Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
deedeebubu spune:
Sotul zicea ca e un pic cam devreme sa luam chestii pentru bebe ca avem timp si ii dau dreptate insa nu ma pot abtine sa stau toata ziua si sa caut pe net cel mai bun carucior, cel mai frumos patut + alte 100 de chestii de care cred ca am nevoie!
Are cineva o lista cu ce trebuie?
As mai astepta totusi pana ajung in sapt. 30. Cred ca de plimbat o sa ma plimb eu asa sa vad lucrurile fizic prin magazine dar de comandat o sa le comand online. Nu sunt mai ieftine online?
(scriu mai multe mesaje asa cum am fost sfatuita sa scap de moderator ![]()
25 ecografic 27
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Babyleeks stai linistita k si eu sunt tinerica..si habar nu am ce trebuie sa ii fac unui bb. chiar ma gandesc cu groaza dc ma voi descurca si voi fi o mama buna. mai imi trec prin cap imagini k dc scap copilu cand ii fac baita, sau o trag cine stie cum de manute la imbracat..tot felu de tampenii. dar stiu k Dumnezeu e langa mine si imi va arata ce sa fac..si voi avea si eu instinctul acela care toate mamaele il au si voi sti ce si cum. asa k capu sus, mergem inainte..vom vedea noi..pana la urma te gandsti k sunt altele care la 16 ani au copii si nu mai sunt asa speriate k noi. gata am ajuns la zi si cu cititu mi-a luat ceva pana am terminat. dar am reusit sa citesc tot. azi la 4 am si eu eco. abia astept sa vad buburuza. aseara a fost ok. cam obositor k au fost multi invitati, a fost si meciu si ne-am intins pana tarziu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa aveti o zi frumoasa..si pregatiti-va k incepe week-endul ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria |
bebelu , unde ai eco? la medical city?
am si eu la 4 jumate
26+
Darius Alexandru
ziki spune:

multumesc pentru incurajari, fetelor, sper sa fie totul ok
sanziana mami de flavia - 4 si
cu felix
de 19+
trib
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">
zumzu spune:
cand apare o problema parca se srang toate..
multumesc pt raspunsuri fetelor, stiu ca nu e asa grav cu hemoroizii dar sunt asa incomozi..si daca de acum, pai la nastere.
Uf, mai bine nu ma mai gandesc. M-am speriat ingrozitor aseara la dus , cand m-am spalat pana sa-mi pice fisa ce e. Dimineata era mai bine, n-am avut decat niste crema de galbenele, sa vedem ce imi da doctorul, oricum tb sa tratam cauza
la noi stiti sa se gaseasca merisoare? ca eu nu cred. cel mult poate suc sau urinal, stiu ca mai m-am interesat mai de mult.nici nu stiu cum arata
26+
Darius Alexandru
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact lorich am citit si eu povestea nasterii cozonacelului tau....ce talent de povestitoare ai....ff frumoasa si emotionanta si in acelasi timp linistitoare ...am senzatia ca nu te ai chinuit mult ,sper sa avem si noi toate nastere asa usoara ca a ta ![]() ![]() ![]() ![]() 22+ |

Da, Lucia, a fost o nastere usoara, mi-as mai dori una la fel!!! N-a survenit la miez de noapte (mi-am facut si eu somnul si dr. mea
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
24+
bebelu86 spune:
ZUmzu nu merg la medical city. acolo am mers doar la morfo de trim1.
la eco astea obisnuite, ma cheama ori la spital ori la cabinetu lui..
nu stiu la ce bruma s-a referit...din care parte a tarii 
a zis sa trec in 2-3 sapt si sigur voi gasit.
mai am un pic de rabdare..
Deedee fiecare ia lucrusoarele cand vrea si simte. eu una vreau sa le am facute din timp.
ma uit la fetele de la odiseea de noi-dec..k deja au inceput nasterile.
asa k poate sa vina si mai repede bb, si atunci ce fac??? as sunt cumparate, aranjate si nu imi mai fac griji k nu am ce imi trebuie.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
zumzu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
![]() ![]() ![]() Da, Lucia, a fost o nastere usoara, mi-as mai dori una la fel!!! N-a survenit la miez de noapte (mi-am facut si eu somnul si dr. mea Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+![]() |
dar la ce spital ai nascut? scuze dc mi-a scapat...eu nu cred ca as rezista sa vad o alta nastere live inainte mea..brrrrr
27+
Darius Alexandru
bebelu86 spune:
aaaa ma intrebase cineva ce am primit cadouri..
pai p langa flori...
mi-a luat socrela o bratara si o pereche de cercei frumosi foc, fratele mi-a adus un ceas fitzos
, unchiu un parfum si ai mei mi-au dat bani sa imi iau ce am nevoie![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
vas spune:
Am revenit si eu de pe drumuri. Am terminat tarziu treaba. Imi doream atat de mult sa dau o raita prin magazinele de bebe...dar nu am putut. Asta e, am timp.
Nu va mai faceti atatea griji despre cum o sa va descurcati......stiti de ce are nevoie un bebe??? DE IUBIRE. ATAT. daca o are pe asta are de toate, asa ca voi chiar daca sunteti unele mai tinerele v-ati dorit acest bebe din tot sufletul si asta conteaza.
Eu ieri am avut o mica depresie, nu stiu de ce, cred ca oboseala totusi isi spune cuvantul. Parca eram nemultumita de mine, de felul in care arat, nu stiu multe nu-mi conveneau. Poate si faptul ca imediat fac 30 de ani

. In schimb azi mi-am revenit si sunt iar vesela si optimista.
Va pup !
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
angieangie spune:
vas bucura-te din plin ..esti o mamica tanara si fericita,eu am 35ani si sunt la primul bebe,multumesc lui Dumnezeu pt asta
,si mai vreau unul..mai degraba una
.Si cateodata am si eu stari aiurea dar asta e ,timpul nu sta pe loc,important e sa fim sanatosi si sa ne bucuram de puiutii nostri si de familie
Angie
+22
bebe jucaus