Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
florintunde spune:
KITZY SI BEBELU..acuma vad ca va cheama si la fel..nu numai v-ati nascut in aceeasi zii...fain

Tunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
loutzy spune:
Kitzy imi pare sincer rau pt vestea primita. Asculta de sfatul medicului si cu ajutorul lui DD o sa tie totul bine.

Eu ma preg sa plec acasuta.
Somnic usor si vise placute de la mine. Sa ne auzim maine fara vesti triste.

Laura
24+ cu
roxx26 spune:
Asaaaa...mai departe:
dangabriela, piticoata chiar SEAMANA cu tine! Nu exagerez deloc! Ori am innebunit eu de tot ori..nu stiu ce sa zic...
Ma bucur ca a fost totul bine. O sg intrebare: ati vb cumva si despre nastere? O sa-ti scriu un PM mai incolo.
Lorich, superbe modelele! Insa eu nu sunt nici pe departe la nivelul la care sa le descifrez singura, iese doar daca imi descrie cineva modelul
Asa ca astept pe aici sa mai posteze careva instructiuni!
loutzy, hai cu modelul de botosei! Am facit unul dupa modeul dat de Mirela, dar vreau sa incerc si ca ai tai!
deedee, vine ai venit! te asteptam si cu alte detalii, sa te cunoastem mai bine!
Monika, mi-e ciuda tare pe atmosfera de la tine de la serv, dar te inteleg...nu am cum sa-ti zic sa nu te enervezi, pt ca stiu ca e greu. Dar mai stiu si ca face bine sa te descarci, asa ca noi suntem aici de cate ori simti nevoia!Lasa ca trece timpul...si scapi de idioti pt o perioada buna de timp!
maimutzica, ma bucur sa te revad pe aici! Ati mai facut ceva cu casa?
Gabi, bafta maine! Tinem pumnii!
Patricia, te-a luat si pe tine nenorocita asta de raceala...asta e, se pare ca nu scapam nici una! Eu sa stii ca nu am luat nici o pastila, doar ceai de tei si lamaie taiata marunt amestecata cu miere. Si pana la urma a trecut.Sanatate multa!
Tunde, nu bag mana in foc, dar cred ca pe site-ul Miniprix...
_
BB e deja pe drum
Roxana
25+ cu
bebe creste
mada23 spune:
Kitzy..
imi pare rau de vesti, tu esti pe clexane totusi, poate tre sa maresti doza, te vede un hematolog, sau dr ta ti-a dat? Fluxurile uterine si ombilicare ce fel sunt? sunt crescute?
Stiu ca prin suplimentarea medicatiei poate recupera bebe.
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
24+ Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Shines spune:
Buna fetele,
urez si eu cu intarziere, dar abia acu m-am asezat in pat,
LA MULTI ANI RALUCA SI KITZY !!!! sa fiti sanatoase, iubite si fericite..sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi 

Simo
26 cu Eduard Matei
zumzu spune:
Ajutati-ma

Am avut problema cu constipatia...si m-am chinuit ceva ci cand am facut dus mi-am dat seama ca mi-a iesit un hemorid afara
ce pot sa fac acum?maine ma duc oricum la doctr dar pana atunci
nu am sangerat

26+
Darius Alexandru
Shines spune:
oooff zumzu..daca as stii ceva sa functioneze ti-as sugera cu draga inima..eu ma chinui la fel...doar sambata si duminica imi mai revin cand stau acasa
am incercat cu tranz activ..e natural si nu e interzis..la mine nu a avut efect, doar dureri de burta mi-a dat si atat..la tine poate merge
am incercat cu struguri pe stomacul gol..cu miere..a mers la inceput, acum nu..
incearca cu supozitoare cu glicerina...trebuie sa mearga. iei cateva zile pana iti mai revii si pe urma incearca sa reglezi din alimentatie..
Simo
26 cu Eduard Matei
Shines spune:
Monica..stiu ce inseamna stresul la servici..si la mine zici ca au innebunit toti..nu imi dau seama ce se intampla.
acu cateva sapt am ajuns aproape de preinfarct,,am facut angina pectorala pe baza nervoasa de nu mai stiam pe unde sa scot camasa.
am zile cand tip la ei..zile cand tac si tipa altii...asta e.
stai calma cat poti..mai avem putin..ei raman cu frustarile lor

Simo
26 cu Eduard Matei
Lili_g spune:
Mai intai nu te speria...Nu e chiar de speriat, se intampla.
Eu nu sufar de hemororizi dar in sarcina asta si-au facut de lucru...Am citit la fete si am incercat si eu...am facut baie calda la fund (pui un lighen cu apa calduta sau ceai de coada soricelului pe WC si stai 10 min cu fundul in el). Dupa aia am ras un pic de cartof fara coaja si l-am pus comprese locala pe hemoroid. Unii zic sa pui in tifon si sa aplici eu am folosit un pad si am pus fara tifon (scuze de detalii
) Calmeaza durerea, scade inflamatia, eu l-am lasat pana dimineata. Dupa aia am spalat si am pus crema de galbenele (si o creme hemoroidala care e la noi se cheama anusol). In 3 zile a trecut. N-am fost la dr. si am avut si singerari.
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Ajutati-ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am avut problema cu constipatia...si m-am chinuit ceva ci cand am facut dus mi-am dat seama ca mi-a iesit un hemorid afara ce pot sa fac acum?maine ma duc oricum la doctr dar pana atunci nu am sangerat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26+ Darius Alexandru |