Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Raspunsuri - Pagina 5
olishka spune:
Apropos fetelor...maine o sa stam la povesti, dar pe uscat asa?
Sa nu ne aprovizionam oare de-acasa? ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

cami_05 spune:
Distractie placuta excursionistelor!! Sa faceti poze multe multe!
Inapreda , cred ca ai trecut peste postarea mea. Nu imi spui nici da nici ba 
Plec la 
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_05 Distractie placuta excursionistelor!! Sa faceti poze multe multe! Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Multumim!!!
Bine ca mi-ai amintit de poze...fug sa-mi pun aparatul la incarcat.
Somnic usor Cami

Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
| citat din mesajul lui inapreda mai stiu ca de pe pozitia mea e usor sa fii tolerant dar eu, pur si simplu, nu-mi pot imagina ca as puta supara o bunica! ![]() |
ioi, ioi.... clar nu-ti mai amintesti povestirile pisicuteigri despre "bunica" asta, si toate "sfaturile bune" primite de la ea;
sigur, si eu am in cap pe "mamaitul" meu ("babuta mea" cum o alintam eu de cate ori imi luam la revedere si o strangeam la piept ca era mititica rau si cea mai frumoasa mamaita din lume

), si cu atat mai mult imi dau seama ca nu e normal ce face bunica ei; eu o inteleg, chiar daca n-am avut parte de asa ceva, si sper sa nu mai fie probleme; PS: daca mai ai inca o bunicuta buna, strange-o tare in brate si spune-i ca o iubesti; se duc atat de neasteptat...... dar raman mereu cu noi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
inapreda spune:
Nu am trecut. Citisem insa citeva pagini INAINTE sa-l culc pe Ian; erau pagini citite in graba si pe care urmeaza sa le reiau.
Oricum, miine plec dimineata la ora 6 la Cluj si ma intorc dupa amiaza. Spune-mi cite si ce culori. In vara erau: rosu, verde, albastru, gri, roz, negru si alb.
| citat din mesajul lui cami_05 Distractie placuta excursionistelor!! Sa faceti poze multe multe! Inapreda , cred ca ai trecut peste postarea mea. Nu imi spui nici da nici ba ![]() Plec la ![]() Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
dyana27 spune:
gata ca m-au napadit amintirile si lacrimile si un dor nebun de mamaitul si tataitul meu care nu mai sunt de 10 ani deja....
va pup pe toate, drum bun si distractie minunata in week-endul asta
sa va mai zic ca m-am jelit zdravan ca nu vin cu voi???????? ca m-au apucat 10000000 de draci ca am luat teapa si am ratat WE si mi-au fost date planurile peste cap????

mama lor de bani!!!!!!!!!!!!!!!
of, lasa ca macar merg la tati meu ca e ziua lui sambata si o sa-mi treaca supararea cand o sa le vad expresiile "distruse de fericire" ca a ajuns mutzu la ei

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Apropos fetelor...maine o sa stam la povesti, dar pe uscat asa? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Pai credeam ca sunt facute bagajele lichide deja
Normal ca trebuie sa ne aprovizionam, la mine e simplu ca nu pot sa ma destrabalez asa ca ciugulesc de la voi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda PS. O sa ziceti ca-s nebuna dar pentru citeva fete de aici, mai ca m-as face iar studenta sa ma mut cu ele intr-o camera stupida de camin |
Daaa, si eu as vrea sa fim studente din nou si sa stam in camin

novus spune:
Gata fug la
ca dimineata am treaba
!!
Va
si cu excursionistele vesele abia astept sa ma vad iar cu cele care raman acasa ne auzim duminica seara cu impresii la cald !!
inapreda spune:
Imi aduc aminte, cum sa nu?
Dar nu mai intru in amanunte; probabil, nu s-a inteles ce voiam sa zic.
Si da, am o bunica, Mama Tie ii spun eu. O iubesc de mor, desi nu mai ajung la ea asa des cum mi-am propus cind eram mica, mica dar cu "vise/idealuri marete" ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
ioi, ioi.... clar nu-ti mai amintesti povestirile pisicuteigri despre "bunica" asta, si toate "sfaturile bune" primite de la ea; sigur, si eu am in cap pe "mamaitul" meu ("babuta mea" cum o alintam eu de cate ori imi luam la revedere si o strangeam la piept ca era mititica rau si cea mai frumoasa mamaita din lume ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ), si cu atat mai mult imi dau seama ca nu e normal ce face bunica ei; eu o inteleg, chiar daca n-am avut parte de asa ceva, si sper sa nu mai fie probleme; PS: daca mai ai inca o bunicuta buna, strange-o tare in brate si spune-i ca o iubesti; se duc atat de neasteptat...... dar raman mereu cu noi ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA in septembrie![]() |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Iulia Elena (25.05.2009)