Ghiocei de Martie-Aprilie***256***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Mi-am mai revenit din depresii cand am vazut participantele
..pe langa cele enumerate mai este si o prezenta surpriza?! Mor de curiozitate!
Dupa o discutie mai calma cu consortul- ca una a fost mai furtunoasa
- cred ca sunt toate sansele sa ajungem maine dupa-masa sau maine seara
Pisigri, eu spun ca nu are rost sa te certi cu bunica ta;varsta si problemele pe care le are nu cred ca o fac deschisa unei discutii asa cum ti-o doresti tu; atentioneaza-le pe fetele de la gradinita in legatura cu ea, dar nu o denigra in fata lor, fiindca s-ar putea sa nu o judece doar pe ea ci si pe tine.De-abia astept impresiile de la sedinta cu parintii
, din experienta ( e adevarat, ca profesor, nu ca parinte) stiu ca sedintele astea se pot transforma intr-un veritabil freak show!
Chiar saptamana trecuta, mi-a povestit o prietena din Cluj care are o fetita de trei ani despre o mamica intalnita la sedinta cu parintii de la gradinita. Aceasta duamna
le-a comunicat nervoasa tuturor ca isi retrage baietelul de la gradinita respectiva (una particulara, cu predare in germana)fiindca, desi ea plateste toate taxele la timp, copilul tot nu vorbeste cursiv germana
. Zice prietena mea:"- Dar stii care a fost culmea? Numai patru dintre cei 12 parinti prezenti ne-am pus pe ras!"
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus S-a finalizat si lista participantelor la intalneala asa incat daca aveti treaba cu , haideti la Sovata ![]() Prognoza arata binisor, cam 15 grade asa ca putem inviora ghioceii inainte de culcare ![]() Referitor la bagaje, eu i-am pus Alexandrei 2 gecute, una mai groasa si una mai subtire, dresuri, pantaloni raiati si blugi, bluzite cu maneca lunga mai grosute, body-uri si nelipsitele palarioare De mancare nu am luat nimic in fara de bitzi adica biscuiti si iaurturi, o sa-i dau si ei de la restaurant papa; de baut, i-am luat apa plata |
Palarioarele?
Dar nu-i cam racoare? Sau aveti si colectie de toamna -iarna? A! Are si Adela o palariutza groasa, nu i-am pus-o in bagaj... Sa o pun! 
Eu am cererea de masina de spalat vase, depusa si aprobata... Am lasat si "gaura" in mobile de bucatarie. Tre sa mai aduc vorba de ea, ca a trecut termenul legal de 30zile!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pai credeam ca sunt facute bagajele lichide deja Normal ca trebuie sa ne aprovizionam, la mine e simplu ca nu pot sa ma destrabalez asa ca ciugulesc de la voi |
Mda... nu-sh ce-am avut in cap... abia acum vreo ora mi-am pus si io itrebarea asta...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui dyana27 PS: daca mai ai inca o bunicuta buna, strange-o tare in brate si spune-i ca o iubesti; se duc atat de neasteptat...... dar raman mereu cu noi ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Gaza22 spune:
Hello, Eu n-am terminat de facut bagaje. Si tot n-am nici un chef. Am vazut lista cu participante. E suuuuuuuper, atatea fete noi si altele pe care nu le-am vazut demult. Merita tot efortul. Abia astept s va vad.
Anaan nu fi necajita, important e ca o sa ajungeti. Sa te odihnesti bine maine ca noaptea viitoare te tinem noi treaza. Nu ne culcam pana nu ajungi.
Ina e valabil si pt tine. Daca reusiti sa ajungeti vineri noapte ar fi super. Nu de alta dar mie nu-mi ajunge o zi sa va savurez pe toate.
Anamariame, cum se simte Eva. Va asteptam.Eu am un arsenal intreg de medicamente daca e nevoie facem si tratament local. Plus o vizita la salina, poate ii face bine.
Ilincuto, felicitari Doamna Doctor!!!! am inteles ca vii de sambata, da nu te mai razgandesti pana atunci da?
Ma bucur mult ca vin si fetele de la Galati.
Oli, ai vre-o preferinta la lichide?
Uali ai PM.
Dyana te-am sunat in seara asta. Aveam o intebare de 1000 de puncte pt tine da n-am reusit sa te gasesc.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Denisa ce faci la ora asta? gata bagajele?
aaa si apropo de palarioare, noi avem una rosie mai grosuta cu urechi dar tot palarioara e. N-am purtat-o niciodata ca ii e cam mica Gazei ce zici i s-ar potrivii Adelei?
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Anaan spune:
Referitor la lichide: vin sa nu aduca nimeni, ca furnizeaza neneaca ( adica moi!) de toate soiurile si pe toate gusturile!S-a inteles?!Cand auziti un zornait de glaji (= sticle, pentru necunoscatoare), sa stiti ca noi suntem, cu combustibilul la purtator!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Denisa ce faci la ora asta? gata bagajele? aaa si apropo de palarioare, noi avem una rosie mai grosuta cu urechi dar tot palarioara e. N-am purtat-o niciodata ca ii e cam mica Gazei ce zici i s-ar potrivii Adelei? |
Partial... Costin nu si-a strans decat "jucariile", nu si hainele. Eu am pus pt mine si Adela. Pana la urma la ce ora a ramas deolarea maine?
Nu stiu de palarioara, ca Adela e mik, dar cu capul mare.
In rest, e mare fun palarioare, de la Alexandra s-a molipsit. 
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Referitor la lichide: vin sa nu aduca nimeni, ca furnizeaza neneaca ( adica moi!) de toate soiurile si pe toate gusturile!S-a inteles?!Cand auziti un zornait de glaji (= sticle, pentru necunoscatoare), sa stiti ca noi suntem, cu combustibilul la purtator! ![]() |
Nu, ashe! Deci sa nu intarziati mult, daaaaaaaaa?

Denisa-Madalina
fericita de

, haideti la Sovata