Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
Codruta84 spune:
Zumzum si mie mi-a depistat un streptococ atat in urina cat si pe col fati o antibiograma ca in proportie de 99% cei 2 streptococi raspund la aceleasi antibiotice deci faci 1 singur tratament. Bafta multa si nu te ingrijora.
Codruta
cu
de 27+
Lorich spune:
Am nascut la CF2 - de asta acum vreau la Euroclinic!
, nu pt nastere live....ci pt staficolocul auriu primit cadou.
Sa stii- nu mai stiu ce-am scris acolo
- ca aveam unghiul ideal de privit, dar am zis ca nu ma uit, ca as muri, asa ca am sta cu capul intors, apoi mi-am amintit cat am cautat eu pe net filmulete cu nasterei, cat am vrut sa vad pe discovery... ca ce naiba, de ce sa ratez momentul asta. Si fix in momentul expulziei am vrut sa vad- si am vazut. O fi fost de la emotiile proprii, pt propria-mi nastere, dar nu m-a marcat ce-am vazut, nici nu-mi amintesc nimic, doar un capusor care iese, inchis la culaore...restul e blanc. (eu care daca vad sange is deja pe lumea aialalta).
Deedee mai baga 6!
Sapt 30 insemna ca ai 7 luni nu? Eu am fost sfatuita ca la 7 luni sa am bagajul facut si sa-l tin langa usa
; acum, daca voi naste la Euroclinic (Doamne ajuta) nu cred ca-mi trebuie mare lucru bagaj; as vrea ca la 7 luni implinite sa am totusi ceva, in caz ca - desi nu-mi doresc - balerina mea vine mai devreme.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
24+
luciact spune:
bebelu in legatura cu prenatalul ce sa zic, am mai vb odata cu dr despre asta, si nush,am ramas asa cu senzatia asta....ca probabil 75 de zile inainte e prea mult...daca stai sa iei in considerare faptul ca s ar putea sa mai stea in 2 sapt in plus, deci as ajunge la 90 zile aproape...si nu ar mai ramane 42 pt dupa....
sa vedem...
desi eu nu cred c ajung la 40 saptamani
tot zic sa ajung pana la 7 luni macar, ma tot uit in calendar, desi as vrea la 37-38 saptamani, dar sa vina singura,...nu sa imi provoace nasterea

22+
shubulina spune:
Primiti o deprimata printre voi azi?
Am unele ganduri in ultimu timp...ma gandesc numa daca bebe meu e bine,simt ca nu trece timpu mai repede sa mi-l vad in brate sanatos.
Ma apuca plansu de atata dragoste,as muri sa fie ceva in neregula.
Ma scuati,nu vreau sa va stric ziua.
22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
kitzy spune:
Multumesc mult de incurajari fetelor! Am fost la acelasi medic, pana acuma era cu cateva zile mai mare, in 6 sept la eco morfo era cu 5 zile mai mare, avea 400 si ceva de grame, iar acuma as fi in sapt 25/26, dar bb arata de sapt 23/24, mi-a zis ca placenta functioneaza bine, circulatia prin vase este buna, inimioara bate bine, acuma sa vedem daca schimb vitaminele si daca mananc mai bine si beau mai multa apa daca se rezolva ceva, daca nu inseamna ca e ceva infectios sau naiba stie, nici nu-mi vine sa ma gandesc, la ce mai poate fi, sper numa sa recupereze in 2 saptamani si sa nu fie alte probleme ca si-asa de la inceput ma chinui cu sarcina asta.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
25+ cu 
luciact spune:
off, cu temerile si eu am...ce mi e mie teama..ca se va inneca cu lichide ceva sau mai tarziu cu hrana mai solida, si o sa ma speri , o sa intru in panica ...
sotul meu, de dinainte sa fiu gravida imi zicea...ca sunt disperata, ca atunci cand o sa avem un ccopil, o sa dea copilul o basina si eu o sa zic: nu,nu trebuia sa miroasa asa, hai la doctor.....poate ca e nostim, eu de felul meu sunt mai panicoasa asa, ma sperii destul de repede, sper sa am putere si inspiratie de moment sa ma ajute Doamne Doamne sa nu devin paranoica...si sa l zapacesc si pe al meu sot 

va 

22+
Lorich spune:
Lucia bine ai venit in club! Clubul panicoaselor. Si eu la fel am fost si sunt...inca ma panichez vizavi de orice i se implampla lui Robert..sa ma vezi cu 2; mereu zic ca nu apuc 40 de ani. Daca ma vedeai in noapteaia cand respira ca un astamtic, la mien de fiecare data grijile sunt de viata si moarte, la mine nu exista o problema minora; dar Doamne Doamne ne da putere, o sa fie bine, instinctul ne va ajuta mult. Imi palce umorul sotului tau..auzi..sa miroasa basina :)))
Shubu fruntea sus, hai ca acum vine si bebitza! Bucura-te de liniste, de somn, de burtica, de perioada asta, nu te mai gandi la porcarele. Hai Zoe, fii barbata! (zic eu chichen no.1)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
24+
shubulina spune:
Stiu Lori ca n-ar trebui sa gandesc asa,cateodata simt ca parca atrag negativu,dar n-am ce face,cred ca sunt inevitabile gandurile astea.
Am tras un plans aseara asa din senin de m-am umflat.
22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
Ana stai calma..nu te mai agita..mai e destul pana atunci..asa k trebuie sa te pastrezi.
hai capu sus, respira, inspira si gandeste pozitiv. 

si p mine ma mai apuca nebunia..dc nasc mai dvrm, dc, dc, dc...
dar imi revin repede...TREBUIE ![]()
Kitzy dc atunci totu era ok...acu nu vad de ce a iesit mai mica...poate totusi e o greseala de masuratori. nu poti sa mergi si in alta parte sa vezi ce si cum?
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
shubulina spune:
Ma duc sa cumpar ce-mi trebuie sa prestez o pizza.Poate gasesc si aluat pt placinta de dovleac,ca am pofta de vreo 2-3 saptamani.N-as vrea foietaj din ala care se desfac folie subtiri,poate-oi gasi altfel.Dovleac habar n-am ce fel sa cumpar,oi vedea la fata locului.
Bai,si vremea asta de afara ma dispera,nici un chef n-am de nimic
23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana