Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Bebelu ma sprijini psihic si sufleteste fara sa sti...eu sunt o tanara viitoare mamica...cred ca mezina( 22ani)si sunt putin ingrijorata ca nush cum o sa ma descurc cu cresterea unui bebe...dar cum ma ingrijorez ....vad mesajul tau in care zice ca Domnul ne va arata calea...asa ca ms Bebelu

+22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lucia cum adica "sa vrea si medicu de fam sa imprata zilele" ????
e obligat sa iti lase 42 dupa nastere si restu sa le iei inainte.
sau cum vrei si tu. poti s ale faci jumi juma..sau oricum altfel.

Kitzy imi pare rau sa aud asemenea vesti. incearca sa stai optimista. singur bb va recupera si nu vor fi probl

Zumzu imi pare rau k ai probl cu constipatia. incearca cum a zis Simo cu supozitoare cu glicerina dc cu altceva nu merge. dar ai grija k dc fol mai mult de 10 zile scrie k da dependenta.

TIerry felicitari pt bb grasan

Danina bine ai venit din vacanta.
medicu meu ma cheama la 4sapt la control. mi-a zis k dc la eco de azi totu e ok, nu mai facem si morfo k nu are rost. sunt unii care recomanda, altii nu. oricum poti sa mergi macar la un control sa stai tu linistita. k e distanta cam mare.

TUnde stai linistita k poate bb ebine mersi. de ce te agiti asa? dc nu ai avut sangerari, dureri, eu zic k e ok.

Lili cam asa trebuie sa aiba bb la 27s. am citit si eu zilele trecute p net

Adryy felicitari pt vestile bune de la eco. lasa k e bine s afie mai mare bb. oricum vei vedea k ba e mai mare, ba mai mica diferenta intre sapt dupa um si cele dupa eco.

Simis si tu ai racit???? sanatate multa.
aveti grija fetelor in perioada asta cu racelile.
si eu ador placinta cu dovleac.
eu am p un nene la o patiserie care face super placinta. dar cica sa astept sa dea prima bruma, k ala e dovleacu adevarat pt placinta. nu ce se gaseste acu. asa k mai astept un pic

Lori eu ador aluatu facut in casa. nu foitaju...
o sa iau reteta de la mama si va dau si voua.

Ziki hai k trece repede o sapt. si o sa vezi k buburuza e bine mersi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Babyleeks stai linistita k si eu sunt tinerica..si habar nu am ce trebuie sa ii fac unui bb. chiar ma gandesc cu groaza dc ma voi descurca si voi fi o mama buna.
mai imi trec prin cap imagini k dc scap copilu cand ii fac baita, sau o trag cine stie cum de manute la imbracat..tot felu de tampenii.
dar stiu k Dumnezeu e langa mine si imi va arata ce sa fac..si voi avea si eu instinctul acela care toate mamaele il au si voi sti ce si cum.
asa k capu sus, mergem inainte..vom vedea noi..pana la urma te gandsti k sunt altele care la 16 ani au copii si nu mai sunt asa speriate k noi.

gata am ajuns la zi si cu cititu
mi-a luat ceva pana am terminat. dar am reusit sa citesc tot.
azi la 4 am si eu eco.
abia astept sa vad buburuza.

aseara a fost ok. cam obositor k au fost multi invitati, a fost si meciu si ne-am intins pana tarziu.

sa aveti o zi frumoasa..si pregatiti-va k incepe week-endul

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Salutare fetelor si de la mine. Pe mine inca ma doare gatul, imi e somn de mor....astept sa adoarma Vlad.

V-ati uitat pe siteul cu mobila dat de mine??

Codruta nu m-ai sunat, te-ai hotarat?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu bafta multa la eco.
Babyleeks si eu sunt la primul bebe. Snt mai mare decat tine cu 4 ani. Oricum inainte sa botez imi ear frica sa-mi iau finutul in brate, dar sincer nu stiu de unde am avut curajul la botez sa-l si tin in brate, sa-l si imbrac. In viata mea nu pusesem mana pe un bebe. Probabil instinctul matern o sa ne spuna ce si cum sa facem.

Eu va pupacesc. Dispar din peisaj pt vreo 2 ore si ceva, pana ajung la munca si vad care e treaba pe acolo.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Bebelu cum ai petrecut ieri? Ce cadouri ai primit? daca vrei numai sa ne spui
La noi a dat de mult prima bruma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

lorich am citit si eu povestea nasterii cozonacelului tau....ce talent de povestitoare ai....ff frumoasa si emotionanta si in acelasi timp linistitoare ...am senzatia ca nu te ai chinuit mult ,sper sa avem si noi toate nastere asa usoara ca a ta

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ralu' bafta la eco! Abia te asteptam cu vesti minunate!

andryiii felicitari de eco si de bb scumpa!

ziki sigur e bine bb tau! Nu te mai ingrijora aiurea. Trec imediat zilele si mergi sa il vezi

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deedeebubu spune:

Neata!

Multumesc de primirea calduroasa!
Alte date: UM: 03. 04.2010, DN: 08. 01.2011, desi dupa ultima ecografie de morfologie fetala DN ar fi: 29.12.2010.
Ce credeti ca se ia in considerare? Eu as cam vrea sa-l vad pe ala micu (e baietel) cat mai repede, dar citeam ca UM conteaza!
Dupa ce sa ma orientez mai bine?

25 ecografic 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Legat de streptococ acesta nu este o problema daca este depistat si tratat. Daca nu este depistat si tratat el poate sa slabeasca colul si ti se poate rupe apa mai repede. Deasta cel mai bine este sa il depistezi cat mai repede. Daca este depistat prin 34-36 de sapt se stie si daca pottezi pentru nastere naturala si streptococul nu este tratat pana la nastere definitiv mamica este introdusa pe antibiotice in timpul travaliului pentru ca streptococul sa nu se transmita copilului.

Codruta cu de 26+

da, icnerc sa raman calma. sa vad ce zice azi doctorul. oricum am mai dus iar o urocultura sa repet analiza sa fiu eu sigura. sper sa existe vreun antibiotic la care e sensibil si pe care sa pot sa-l iau in sarcina

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput