Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Ajutati-ma
Am avut problema cu constipatia...si m-am chinuit ceva ci cand am facut dus mi-am dat seama ca mi-a iesit un hemorid afara

ce pot sa fac acum?maine ma duc oricum la doctr dar pana atunci
nu am sangerat

26+ Darius Alexandru

Un singur remediu 100% EFICIENT
pui crema de galbenele pe degetul din mijloc sau ..bepanthen..nivea orice..si (fara unghii mari!) al bagi frumos la locul lui in anus..cam 3 cm..nu te doare realazeaza-ti curutul...
pervers dar nu mai e bai...si dr ti-l pune la loc

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

ioi..cam drastic tratamentul..

Simo 26 cu Eduard Matei

NU DOARE..CA SI CUM TI-AI BAGA UN OB LA CICLU..

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Citat:

Si Eu-s suparata..ca acuma m-am trezit sa citesc despre repausul dupa cerclaj..si pe toate paginile scrie .prima luna sau cel putin 2 sapt dupa interventie..repaus la pat...mie nu mi-a zis nimeni
Nici handicapatul asta de doctor al meu cand mi-au dat drumul din spital..pe foaia de externare scrie recom repaus sexual, repaus fizic..nu stiam ce se intelege prin asta(LA FIZIC)...cum mai am cateva zile pana la programare am inceput sa ma alarmez..imi vine sa plang..vreau sa am un bb sanatos si nascut la termen

Pai nu plange ca superi pe bebe. Acum si asa nu mai poti schimba trecutul ...macar de acum incolo incearca repaus pe cat de mult posibil si vezi ce zice dr. cand te duci la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Cand voi mergeti la culcare ma gasesc si eu sa scriu, sa va tin de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

lasa bre...cu ob e alta treaba :))))
dar nu zicem nu...la nevoie incercam de toate

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Asa patesc si eu Lili..cand ajung eu acasa fug toate fetele..cred ca papa si se culca..ca dispare toata lumea dintr-o data
da lasa ca recuperez eu..mai am cateva sapt si lenevesc acasa, in pat..

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

ca tot vb de nani..o tai si eu..e deja foarte tarziu pt mine
as arunca ceasul dim cand suna..greu ma ridic din pat si greu imi revin

somnic usor, sa aveti o zi usoara maine si sa intrati in we linistite

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tunde, hai ma fato, innebunisi? Stai calma ca bebe e bine, nu te mai amari acum. Si la control intreaba-l pe ala in detaliu ce tre sa faci, ce tre sa nu faci, care sunt riscurile, ce trebuie sa te panicheze intr-adevar etc. Stai pe capul lui pana obtii toate raspunsurile! Uite, eu intre controale imi scriu intr-o agenda intrebarile care imi vin in cap pe parcurs, ca atunci in graba parca pe uit pe toate. Si la control deschid agendutza si nu plec pana nu le bifez pe toate Hai, si nu mai fi suparici, ca superi bebitza!

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gata, ma duc si eu la dus si la somn!
Noapte buna, fetele!

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

cine si-a cumparat pantaloni de la rodina???v-ati luat marimea fix pe fix ,sau mai mare

eu am 104 in talie si ma bate gandul sa imi iau mai mare cu 1 marime
ce sa fac???sfatuiti-ma plssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

NU djlaura NUUUUU. I-a fix, ca mie si aia fix mi-au fost mari in solduri. I-am dus putin la modificat pana la urma.

asa.....neata de la mine. Eu plec pe teren , mai revin peste vreo doua ore.
Imi pare rau sa aud de probleme cu puiutii......dar pana nu stiti ceva exact nu va mai stresati.
ELiza mea era intodeauna mai mica la eco si asta pentru ca era mica la lungime. A avut 48cm si 3100 la 39 de saptamani. Eu zic ca a fost super bine. Nu va mai faceti griji.
SAu uite din cauza asta unii bebelusi se nasc la 42 de saptamani, 2 saptamani stau sa mai creasca.

Cu hemoroizii si eu simt ceva jena dar incerc sa nu ma fortez si sper sa treaca problemele.

Va pup si revin.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput