Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Prenatalul si postnatalul sunt platite 85%, dar in timpul sarcinii zilele de internare 100% iar restul 75%.
Sunt foarte putini medici de fam care dau la limita postnatul, adica sa ramana strict 42 zile dupa, exista riscul sa depasesti termenul e nastere si in cazul asta e direct raspunzator, din cauza asta se lasa o marja.

Pt infectie urinare in sarcina, foarte bun e URINAL(natural) contine merisoarele laudate de Dolores

Lucia..ce mult dai, eu am rezolvat cu 50ron la 17 zile cu internare si din policlinica spitalului 14 zile cu 20 ron bagat la buzunar, dar depinde de oras.Nici eu nu am rezolvat cu medicul de familie.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 24+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

fluturas, dupa cum deja ai citit, fara bani nu prea vezi CM...mai ales ca pe mine m-a binecuvantat Domnul cu o sarcina usoara. Voi intreba data viitoare de acordarea CM sa vad macar reactia medicului de familie...Si sarcina mea e micuta inca, 19 sapt...Ma rog sa mai rabd macar o luna si poate apoi voi rupe cativa banuti de un CM.

Multumesc, fetele de incurajari...Stiu ca suntem multe cu astfel de probleme. Inainte eu am avut un sef super , dar invidia e mare desi te face inferior, tot astia rai castiga... Asta e viata!

OK...eu ma lupt cu gazele care sunt muuulte si ma necajesc la burtica. Ma duc sa ma intind.
O seara frumoasa va doresc si ne vedem maine!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lili merisoarele sunt cranberries

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 20+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Slaba activitate pe aici...nimeni nu mai povesteste nimic? ce mai fac puiutii din burtici? RECLAMA ILEGALA meu se joaca cu mine deja(pupa mama baiatu ei) imi da una in partea stanga si tb imediat sa pun manuta si se muta in partea dreapta si cand pun mana in partea dreapta da una si fuge in stanga...face asa de 2-3 ori maxim si pe urma se calmeaza(oboseste micutzu) iar daca il ignor imi da pana ma simt sa pun mana si sa ma joc cu el.....ma termina imi vine sa-mi pup burta dar nu ajung

+22 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am fost azi la eco si mi-a zis ca bb are un retard de crestere de 2 saptamani, peste 2 sapt ma duc iar la eco sa vedem daca a recuperat, daca nu, ma interneaza pt analize suplimentare. Placenta a zis ca arata ok. Ma cam nelinisteste chestia asta, cu Diana n-am avut probleme de genul asta, stiu ca poate recupera in timpul asta dar daca nu? Offff, ce mi-a stricat ziua. Si mi-a mai zic ca lichidul amniotic e usor scazut. M-a sfatuit in primul rand sa schimb vitaminele, luam Centrum materna si acuma mi-a zis sa iau Elevit si o sa incerc sa mananc cat mai sanatos, e drept ca in ultimele zile seara am mancat doar fructe ca nu mi-a fost foame, oare de aici sa fie baiul? Sper sa nu fie vreo infectie...offff....

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Babyleeks si pe mine ma distreaza puiutul meu. Cel mai distractiv e cand vb al meu sot ca incepe sa dea din picioare. Si mie imi vine sa-mi pup burtica, dar...

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara!
Am revenit si eu pe acasica, am facut papa si acum..lenea de rigoare la calculator! Azi am papat paste cu sos si o budinca de oaste cu branza la cuptor (toata ziua m-am gandit la asta).

In primul rand: LA MULTI ANI BEBELU SI KITZY! MUUUULTI PUPICI SI CE VA DORITI VOI MAI MULT SI MAI MULT SA VI SE IMPLINEASCA!

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumesc mult de urari! Dar se pare ca nu e cea mai fericita zi a mea

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

kitzy imi pare rau de vestea asta , mai ales ca azi ar fi trebuit sa fie o zi frumoasa, nu te necaji, desi cred ca e greu si cum ai spus si tu..incearca sa mananci cat mai sanatos si sa iei si vitamine, si ai sa vezi ca bebe va recupera.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Kitzy;- Vad ca ,cum inaintam cu sarcina cum apar fel de fel de probleme la burtici
Ba contarctii,ba infectie..ba altceva..
Ce sa zic..numai sa aveti noroc..si sanatate maxima
veste nasoala de ziua ta..sorry

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput