Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
djlaura01 spune:
apropo de ajutor sa va povestesc ce am patit eu neavand voie sa ma dau jos din pat,al meu la munca vreo 6 zile continuu,socrii in sinaia la 15 minute de mine parinti mei la ploiesti ,o sun pe soacramea sa imi aduca un pic de ciorba ca aveam numai uscaturi in frigider ,ce credeti ca imi zice"nu pot"
a trebuit sa vina mama cu tata de la ploiesti seara sa imi aduca deci .......trageti si voi concluzia 

babyleeks spune:
TUNDE : eu sunt nascuta pe 18 feb si sotul meu tot la fel doar ca e diferenta de ani intre noi 2 ...si bebe se pare ca tot in feb se va naste...ce sa zic 3 lunatici...toata lumea ne intreaba daca bebe ea fost programat
+22 cu 
Doloress spune:
Shubulina si eu am fost asa la primul, acum incerc sa ma relaxez (incerc...!) Mereu stateam cu grija, nu m-am bucurat de sarcina, n-am facut planuri, am avut insomnii, ma gandeam non-stop daca o fi bine. Asa incat, cum mai ziceam, cand am nascut parca ma bucuram asa in sinea mea, ca acum e afara si il pot controla altfel. Ca in burta nu aveam nici un control. Desi imi dadeam seama ca nu e bine ca e prematur, nu ma puteam impiedica, sa ma bucur inconstient ca am scapat de stressul ala. Nu stiu de ce, deloc n-am putut sa ma relaxez. Probabil din cauza sangerarilor de la inceput, n-am avut un doctor bun si de incredere, simteam asa, ca sunt la voia intamplarii.
In fine, acum la al doilea, e mai bine m-am educat (m-a ajutat si faptul ca n-am avut nici o problema pana acum) insa tot mai imi dau tarcoale tot felul de ganduri.
Fetelor tinerele nu va faceti griji ca n-o sa va descurcati, eu aveam 30 de ani si tot ma simteam tuta, nici nu mai tinusem un bebe in brate de ani de zile. Ma rugam sa-l nasc mare ca daca e prea mic, cum il iau eu in brate ca se rupe? Si iata ce surpriza am avut, avea 1.850 kg! Cand am vazut ce usor ii manuiau asistentele, si pe ala de 700-800 de grame, m-am mai linistit. E mai usor cu un bebe mic care sta unde-l pui decat cu un nazdravan de 2 ani care da din picioare si din maini ca apucatul si nu sta la imbracat deloc. Ne iau transpiratiile in fiecare dimineata, si mine si pe tac-su.
20+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
loutzy spune:
Am revenit(din nou de la servici). Sper sa nu ploua azi ca nu am umbrela la mine. Am un chef de o plimbare...dar nu am voie ca munca e munca.(AMR 4 zile, fara asta de azi 

)
Deedeebubu bine ai venit alaturi de noi. Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
Zumzu multa bafta la eco.
Ana nu mai fi suparici. Sa vezi ce repede o sa treaca timpul si o sa-ti tii puiutul in brate. 

ca sa nu mai fii supy. Vb de pizza asta era in planul meu pe maine.![]()
![]()
![]()
Simis testele astea sunt pur statistice. Nu te lua dupa rezultat. Ai facut eco la 12 sapt? Daca osul nazal e prezent si pliul nucal <3mm poti sa stai linistita. Gandestete ca testele astea la burticile cu gemeni nu se recomanda.
Luciact sincer as vrea si eu sa nu ma ajute prea mult cu bebe soacra mea. Sa-mi zica ea ce si cum sa-i fac sau cum sa-l imbrac. Sper sa-si vada de bucatarie decat de bebe(d c nu-i pun caciulita sau de ce l-am imbrcat atat de subtire?
)

Laura
24+ cu
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks TUNDE : eu sunt nascuta pe 18 feb si sotul meu tot la fel doar ca e diferenta de ani intre noi 2 ...si bebe se pare ca tot in feb se va naste...ce sa zic 3 lunatici...toata lumea ne intreaba daca bebe ea fost programat ![]() +22 cu ![]() |
Ce chestie! super
interesant.
O prietena de a mea a nascut de ziua ei pe 25 mai

cel mai frumos cadou primit vreodataTunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
luciact spune:
ce sa zic, mai bine no comment,....s ar putea sa o dam in discutii despre soacre,..

22+
babyleeks spune:
DOLORESS : acum am vazut ce nume frumos are baietelul tau
apropo de baietei de 1,5 - 2 ani...m am oferit sa stau cu nepotelul meu intr-o noapte ca sa-i las pe porumbeii de parinti sa se distreze si ei...(sa se mai creada tinerei)
...toate bune si frumoase bebe dormea eu beleam ochii la tv si ma indopam cu floricele si ma gandeam ce usor e cu copil...dupa jumatate de ora se aud urlete din dormitor ma duc la ala micu si cand sa-l iau in brate sa-l linistesc(ma gandeam ca a avut un cosmar) observ ca ardea tot si plangea cu sughituri deja...
auciiiiii ce ma fac??? incerc sa-l linistesc...nimic.....plangea din ce in ce mai tare si o striga pe masa(e f mamos)...toata distractia a durat 5 min si am sunat-o pe sormea si i am zis sa se intoarca ca eu nush ce sa-i mai fac ca eu cred ca tb dus la spital...a ajuns intr-un suflet....bebe plangea inca...eu deja eram in fund pe jos cu el in brate si plangeam si eu...cum apare mami...pac ii da un medicament faimos pt febra...il ia in brate il culca
nu-mi venea sa cred...si eram mirata si ii ziceam ca dc nu-l duce la spital...ce are e inconstienta??? dar am vazut ca ea deja era invatata cu probleme de genu asta...si intradevar copilu a dormit linistit si dimineata nu mai avea febra si totul era ok..ideea...eu am ramas traumatizata
+22 cu 
angieangie spune:
Tunde..mmm.mi-ar place sa umblu dupa ce nasc in tocuri de 10
dar crezi ca se gasesc marimea 42?ca atat cred ca o sa fac piciorul..purtam 38-39 si ieri mi-am luat pantofi 40
ma umflu zici ca-mi baga cineva presiune ca la roti 
Angie
+22
bebe jucaus
luciact spune:
loutzy nici eu nu as vrea asa un ajutor cu bbla....sunt sigura ca o sa ma descurc singura....ma gandeam asa in principiu daca ma pot baza pe cineva.
22+