Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Buna seara! Urez si eu sarbatoritelor de azi, multa sanatate, sa treaca sarcina cu bine si sa aveti bebei sanatosi!!!

Kitzy, nu fi suparata, totul va fi bine, ai sa vezi, daaa? Trebuie doar sa nu te lasi prada supararii si sa faci cum spune medicul

Eu am reusit sa ajung la dr. marti, s-a cam enervat cand m-a vazut, da' asta e...s-a calmat la sfarsit

A zis ca bebe e bine (are 1,050 grame ), colul e inchis, are 3.1 cm , prin urmare ma pot calatori uikendu' asta linistita cica. Si m-a luat la misto cu contractiile, a zis ca cu cat se apropie termenul cu atat o sa fie mai dese, uterul exerseaza cica... A zis ca daca nu sunt la 5 min., clar nu nasc. Si a recunoscut si ea ca no-Spa face bine doar la psihic , a zis ca mai degraba ma intind in pat pe partea stanga cand ma apuca contractiile, asa se imbunatateste circulatia si se reduc contractiile. Acu' asa o fi daca zice ea...

Va las, ma duc la nani, sunt super obosita, am facut mancare pt. sot, calcat camasi, bagaj pt. maine.. Sa ne reauzim cu bine luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Kitzi off eu zic sa nu te ingrijorezi ca mai pot fi si erori. Am mai auzit de cazuri cand dr a zis ca bb e mai mic decat ar tb si pana la urma au stresat mama degeaba. Copilul e bine sanatos asa ca sa ne tii la curent dar sa nu te stresezi ca asta da ii poate dauna bebelusului .

Eu m-am intors din vacanta de la Londra, unde mai mult m-am obosit ca ne-am plimbat f mult si a tb sa merg si la un botez la 200 de km de Londra la Birmingam, unde am luat binenteles masina cu volan pe dreapta si tot tacamul. Am avut emotii si am zis daca nu nasc acum inseamna ca sunt tare.

Mi-am gasit hainutze de gravida f dragute, dar cam scumpe fata de la noi de fapt acolo totul e mai scump.

Acum 2 zile am fost la control si maimutzica e bine, e sus ca eu ma temeam ca e f jos insa se pare ca sta numa in pozitii ciudate. M-a pus sa repet urocultura sa vedem daca mai am infectia urinara. Ce m-a surprins e ca m-a chemat la el abia pe 30 Noiembr., adica la 35 de sapt. eu acum am 27 de sapt. Mai tb sa fac pe 9 noiembr morfologia de Trim III, voua v-a zis sa o faceti??

cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Ajutati-ma
Am avut problema cu constipatia...si m-am chinuit ceva ci cand am facut dus mi-am dat seama ca mi-a iesit un hemorid afara

ce pot sa fac acum?maine ma duc oricum la doctr dar pana atunci
nu am sangerat

26+ Darius Alexandru

Un singur remediu 100% EFICIENT
pui crema de galbenele pe degetul din mijloc sau ..bepanthen..nivea orice..si (fara unghii mari!) al bagi frumos la locul lui in anus..cam 3 cm..nu te doare realazeaza-ti curutul...
pervers dar nu mai e bai...si dr ti-l pune la loc

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetele ati incercat pentru constipatie salata de sfecla rosie facuta in casa? Sfecla fiarta cu ulei de masline, sare si otet balsamic. La mine are un efect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:

Ajutati-ma
Am avut problema cu constipatia...si m-am chinuit ceva ci cand am facut dus mi-am dat seama ca mi-a iesit un hemorid afara

nu am sangerat

26+ Darius Alexandru

pui crema de galbenele pe degetul din mijloc sau ..bepanthen..nivea orice..si (fara unghii mari!) al bagi frumos la locul lui in anus..cam 3 cm..nu te doare realazeaza-ti curutul...

ioi..cam drastic tratamentul..

Simo 26 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Cam tarziu te-a chemat. La noi e invers pana intri in luna a saptea adica pana se incheie 27 de sapt te cheama la o luna, dupa 27 de sapt te sheama la 2 sapt. In ultima luna mergi in fiecare saptamana...Poate o fi vrut sa zica 9 octombrie sia gresit...

Citat:
citat din mesajul lui danina

Kitzi off eu zic sa nu te ingrijorezi ca mai pot fi si erori. Am mai auzit de cazuri cand dr a zis ca bb e mai mic decat ar tb si pana la urma au stresat mama degeaba. Copilul e bine sanatos asa ca sa ne tii la curent dar sa nu te stresezi ca asta da ii poate dauna bebelusului .

Eu m-am intors din vacanta de la Londra, unde mai mult m-am obosit ca ne-am plimbat f mult si a tb sa merg si la un botez la 200 de km de Londra la Birmingam, unde am luat binenteles masina cu volan pe dreapta si tot tacamul. Am avut emotii si am zis daca nu nasc acum inseamna ca sunt tare.

Mi-am gasit hainutze de gravida f dragute, dar cam scumpe fata de la noi de fapt acolo totul e mai scump.

Acum 2 zile am fost la control si maimutzica e bine, e sus ca eu ma temeam ca e f jos insa se pare ca sta numa in pozitii ciudate. M-a pus sa repet urocultura sa vedem daca mai am infectia urinara. Ce m-a surprins e ca m-a chemat la el abia pe 30 Noiembr., adica la 35 de sapt. eu acum am 27 de sapt. Mai tb sa fac pe 9 noiembr morfologia de Trim III, voua v-a zis sa o faceti??

Mergi la inceput

Lasa-l ma ca intra singur inapoi, doar da-te cu crema ...ca sa nu crape pielea sa sangereze si sa nu te doara...

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:

Ajutati-ma

nu am sangerat

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Fetele ati incercat pentru constipatie salata de sfecla rosie facuta in casa? Sfecla fiarta cu ulei de masline, sare si otet balsamic. La mine are un efect...

Trebuie sa incerc..si Eu sufar tare tare..azi am f cu greu dar cu un pik de sange...
Mi-e frica..am avut destule probl cu minunea de hemoroid
Somn usor...

Si Eu-s suparata..ca acuma m-am trezit sa citesc despre repausul dupa cerclaj..si pe toate paginile scrie .prima luna sau cel putin 2 sapt dupa interventie..repaus la pat...mie nu mi-a zis nimeni
Nici handicapatul asta de doctor al meu cand mi-au dat drumul din spital..pe foaia de externare scrie recom repaus sexual, repaus fizic..nu stiam ce se intelege prin asta(LA FIZIC)...cum mai am cateva zile pana la programare am inceput sa ma alarmez..imi vine sa plang..vreau sa am un bb sanatos si nascut la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Daca nu erati insarcinate pt mamicile constipate va recomandam Colon Help la mine a mers, dar nu e recomandat in sarcina.

Mergi la inceput

Tierry, esti in sapt 27 si bebele are peste 1kg?
Bravo lui bebe ca e cuminte si creste mare...

Ma uit la voi ca sa aproximez cat are si al meu ca eu nu mai fac eco...

Mergi la inceput