Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 9
corap spune:
neata doamnelor!
-s pe fuga
noki, la mustela e o crema de fata pt vreme rece (nu-mi aduc aminte exact denumirea) f buna, ii dadeam pe ai mei cand erau mici (si ei tot atopici) - tot preventiv (adica o poti da de cate ori vrei / cand e frig si iese afara; nu vindeca rani vechi)
daca mai am pe acasa iti spun maine cum se cheama exact. daca nu, e sigur la farmacie si o ochesti tu.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
maria_alexia spune:
salutare!
Chiar voiam sa va intreb si eu de ceva tips & tricks legat de activitatile suplimentare:
- cum ii motivam?
- cum rezolvati logistica? cine-i duce/aduce? ce faceti intre timp? ce faceti intre timp cu fratiorul mai mic/mare?
- cum ii desprindeti de voi? (scuze, majoritatea probabil ca nu are pb asta )
- cat de tare insistati pana sa va dati seama daca activitatea e/ nu e potrivita copilului?
Noi deocamdata suntem in faza de prospectare si lipsa organizare (eu) si "nu vreau" hotarat la orice (Cristi) .
Lavi, singura idee pe care o am ar fi s-o duci pe Nati sa vada spectacole de balet, asa ii poti intretine interesul. Plus reviste cu Barbie, Ana mea deja stie ca ea e balerina, ca Barbie. Doar rochie ne mai trebuie .
Vazut si eu link-ul la scoala voastra de balet, m-a impresionat mult spectacolul. Pentru asa show si rochie, m-as chinui chiar si eu la ore .
lavi02 spune:
Maria, la intrebarile 1, 3 si 4 inca mai caut si eu raspunsuri.
La intrebarea 2 e simplu - eu. La balet ora dureaza 50 de minute iar parintii pot astepta in vestiar sau pe hol, sunt scaune. Lumea citeste o revista, o carte, tricoteaza (o bunicuta) sau sta de vorba.
Noki_Lara spune:
Maria, idem cu LAvi, raspuns aam doar la intrebarea cu logistica: baletul se face la gradi, slava cerului. Deci de la ora 14 pana la 15 au balet. Nu am logistica suplimentara, ca mi-ar fi fff greu, catre imposibil sa ma organizez. Din motive de scoala si cursuri variabile.
Ba nu, stai ca pot raspunde si la motivat: la Sarat e simplu, se automotiveaza. Ea-si doreste ff multe chestii, dar din pacate nu am eu activul de baza ca sa-i satisfac dorintele: timpul liber.
Apropo de frig si stat in casa: anul asta CE BRICOLAM ????? Ca azi de exemplu ma duc eu dupa bufnita si am timp liber. Si daca imi inving tendinta de a sta tot prin oras (parc, mall, vizite), ma duc si eu ca oamenii la o ora normala acasa si as avea ceva chef de bricolat. Dar ce, asta-i intrebarea...
Eu una as propune sa eliminam elementul de competitie si sa facem exclusiv o prezentare a produselor, fara note/grile/nervi/discutii contradictorii. Ce parere aveti?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
corap spune:
noki, eu sunt in plina frenezie bricolareasca - ii fac lui andrei adica eu & copiii facem - pista de masini
mai avem ceva de lucrat la plansa, mai ales ca n-am apreciat corect materia prima si am ramas cu lacul terminat pe 3 sferturi si nu mai gasesc "apa"
dup-aia tre sa facem ceva si pt anais - gen "casuta papusilor" pp
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
maria_alexia spune:
Muncit cu copiii: cat a mai fost vreme de iesti pe-afara, am adunat castane, ghinde, frunze... Organizat un vas frumos in hol cu toata recolta. Facut tablou din frunze, jucarii din celelalte.
Plus plastilina, decupat, pictat (cat trebaluiesc eu prin bucatarie).
Mai facem cate o prajitura, ca tot e frig si-mi place sa am cate ceva in cuptor .
Ne lipseste mult o sala unde sa facem sport cu totii.
PS. Salteaua noastra de sarituri - cred ca va povesteam de ea - e inca in functiune, desi muuult deteriorata (s-au rupt din peretii despartitori.) Nu stiu ce ne-am face fara ea .
