ca monedele) este cauzata de boli autoimune. s-a constatat ca celulele prelevate din lcourile acelea sunt autoimune. de obicei e asociata cu alergiile, artrita reumatoida, vitiligo, lupus, boli de tiroida, colita ulceroasa. te rog nu te mai stresa si consuma.

meems, tap se spune step in romana. ce facea fred astaire. si ginger rogers aka rianna:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sunt de acord cu bic ca nu se fac copii doar pt ca asa isi doreste unul dintre copiii familiei. sau singurul copil al familiei. asta e o decizie prea importanta s-o ia un tanc, doar pt ca-si doreste companion. da, ok, daca traim pe varful muntelui si tata e cioban si vedem lume o data pe saptamana cand ne ducem la biserica din sat, da, atunci da, se cere un fratior/surioara, dar again, nu pt ca a cerut copilul si pt ca eu/noi adultii consideram, cu mintea de adult, ca este prea singur copilul fapt care nu da bine la dezvoltarea lui. parerea mea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen reeeece de tot! Bleah... V-am reamintit toamna asta cat urasc frigul?

Roxi- aoleu, no good cu treaba cu zonele fara par! Are dreptate Anda, trebuie sa-ti impui sa te stresezi mai putin. Desi tare usor e de zis si tare greu de realizat!pentru muciosii familiei!

Meems - si Sarah e taaare happy ca de ieri a reinceput baletul!

Catuta - un album frumos/deosebit de pus fotografii? Sau o rama frumoasa cu o poza de-a lor? Imposibil sa nu aveti o poza frumoasa cu ei doi!

Corapino - bafta in anul gradinitesc!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu mai comentez vremea ca sa nu ne taiem venele cu toate pe aici.

Am fost ieri la balet din nou, Nati care si-a dorit si m-a batut la cap luni de zile, nu prea are chef, nu executa ce zice profesoara, nu-i place pentru "trebuie sa muncesc, si am muncit destul la gradinita"
In schimb Silviei a inceput sa-i placa, executa ce trebuie, e bine.
O mai las pe Nati pana la sfarsitul lunii, daca nu incepe sa-i placa am s-o retrag, of, dar pe Silvia imi pare rau sa nu o mai duc in conditiile in care ii place.

Noki, Rianna ma bucur pt voi ca au inceput fetele baletul si pt ca le place!

Roxi fa-ti niste analize!

Mergi la inceput