FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

aristica, vad ca maria mi-a luat-o inainte si a explicat frumos cum stau lucrurile. am inceput inhibarea in ziua 21 si primul ecograf va fi dupa vreo 13 zile de diphereline.
cat despre bombardarea pe email ... e bine asa, sa vada ca exista lume interesata , eventual, maine, dupa ora 13 pui frumusel mana pe telefon si suni , chiar sunt curioasa ce-ti spun, bafta si .
maria multumesc, voi intreba la clinica despre medicamente. iti tin pumnii si stau cu ochii pe tine ca pe butelie astept un rezultat bun!
camelia, bebecord sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fly: Tare mult as vrea sa vin cu o veste buna, stiu cum am devenit si eu mai optimista ori de cate ori am auzit de reusite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da, fetelor, am inteles schema dupa care merg.
Fly - raman pe aici sa vad cat de bine raspunzi, iar Maria, tie deja ti-am spus ca aici am vazut reusite multe la fet, deci astept ziua ta cu beta. Daca nu ma insel, ai 2 pui de gynera, congelati. Succes!

Am primit raspuns, e negativ pentru IA.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor, si eu tot protocol lung am avut dar alta schema de tratament decat cea clasica. Si anume am inceput inhibarea cu diphereline 0,1 din prima zi a ciclului (eram asa de emotionata ca am visat ca mi-a venit CM-ul si dimi la 6 cand m-am dus la baie hopa chiar primele picaturi) am ales ora 9 pentru injectare si asa am mers toata perioada de tratament. Trebuia sa fac inhibare vreo 22 de zile cu diphe dar dupa 11 zile a fost suficient (vizualizare eco) am facut estradiolul (care trebuia sa fie sub 50 ca sa pot incepe stimularea, in caz contrar continuam inhibarea si reluam analiza de estradiol, era 13) am inceput stimularea cu 3 menopur (si jumate diphe) vreo 7 zile, apoi eco cu estradiol (900) iar, ziua 9 eco cu estradiol (2800) riscam hiperstimulare si am redus la 2 menopur pana in ziua 12, apoi punctie ziua 14, rezultat 10 ovo, 8 embrio 3 zile, 2 blasto.
Deci protocol lung inseamna ca se incepe cu inhibare min. 10 zile urmata de stimulare. La protocol scurt (se foloseste la rezerva ovariana slaba si implicit varsta inaintata) se incepe direct cu stimulare.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Amzu:
Aristica: Sa inteleg ca nu poti face IA la Gynera in conditiiile in conditiile pe care le voiai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria din pacate, sperma sotului meu este mult prea sever afectata. Dr. mi-a explicat ca in cazul in care nu sunt convinsa ca fiv-ul este solutia potrivita pentru noi, pot face doua teste care sa demonstreze faptul ca spermatozoizii sotului nu sunt viabili pentru o IA. Momentan nu vreau sa fac aceste teste. Vreau sa cer parerea cat mai multor doctori, chiar si din afara tarii. In cazul in care nu se intampla vreo minune natural, nu se poate face IA cu final pozitiv, ne vom indrepta spre cel de-al treilea FIV, dar acesta va fi cu P-icsi, cel putin, daca nu chiar cu IMSI, cu PGD clar. Imi este foarte greu sa ma gandesc la un al treilea fiv.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

ARISTICA AI PM!

Mergi la inceput

aristica: Intr-un fel sau altul lucrurile se vor rezolva; si eu am la activ 2 Fiv-uri, acum am facut FET si sper sa fie bine!
Fetelor, nu mai am rabdare pana vineri!!!! Nu stiu cum sa-mi distrag atentia.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Fetelor, nu mai am rabdare pana vineri!!!! Nu stiu cum sa-mi distrag atentia.....

Draga mea, inchiriaza niste filme, citeste ceva relaxant, eu una de ex. m-am aprovizionat cu cateva serii de seriale, asa ... preventiv! Iti tin pumnii, rabdare, ca trece timpul de nu-s bucuroasa, e deja aproape sfarsit de octombrie, adica e gata inca un an!!
Am o intrebare, daca am fost pe contraceptive vreo 7 ani asta inseamna ca mi-am conservat rezerva ovariana?
Aristica cu siguranta se va gasi o solutie cu rezultate pozitive si pentru voi, bafta multa si ramai optimista, e important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Am o intrebare, daca am fost pe contraceptive vreo 7 ani asta inseamna ca mi-am conservat rezerva ovariana?

da, asta inseamna ca 7 ani n-ai ovulat, deci n-ai pierdut ovocite aiurea in tramvai ca mine 11 ani. La mine nu mai conteaza. Dar tu vei avea productie maxima, mai esti si tanara. Vei reusi!

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput