Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza fetele !!!!!!!!!!!
Hai ca-i vineri!
Dau un croissant si un laptic, pt cele norocoase (io-s aia dementa dupa o gura de cafea, dar pe care n-o lasa acu bebelina nici sa miroasa cafeaua) si o cana maaaaare de cafea aburinda

Loutzy ms de precizari
Kitzy ai fost la acelasi doctor ecografist? adica daca faci masuratori la 2 ecografisti, fiecare masoara un pic altfel si cativa milimetri la bebelusii nostri pot insemna zile bune de crestere / intarziere... Daca ai fost la acelasi ecografist, atunci chiar o fi intarziere de 2 sapt, eu stiam ca nu e bine deloc sa se ajunga la o luna. Poate reusesti sa ajungi la medicul care iti supravegheaza sarcina mai repede de cele 2 sapt cand ai programare.
vezi valorile IR de pe eco, sunt marite? (mai intrebase cineva, parca)
baga toate vitaminele prescrise de dr (daca poti)

sanatate muuuulta, muuuulta!!!

rox 20 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata la burtici
eu imi beau cafeaua, imi pare rau pt cele care se chinuie cu hemoroizi, pot sa zic ca sunt nororcoasa...pana acum...probabil si din cauza faptului ca stau ff mult in pat
sa aveti o zi frumoasa fetele
va

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute!

Bine ai venit deedeebubu. Sa ai o sarcina usoara si la termen cu un bb sanatos si cuminte!
Scrie repede 10 mesaje pentru a scapa de moderare si a te vedea in timp real. Da-ne si restul datelor despre tine... UM, DN.
Cat despre treaba cu cumparatul lucrusoarelor pentru bb... nu exista un termen anume prin care sa-ti zica cineva "acum trebuie sa cumperi". Asta tine de voi. Unele din noi am cumparat deja aproape tot, altele nu au luat nimic.

Kitzy imi pare rau ca tocmai de ziua ta ai primit asemenea veste. E aiurea sa-ti zic sa nu te ingrijorezi... ca stiu cum fac eu din orice rahat.Ai doar incredere si speranta ca totul va fi bine. Noi suntem aici, tinem pumnii si ne rugam pentru tine.

Tierry ma bucur ca bb tau e bine, santatos si voinic (a trecut de 1 kg... super!!!). Foarte draguta si dr ta... parca mai prind curaj cand aud sfaturi de genul...

Cat despre contractii (ca tot m-ai intrebat tu anterior si nu am apucat sa raspund) eu am zile si zile.
Zile fericite cand nu simt mai nici una (poate nu le dau nici eu atata importanta) si zile nasoale - ca cea de ieri, in care aveam burtica pietroi si tuguiata foarte ciudat - atata timp cat ma ridicam in picioare. Daca ma intindeam in pat parca nu se mai simtea asa rau. Dar tot aveam un sentiment de "gol" in burtica. M-a batut gandul sa merg si la dr ca ma luase disperarea, dar m-am linistit pana la urma si am zis ca "n-o fi nimic anormal".
Azi sunt bine... pana acum... sper sa fie Ok.

Tunde hai nu te ingrijora acum ca nu ai motive. Faptul oricum e consumat. Sigur e bine bb tau. Stiu eu.

Va pupacesc dulce si va urez un weekend linistit, doar cu evenimente placute!

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

, studel cu dovleac, placinta cu branza si tot ce mai doriti!

Mai eu sunt din ce in ce mai topita dupa galuscutza mea, e trecut d ela faza de inghionteli la tumbe, mi se duce toata burta dintr-o parte in alta...

Madalina stai cat se poate de linistita, nu pot sa cred ca nu au trecut de la perfuzie, oricum sttaul cat mai mutl linistit in pat ajuta, sunt siigura! Sanatate multa tie si lui bebica!

Lucia tu intrebai de contractii nedureroase; da, n-ai cum s ale "ratezi"...burta devine incredibil de tare si tuguiata, cica dupa luna 5-6 e modul coorpului de a se pregatiti, ins anu treb sa fie f dese sau dureroase;

zumzu imi pare rau de infectie... medicul ce zice?
cu hemoroidul fix asa am patit si eu - m-am si vaitat pe aici - m-am dat cu hemorzon si pana dimi se desumflase desi arata ca si cum urma sa pocneasca! Si acum ma mai dau cu ala.
Patricia of, e jale cu virusii astia..sanatate multa!

Deedeebubu bine ai venit pe forum! Pai cumparaturile le poti incepe oricand de acum, dupa bani, timp... eu-s de parere ca trebuie facute cat inca ne putem misca cat de cat, eu as vrea sa le cump luna viitoare cel tarziu; poti incepe cu ce vrei, in fucntie tot asa, de bani, de oferte, ideal ar fi chestiile cele mai important =pat, scoica d emasina, haine. De testat le poti testa in amrile magazine:miniblu, mothercare.

Mai Tunde ppune un supozitor cu glicerina, nu mai fortat atata!!!Sa ne spui ce succesuri ai avut!

