Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
deedeebubu spune:
Inca 6??????? OMG!
Ce sa mai scriu?
Stie cineva daca am miopie -3,50 daca se poate sa nasc natural sau e recomandat cezariana?
25 ecografic 27
luciact spune:
ca sa fie si mai frumos....nu o sa am niciun fel de ajutor
pt ca, eu de fapt sunt din Bucuresti(mi e asa de dorrrr), m am mutat in constanta in 2008(sotul meu e din constanta),mami nu mai e din 1989, iar tatal si fratele meu sunt in bucuresti
cand m am mutat in constanta m am gandit ca atunci cand vom face copii o sa am si eu un ajutor...dar stiti cum e cu socoteala de acasa.....
iar aici...soacra mea munceste...socrul la fel, cu cumnatik mea draga nu as avea curaj sa mi las copilul...sotul meu lucreaza in ture....sunt convinsa ca vom fi singurele mai tot timpul
dar asta e, sanatosi sa fim
despresii nu vreau sa vb,am avut un an super aiurea...acum vreau doar sa fie bebik sanatoasa si noi toti de altfel si sa vina la termen, restul se rezolva
poop
22+
bebelu86 spune:
SImis dc DT a iesit bine, TT nu are de ce sa iasa prost..asa k, calmate.
TT e doar o confirmare a DT. 

Lucia asta e...dar trebuie sa te gandesti k totusi, e cineva care mai poate veni din cand in cand sa te ajute, fata de fetele care sunt plecate in alte tari si nu au p nimeni, inafara de sot,si poate mai ai inca un copilas de care tre sa aiba grija. stiu k nu e usor..dar asta e...mergem inainte.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
Irinukaaa spune:
deedeebubu - data ultimei menstruatii spune cand ai cel 40 de saptamani. Cealalta data, cea din masuratori poate diferi de la un dr la altul si de la o luna la alta.
Si eu o pe cea din masuratori cu o saptamana mai inainte, vom vedea daca va mai ramane diferenta asta si pe parcurs. Momentan e doar orientativa. Bb e cel ce va hotara cat de devreme sau de tarziu va vrea sa vina. 
Bine ai venit in clubul viitoarelor mamici de baieti.
Conducem detasat. 
Dupa cum s-a descris si bebelu86 si eu sunt una din persoanele care-mi place sa stiu lucrurile puse la punct din timp, fara graba si mai ales de catre mine. Am cumparat deja majoritatea lucrusoarelor (mai am maruntisuri). Nu vad rostul pentru care sa astept pana in saptamana X sau Y.... 
Andreea cred ca ieri a fost ceva in aer. Ca si eu am avut parte de o depresie. Nu imi puteam reveni. Din fericire azi ma smt mai bine. 
Ana deci tu ai luat-o azi. Suntem asa pe zile cred... si eu am simtit la fel ieri. Dau un
dulce sa iti revii!!!
Simis... si tu... Observ ca cercul deprimatelor/ ingrijoratelor e deja prea maaare!
si la tine sa treaca grijile!
Irina ~
26+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
ziceti-mi si mie de unde v-ati luat colantii de gravida pls plspls
neuronu nu mai functioneaza 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
Codruta84 spune:
Luciact nu cred ca ar trebui sa fii suparata inca de pe acum. Eu sunt de loc din Sighisoara si toti ai mei stau acolo, eu stau in Buc de 8 ani si ca si tine nu prea are cine sa ma ajute cu bebelina. Poapte la alaptare o sa ma ajute cumnata mea care este consilier in alaptare dar are si ea jobul ei si un copil de 3 ani.
Eu o sa nasc la C-ta la Isis deci daca vrei te vizitam noi dupa ce nasc (eu cu bebelina mea) ca sa nu te simti singura.
Poti sa faci exercitii pe bebelina pana vine si al tau. ![]()
Codruta
cu
de 27+
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 ziceti-mi si mie de unde v-ati luat colantii de gravida pls plspls neuronu nu mai functioneaza ![]() |
Eu am luat colanti pentru gravide de la Kiabi de acolo de la tine din Grand Arena ieri.
Codruta
cu
de 27+
maimutzica10 spune:
simis, nu te ingrijora de TT, mie mi-a iesit naspa si l-am mai repetat de 2 ori si a iesit bine; la 4 doctori am fost dupa aia sa cer parerea, cre ca au zis toti ca-s nebuna, dar m-au linistit; deci ca sa citez "calmate" 
lucia, si io o sa fiu de duminica singura, al meu pleaca pt 5 luni si mai vine doar o sapt de craciun, nush dc frate-meu care are 24 de ani se pune ca ajutor (e drept ca e o fiinta, dar e tare neindemanos la orice, ca l-au cocolosit maica=sa si sora-sa
), mama e la 350 km distanta... dar ne descurcam noi !! mai un sfat de la voi, mai o prietena, razbim cumva!!
hai, putin optimism mai fetelor, cum sa va motivez io?! mai dau o cafea la ora asta? plusez si cu o cioco 
rox 20 + 
think pink
luciact spune:
multumesc codruta
nu ma intelegeti gresit, nu sunt suparata, sunt constienta, pt ca este o realitate faptul ca va trebui sa ma descurc singura
ideea e ca stiu la ce sa ma astept, si mi se pare mai ok asa
decat sa patesc ca o prietena de a mea care era ferm convinsa ca va avea ajutor si de la mama si de la soacra ei...si cand colo ambele se dau lovite si gasesc tot felul de motive si scuze....si toate 3 locuiesc in bucuresti
o alta prietena de aici sta usa in usa cu mama ei.care ii face totul,...piata,mancare, spalat, calcat... ea se ocupa doar de bebe, si chiar si asa se plange....deci sa mai zic?
cred ca depinde de fiecare
22+
bebelusi spune:
Ana 
Fetelor daca aveti Interex in oras, vedeti ca sunt mega giga reduceri 70%, mi-am luat o multime de dresuri super cu 3 lei, inclusiv mati....si multe alte chestii au la red
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"