Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 10
corap spune:
alinush, real feel in ultimele 3 zile - 3grade dimineata; si nu e ca se mai incalzeste dupa.
pana si pe ana-calduroasa am dus-o in haina de iarna la gradi (bine, cu tricou pe dedesubt)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
Noki_Lara spune:
Anda, vroiam sa strig dupa tine pe FB, dar vad ca te-ai aratat si singura aici! Mai vedem ce si cum cu partea de concurenta/nu, dar cugeta la o TEMA!!!!!
Alinus, pofta buna! Amendament la "alaptatul slabeste" al lui Lavi: alaptatul slabeste DACA nu mananci tu, mama, pungile de lapte praf ale copilului, cum faceam io".
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki, pe partea asta eu am rezolvat-o simplu, nu am adus tentatia in casa, adica nu am luat lapte praf.
Serios, chiar am slabit binisor la Nati cu alaptatul, nu a trebuit sa tin cura ca si la Silvia.
maria_alexia spune:
inca un amendament: alaptatul slabeste daca nu bei ceai de anason+fenicul, cum faceam eu, cate 2 l/zi. la ce pofta de mancare aveam, am pus cate 2k pe luna .
Acum fara gluma: Alinush, AMR putin de tot, o sa slabesti cu siguranta, daca nu cu alaptatul atunci cu alergatul dupa 2 pui. garantat .
Pentru idei de bricolat, verificati talentedenazdravani .
Noki_Lara spune:
Asa...cronica de Targ de Turism de iarna - taman m-am intors in birou: oferte care mai de care, unele reduceri pentru contractarea excursiei in perioada targului, pliante- un bratz, da' nicaieri nu am gasit banii necesari cu care sa plec.
PS - si nimeni nu face Revelion in Rhodos, unde vroiam io sa merg. O fi semn ceresc sa stau cuminte acasa?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
bb_alinus spune:
Cum mey sa mananc lapte praf? N-am luat in viata mea asa ceva!
Sincer cat am alaptat nu am remarcat sa slabesc, mancam insa destul de stiintific ( adica tot ce scria prion carti ca trebuie gen peste atata, carne alba atata, beam multa apa, etc....) si nelimitat. Insa nici nu am pus kile. Luam galactogil pt stimularea lactatiei la un moment dat, dar nu am constatat alte efecte.
Maria acum o sa iau cred si un fel de ceai de care zici tu, deci bine ca m-ai prevenit ca ingrasa!
LA noi e chiar cald, dar daca va zic ca sunt doar 20 de grade o sa ziceti ca exagerez .
corap spune:
eu sunt atat de pro-stat-acasa-de-revelion ca nici nu mi-as fi pus pb sa caut ceva...
adica umblu, umblu tot anu si sa mai plec si de revelion....
in alta ordine de idei, macar cateva grade da-ne si noua, alinush 20 de grade mi se par atat de indepartate - si azi dimineata a fost un rasarit absolut superb - nu erau nori si era un soare de toamna rosu - mi-am baut cafeaua uitandu-ma la el si zicandu-mi : gata, s-a terminat cu vremea rea. desigur, cand am ajuns la birou incepuse sa ploua (macar nu ningea)
cum o fi in februarie la madrid....
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
edit:
in loc de "mi-am baut cafeaua" se va citi "mi-am baut prima cafea din cele 5 de pana acum"
bb_alinus spune:
Corap cum adica sa va dau cateva grade? Pai ce, voi cand aveati fo 45 ne-ati dat noua ceva? Sa vezi august mohorat ce am avut....no comment. Dar avem toamne si primaveri dragute, tre' sa recunosc!
Upssss pe iphonul meu meteo arata acum 10 grade la Bucuresti....si da dimineata au fost 3 grade. No hai ca va trimit o mana de caldura, nu prea multa ca nici aici nu-i!
corap spune:
uh, mai alinush, daca nu mi-ai cerut mie ... pe cuvant ca tot ce-i peste 24, hai 26, dau
FEBRUARIE thing-a-day