Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelusi spune:
Mai fetelor, stati linistite, o sa vedeti ca toate vin de la sine dupa ce nastem, Ana draga mea, pai se poate?!?!?!Fii obtimista
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
Ana ia dovleac din ala mare...
se rade, se pune la calit pana se inmoaie, se adauga zahar si dupa ce se raceste il faci placinta..
dureaza cam mult procedeul..de aia eu nu ma bag ![]()
ma duc sa ma preg de eco
ne auzim diseara...
sper sa fie cineva prin zona sa faca capitol nou daca e nevoie.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
gabiu spune:
SALUT,
vad ca vorbiti de diverse stari....eu nu prea am de nici unele... Ma mai gandesc cateodata dar revin repede la stari normale. Eu inca lucrez si nu prea am timp, iar acasa....ma ia cel mic de proaspata. Abia de la 5 decembrie voi intra in concediu de odihna si apoi in medicalul de 126 zile ( asa am facut si la bb1 si a fost super cu banii). M-am gandit si eu la celule stem si astept sa " mai cresc" in luni ca sa-i sun pt contract, in rest ma uit si eu printre picaturi pe net dupa carucior/cos/etc...dar mai mult ca sa-mi fac o idee. Astept un raspuns de la cei carora le-am dat cosuletul auto, ca sa stiu daca-l mai folosesc sau nu.....daca n-o fi sa fie iau altul si gata. Despre carucior cred ca nu vom avea nevoie prea curand dupa nastere pt ca se va intampla iarna si nu stiu daca voi iesi prea mult cu bb la aer, poate foarte putin si cu cos sau in brate. Sau poate doar ii voi scoate nasucul doar la geam...vom vedea....Deci e timp pt luat carucior si dupa...Patut....asta trebuie dar mai e timp...si tot asa.
In rest planuim un weekend la Moeciu peste vreo 2 saptamani, ne intalnim cu colegii de facultate asa cum facem mereu...
va pup fetelor, zile frumoase
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007 si
23+
shubulina spune:
Patricia,din pacate gandurile mele sunt mai grave decat daca o sa ma descurc cu bebe dupa ce se naste.Altele ma macina pe mine,nici nu le pot scrie,de domeniu medical.
Cand se va naste bebe meu sunt sigura ca o sa ma descurc,intotdeauna mi-au placut copii si am petrecut mult timp in preajma unora micuti,i-am schimbat,le-am dat bibe,baita...
23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Codruta84 spune:
Fetelor nu va mai ganditi asa pe zile la dezvoltarea lui bebe. O sa mergeti la o eco si o sa fie cu 3 zile mai mare dupa poate fi cu 2 mai mic etc asta nu este o pb. Pana la urma bebe iese cand este el pregatit.![]()
Codruta
cu
de 27+
maimutzica10 spune:
burtici,
credeam ca doar noi, astea, la primul bebe ne gandim cu groaza ce si cum o sa facem; dar vad ca si la bebe 2 se intampla la fel ![]()
sunt convinsa ca va influenteaza vremea urata de afara azi, de sunteti cu ganduri de-astea ... si deprimari... vin sa va bat personal pe toate (dc poci fugi de la serviciu); hai, reveniti-va, fruntea sus, ca vine sfarsitul de saptamana (a mai trecut una), suntem cu un pas mai aproape de bebe!!
cate un soare pe strada fiecareia dintre voi!

rox 20 + 
think pink
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Am nascut la CF2 - de asta acum vreau la Euroclinic! Sa stii- nu mai stiu ce-am scris acolo Deedee mai baga 6! Sapt 30 insemna ca ai 7 luni nu? Eu am fost sfatuita ca la 7 luni sa am bagajul facut si sa-l tin langa usa Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+![]() |
ai vb cu cei de la euroclnic? de la cate saptamani te primesc?
27+
Darius Alexandru
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact bebelu in legatura cu prenatalul ce sa zic, am mai vb odata cu dr despre asta, si nush,am ramas asa cu senzatia asta....ca probabil 75 de zile inainte e prea mult...daca stai sa iei in considerare faptul ca s ar putea sa mai stea in 2 sapt in plus, deci as ajunge la 90 zile aproape...si nu ar mai ramane 42 pt dupa.... sa vedem... desi eu nu cred c ajung la 40 saptamani tot zic sa ajung pana la 7 luni macar, ma tot uit in calendar, desi as vrea la 37-38 saptamani, dar sa vina singura,...nu sa imi provoace nasterea ![]() ![]() 22+ |
cred ca am mai scris pe aici, anyway: asigurati-va ca veti avea cele 42 de zile dupa , chiar dc bebe vine mai tarziu decat e programar pentru ca altfel pierdeti indemnizatia pt cresterea copilului
27+
Darius Alexandru
Foxy-le spune:
Capul sus fetelor
! Stiu cum e, ca nimic nu ajuta, dar partea buna e ca..trece
. Va trimit si o raza de soare(una ca n-avem nici noi prea multe) sa va mai luminati.
Si o reteta de aluat fraged. Noi o folosim prt placinte cu mere sau cu branza dulce
350g faina, un pac margarina(250g), 4 linguri de apa, 2-3linguri otet, un praf de sare. se framanta toate, se pudreaza cu putina faina si se da la frigider macar juma de ora. apoi se scoate, se ia jumatate, se intinde o foaie, pleosc in tava. apoi umpleti cu ce vreti, apoi a 2a foaie. pt a-i face ,,fata'' ungeti cu ou si presarati cu zahar.
>Sa va fie de folos''
pup, am plecat la tuns ![]()
26 
simis spune:
Ana draguto, am crezut ca numai eu sunt depresiva, da vad ca nu ma lasi singura 

Mie mi-a zis ca imi da rezultatul de la TT abia marti si ma tot gandesc "dc nu e in regula ceva" cred ca mor!
sa ne revenim!