Pe-aici nu numai ca e frig, dar bate cate-un vant... Pur si simplu nu rezisti sa stai pe-afara. Plus ca iar suntem mucitori, dar asta e deja ceva obisnuit .
mara95 spune:
noki, la noi functioneaza Avene Trixera, iar Avantan Milk cand e mai nasol.
Un blog cu reviste pentru handmade, inclusiv bricoloaje.in meniul din dreapta sunt asezate dupa tematica.
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=es&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fmamenezmanualidades.blogspot.com%2F&anno=2
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
anda77 spune:
avand in vedere ca eu am initiat concursul acum 2 ani si am propus ambele teme (parca), sunt presedinte onorific al asociatiei bricolaj fara frontiere in colectia de toamna iarna 2005. sau nasa. m-am autopropus acum . adica sunt ca ion iliescu in psd. deci am drept de veto. si ma opun desfiintarii elementului competitiv. tb sa fie competitie. asa, toata lumea bricoleaza de capul ei acasa. in mediu organizat e concurs, na
bb_alinus spune:
Revenit de la spital - consult lunar. Nu povestesc ca sunt plina de draci de cum a decurs consultatia, ca de obicei. Pot doar sa va cer un pic de compasiune: am aproape 70 kile, si cine ma cunoaste stie ca nu am mult peste 1m50 deci sunt ca un sumo in miniatura! Asta ca sa va explic de ce nu mai trimit poze deloc!
N-am ce sa fac, trebuie sa ma consolez....cu niste paste bolognese ca mi-e foame!
Roxiut du-te rapid si fa-ti niste analize. Si sper sa treaca cat mai repede stresul de la inceput de job! Mult succes!
Maria toate intrebarile tale ( mai putin cele de logistica) mi le pun si eu de 2 ani. Adica nu, missa nu e lipita de mine, ba chiar pare tare independenta daca o vezi, insa nu vrea sa faca nimic. Si pot sa spun ca i-am adus motivatii puternice, am lasat-o sa aleaga ce vrea, unde vrea, cand vrea, in functie de unde merg prietenele, ba de multe ori erau conversatii intre fete, si toate povesteau cat de frumos e, cat stiu ele sa danseze, sa faca gimnastica, etc. Missa nici nu vrea sa auda. I-am zis ca merg cu ea, ca stau sau ca nu stau daca asa vrea, dar nici macar sa o conving sa o duc la o lectie de proba, sau macar sa ne uitam la ceilalti. Zici ca e speriata de bombe! Acuma eu intuiesc care e problema ei : detesta sa fie in mediu olandez din cauza limbii pe care nu o vorbeste. Asta o inhiba pur si simplu! Insa i-am gasit activitati si in engleza si tot nu vrea.
So, dupa cum am zis am reusit sa o conving sa mearga la biserica, la trezirea spiritului ( ea mi-a cerut de fapt) si la yoga ( asta pt ca era in franceza). Alta activitate pe cale sa imi reuseasca ( tot pt ca e in franceza): lectii de gatit .
Baletul si gimnastica stiu ca i-ar place, dar fraiera nu vrea nici macar sa incerce.
Mey cat de frig poate sa fie la voi frate? Ca toata lumea se plange - si ai mei acasa- si parca vad ca aveti fo 20 de grade dar banui ca e mai frig dimineata si seara. Aici azi sunt 20 grade, ieri au fost 18 si sunt tot in slapi si maneca scurta. E drept ca ce e un pic diferit aici: temperaturile seara si dimineata sunt apropiate de cele de pranz - adica nu sunt diferente mari. Ceva de genul, daca ziua sunt anuntate 20-22 dimineata si seara ai cam 14-15 grade.
Hai ca iar m-am lungit!
lavi02 spune:
Alinus, la noi e groaznic. Nu a mai trecut de 15 grade de vreo saptamana. In ultimele 2-3 zile nu a trecut de 10 grade. Ieri si alaltaieri a plouat. Azi nu mai ploua dar bate vantul ingrozitor. In conditiile astea RADET-ul inca nu ne da caldura, acum aud probe in calorifer.
In casa la noi sunt 20 de grade si dardaim. (iarna de obicei sunt 25) Tinem aprins radiatorul electric si in zona lui e cald, dar noaptea n-am curaj sa-l las. Dimineata nu ne vine sa ne dam jos din pat.
Pofta buna!
Lasa ca la un moment dat ai sa te mobilizezi si ai sa slabesti.
In plus si alaptatul slabeste.