Kitzy sanatate! Tinem pumnii sa recupere bebe sapatamaile! Desi..poate fi o diferenta la eco?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Legat de streptococ acesta nu este o problema daca este depistat si tratat. Daca nu este depistat si tratat el poate sa slabeasca colul si ti se poate rupe apa mai repede. Deasta cel mai bine este sa il depistezi cat mai repede. Daca este depistat prin 34-36 de sapt se stie si daca pottezi pentru nastere naturala si streptococul nu este tratat pana la nastere definitiv mamica este introdusa pe antibiotice in timpul travaliului pentru ca streptococul sa nu se transmita copilului.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Iar m-au luat emotiile. Vad ca una din burticutele de noiembrie-decembrie a nascut azi noapte.

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata.
Scuze sarbatoritelor pt ieri, n-am avut timp, asa ca azi va urez ,,LA MULTI ANI!'' fericiti si sanatosi alaturi de bebeii vostrii!

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata fetelor!

Madalina mi-e groaza sa-mi inchipui prin ce treci. Cred ca trebuie sa stai cat de mult poti linistita, sa nu-ti faci ganduri negre. Eu cred ca o sa treci cu bine peste asta.

Deedeebubu, bine ai venit!

Kitzi, imi pare rau ca de ziua ta ai primit asa o veste, dar nu te alarma ca inca e devreme. Stiu ca orice ai auzi, tu stii ce ti-a spus medicul.Pana la nastere se pot schimba lucrurile de o gramada de ori. O prietena de-a mea care a nascut mereu era ingrijorata ca e copilul prea mic, ca nu stiu ce nu s-a dezvoltat bine etc -asta zicea un medic, altul ca e la limita, sa nu-si faca griji: si acum copilasul e frumos si sanatos si cumintel.

Tierry, felicitari, ce copilas mare ai tu!

Zumzu si Tunde si pe mine ma chinuie hemoroizii. Din pacate ii am dinainte de nastere. Ma gandeam ca daca se agraveaza dupa ce nasc sa merg la ceva clinica pt operatie cu laser. Din cate stiu nu e ceva foarte grav ca ii avem. E posibil sa se si retraga singuri. Nu e lege sa amana acolo. Mie nu mi-au sangerat de o gramada de vreme (aveam vreo 2 afara), dar cand ma constip...nu vreau sa va spun ce durere: nu stiu ce ma doare mai tare burta sau kk (vorba lui tunde). Mereu am grija ce mananc si incerc sa-mi stabilesc un program. Am incercat cu cafeluta si cateodata tine. Apoi fructe si altele usor de digerat: supe ciorbe (dr nu la plic)

Patricia sa stii ca nici eu nu am scapat definitiv de raceala. Are deja o saptamana si o zi. Dar partea buna e ca nu mai am febra si nu-mi mi lacrimeaza ochii si ma simt mai bine. Ceai de maciese si de menta am baut si poate ca azi ceai de ceapa si nuci daca nu-mi trece tusea. Sper sa te faci bine repede. Eu am sambata o nunta (pana atunci am termen sa ma prezint sanatoasa tun)

Oare cum a sarbatorit bebelu de ziua ei? S-o fi trezit?

adriana 23+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Scuze ca inca nu am invatat sa scriu cu rosu. Nu vrea sa iasa nicicum

Mergi la inceput

Felicitari pentru mamica de noi-dec. Speram ca e bine si ea si copilasul.
Azi sunt foarte povestitoare.
Ieri am fost la eco. Am facut 4D, am reusit sa-i vedem fata si am primit filmulet - asa e de frumoasa....are nasucul meu si ochisorii tatalui.Ne-a aratat si restul corpului, si miscarile pe care le face in burtica. Ce mi s-a parut interesant e ca se misca si o simteam undeva mai sus de buric. Caputul ei era jos de tot si ce simteam eu erau piciorusele. Cred ca mai e pana sa ne dam seama in ce pozitie stau. Medicul zice ca e bine, doar ca placenta e un pic prea jos, dar are timp sa se ridice cu cat inaintez in sarcina.

Elena are 600 g mi se para mie ca am crescut cam mult si 23 de saptamani si 5 zile dupa ecograf si dupa um 26 de saptamani si o zi. Deci mi-a spus din nou ca voi putea naste oricand in ianuarie. Pupe mama puisorul sa vina cand trebuie!

Mi-a recomandat sa revin dupa vreo luna si sa repet analizele pe care mi le-a dat si la inceput pana data viitoare sa vedem dc s-a schimbat ceva. Am luat pana acum 9 kg, ceea ce e foarte mult. Nu i-a placut asta si mi-a spus ca ar fi minunat sa reduc painea, cartofii, sa nu ma infometez dar sa am un pic de grija ca daca pun prea mult va fi mai greu sa nasc natural, voi obosi mult mai repede si nu e sanatos mai ales ca mereu am foast foarteeeee slaba. Asta nu mi-a placut nici mie: e prima data cand cineva imi zice sa am grija la greutate

L-am intrebat despre nastere si i-am zis ca as vrea sa vizitez maternitatea din spital. A fost de acord sa ne insoteasca, fiind zile in care e de garda. I-am cerut parerea despre niste clinici private u care spre surprinderea mea are contract. Depinde de ce vrem. Inca ne mai gandim la asta.

Cred ca nu am omis nimic din controlul de ieri...as tot povesti nu stiu ce am patit.

Mergi la inceput