Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata burtici si buburuze mici!!!!
Am venit si eu la o cafea calda, da asa tare is racita ca nici nu ii simt gustul . Oricum raceala asta ii frectie pe linga ce indura Madalina saracuta. Ai grija de tine si sigur Doamne Doamne ne are in grija pe toate.
Tierry ce mare e bb tau !
Lori a mai zis zilele trecute cineva(nu mai tin minte cine ) de placinta cu dovleac si am cerut reteta, da nu am primit-o . Daca aveti dati si la baba o reteta ca asa mi de pofta pe ceva cu dovleac ca la bunici. (de parca i-as simti gustul acuma...)
Sa aveti toate o zi super!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Andryy, e usor sa scrii cu rosu : deasupra casetei in care scrii nu ai niste optiuni - tip caracter, size, culoare? daca da, selectezi cu mouse-ul ceea ce vrei sa scrii cu culoare, apoi alegi culoarea din lista si click pe ea.

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
m-am trezit si eu in sfarsitam dormit bustean..cred ca vremea e de vina
va doresc o zi bunaaaaaaaa..si va pup

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

merci foxy

Am incercat, sper sa iasa

adriana 23+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor eu acumm-am trezit,vrea cineva ceai??va invit la ceai ca eu nu beau cafea sau capucino pup burticile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neatza si de la mine, burtici dragi!
nu am facut nimic pana la urma la gineco. Mi-a explicat ca nu am ratat termenul pentru triplu test, si m-a programat pentru azi - doar analizele de sange,
si joia viitoare avem morfologica de trimestrul II + doppler.

am plecat dezamagita, nu l-am mai vazut de 6 saptamani, si cum nici nu-l simt, voiam sa am o confirmare ca e totul ok

in fine, sper sa treaca repede pana vin rezultatele si pana vine joia cand il vom vedea din nou

pupici fetelor, sa aveti o zi frumoasa, ma duc sa va citesc din urma!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici si de la mine. Abia ce am facut ochi si azi. SI cand ma gandesc ca tre sa ma duc iar la munca, ma ia plansul. Sunt atat de obosita incat nu suport sa mai vad o proba de rasul lumii pe raft ca ma enervez. Zici ca ma insulta cineva cand vine cu proba respectiva.

Eu va doresc o zi cat mai frumoasa si we placut.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

simiss cel pe care i-l ofeream eu azi dimi era cumparat de la o patiserie de la metrou-delicos.
Reteta de placinta cu dovleac, iti spun cum am invatat eu de la bunica:
-dovleac ras calit un pic in tigaie, pui apoi zahar;
-aluat de placinta facut de tine sau cumparate foi de placinta sau de foietaj.
-impletite astea 2 si voila!

E mai bun cu aluat facut in casa, eu nu stiu reteta de aluat de placinta, recunosc, iar daca faci cu foi cumparate (f bun si asa) sa le ungi deasupra cu ou, ca sa nu ramana uscate.

Eu nu mai adaug nimic in umplutura, nu miez de muca, nu mar..imi palce gustul clasic de dovleac.
Sper ca ai inteles ceva, daca nu, cautam un blog, ca astea-s sfinte pt mine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo burtici..am aparut si eu prin zona

Zumzu bafta multa la doctor azi. stiu k dc ai streptococu, ii va face lui bb niste antibiotic dupa ce nasti si nu e probl. stai linistita

Madalina stai linistita la pat. incearca sa stai cat mai relaxata. ai grija de tine si de bb.

MOnika imi pare rau k ai asemenea colegi. incearca sa stai linistita cat poti ca ii faci rau lu bb. stiu k e greu, dar dc te enervezi, nu rez nimic. decat le dai lor satisfactie

Maimutica felicitari pt vestile bune de la morfo

Patricia sanatate multa. sa te faci bine repede

Deedee bine ai venit printre noi. sarcina usoara si la termen, te asteptam cu datele pt listuta. scrie repede 10-12 mesaje sa scapi de moderare si sa te vdm in timp real

mai citesc din urma si revin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

monika, la mine e la fel...
pana in decembrie o sa mi se lungeasca urechile!

din totdeauna a fost atmosfera asta la noi, dar acum mai nou e si presiune de la firma mama din Franta, si sefa noastra e irascibila, si cred ca si eu sunt mai sensibiloasa, plang din orice partz.

abia astept sa se termine odata, dar nu mai vin cu inima usoara ca inainte, vin gandindu-ma ce ma mai asteapta si azi...

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

Mergi la inceput