Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
shubulina spune:
Hai ca mi-am mai revenit...am fost afara,am luat ce mi-a trebuit,apoi am dat o tura de cartier.Un pic de condus si o muzichie mai antrenanta se pare ca au functionat.
Ma bag acuma la bucatarie,facem pizza,placinta,spalam rufe...ce mai,o gramada de treaba.Dar va mai citesc cand iau pauze.
Simis,dau din starea mea de "mai binsor" si tie un pic.
Irinukka,Pati,va pup si pe voi.Si pe cine mai vrea
23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
shubulina spune:
Cat se lasa placinta in cuptor?Si cum sa fac sa nu se explodee foile alea,ca-s d-alea subtiri?
23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
simis spune:
Cred ca de la raceala asta mi se trage starea asta urita, da ma duc si io sa fac placinta cu dovleac, cu mere si cu brinza. Si fac cred si neste cartofi frantuzesti si daca sunt asa ocupata nu o sa mai pot si gandi, nu?

si io toate burticutele!
florintunde spune:
Buna Burticutze
ROXX
Doctorul meu nu prea e vorbaret..de aceea al urasc..si la noi in oras a ramas doar El..n-am unde merge la altcineva numai din cand in cand mai merg la Tg Mures.
Sapt viitoare miercuri merg aici si vineri sunt programata la Mures..ma voi calma
.Scriu notitele in agenda
Djlaura Eu am luat 44 la Rodina..fix cm cat am masurat si deja dupa 2 sapt ma strang la cusatura sub elastic..nush cum e mai bine
constipatie si hemoroizi..chiar nu am glumit aseara cu procedura aceea..
Eu am umblat 2 luni la Targu Mures la Proctoline si mi-au facut cerclaj hemoroidal..nu trebuie facut operatie
.Doctorul meu mi-a spus ca daca mai am probl vreodata si imi iese in exterior..cel mai bine o bag la loc intr-o secunda si ma tratez cu crema de galbenele....n-am mai avut probleme de atunci..insa acuma fiind constipata ma jeneaza..
Azi n-am mai avut probleme...am mancat multe cereale,paine integrala,fulgi de ovaz..si m-am usurat![]()
Angiestai linistita..prietena mea acum a nascut de 2 saptamani.la 35 de ani primul copil..n-a fost nici o problema..
Ea umbla pe tocurile mari de 14 cm prin casa dupa 10 zile![]()
'![]()
Shubulina..parca ma vad pe mine in manifestarile tale![]()
Toate am luat-o razna..hormonii poate..asa am fost Eu ieri..azi sunt mai linistita...si cum zic fetele aici nu trebuie sa ne alarmam pentru orice..O sa vezi ca vine si clipa cand iti iei buburuza in brate .

Tunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact ca sa fie si mai frumos....nu o sa am niciun fel de ajutor pt ca, eu de fapt sunt din Bucuresti(mi e asa de dorrrr), m am mutat in constanta in 2008(sotul meu e din constanta),mami nu mai e din 1989, iar tatal si fratele meu sunt in bucuresti cand m am mutat in constanta m am gandit ca atunci cand vom face copii o sa am si eu un ajutor...dar stiti cum e cu socoteala de acasa..... iar aici...soacra mea munceste...socrul la fel, cu cumnatik mea draga nu as avea curaj sa mi las copilul...sotul meu lucreaza in ture....sunt convinsa ca vom fi singurele mai tot timpul dar asta e, sanatosi sa fim despresii nu vreau sa vb,am avut un an super aiurea...acum vreau doar sa fie bebik sanatoasa si noi toti de altfel si sa vina la termen, restul se rezolva poop ![]() 22+ |
Nici Eu n-o sa am ajutor..
Sotul pleaca de dimineata..vine seara tarziu
Mama sta la 5 minute dar parca a luat-o razna...nu ma mai ajuta deloc..rar vine la calcat rufe..A zis ca si Ea are viata Ei(de pensionara).nu-i bai..cumva ne descurcam.Soacra sta la 25 km....nici Ea nu vine.
Cu ajutorul lui Dumnezeu stiu ca va fi bine si ne vom decurca tot timpul
Tunde
burtica de 20 sapt
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 ziceti-mi si mie de unde v-ati luat colantii de gravida pls plspls neuronu nu mai functioneaza ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria |
Eu am comandat la Best Mum..parca 55 lei buc..
azi l-a pus la posta..Numai vreau prin FUN CURIER in viata mea..a vrut sa-mi ceara 70 de li pt transport de la sediul lor pana aici..pantalonii tot atata costa

Tunde
burtica de 20 sapt
simis spune:
Nu va mai faceti griji fetelor ca nu are cine sa va ajute ! Este Doamne Doamne sus si ne ajuta El pe toate!
Eu nu imi fac planuri sa ma ajute careva, macar ca sunt ambele destul de aproape, da cred ca ar reusi sa ma enerveze mai tare decat m-ar ajuta.Eu sunt optimista ca ma voi descurca singura, adica cu soata ca doar nu l-am facut numai eu, nu ? ![]()
Pupici!
shubulina spune:

La mine in bucatarie e macel.Saracu dovleac!
Oare daca-l maruntesc prin robot are ceva?Ca prin razatoare ma apuca maine si eu nici jumate n-am curatat.Daca stiam ca asa greu se curata....
23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
florintunde spune:
alinushaliavem aceeasi zi calculat pentru nastere si data ultimei mense e tot la fel cu a mea
Bunicul meu era nascut pe 18 februarie..a murit saracu anul trecut la 92 de ani D sa ierte...si l-am iubit ff mult...El era taticul meu dintotdeauna (parintii mei divortasera cand am avut 3 ani... Tata n-a tinut legatura cu mine niciodata)
M-as bucura tare mult daca copilasul meu ar avea aceeasi zi de nastere cu El![]()
Tunde
burtica de 20 sapt

26+ cu