FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 5

bebecord spune:
Buna fetelor ,
nu am apucat sa mai scriu. Camelia multa sanatate, protejeaza-te.
Noi suntem bine , vorba ta cu greturi dar e minunat.
O seara faina Va pup pe toate
Aveti incredere si veti reusi14+

maria08 spune:
Buna dimineata!
Camelia: Sa ai grija de voi; probabil nu e tocmai o perioada usoara, dar rezultatul final merita tot efortul! Nu mad nimic la semnatura ta, esti superstitioasa?
Artistica: Eu am primit de fiecare data raspuns, incearca la office@gynera.ro.
Bebecord: Nu au incetat greturile nici la 14 saptamani? Iti doresc si tie saajungeti la termen cu bine!!
Un week end placut!

CAMELIA28 spune:
Buna tuturor,
sunt superstitiosa dupa primul FIV, la noi stiu doar familia si colegii mei de servici, probabil am sa-mi sochez prietenii.
Avem dureri de burtica,m-am speriat dupa aparitia maronelii de nu mai fac chiar nimic ,desi e nasol sa stau numai in pat, par uneori paranoica,dar nu am decat de castigat,voi fi mamica fericita de gemeni.
de la Gynera ni s-a raspuns prompt de fiecare data, dar probabil trebuie o intalnire mai intai, noi ne-am dus pregatiti, stiam exact ce presupune un FIV si am cerut din start :schema de tratament si suma finala,fara alte intrebari.
Maria , tu cand faci FET?
Bebecord, ma bucur sa va stiu bine,poate iti fac o surpriza pe 13
Fly, mult noroc, spor la intepat
Ari , parca spuneai ca luati o pauzapt toate fetele!
7+

bebecord spune:
Buna fetelor,
Maria inca nu au incetat greturile, cred ca sunt niste bebelusi pretentiosi, nu sunt invantati de aproape nimic, mancare, ma refer.
Camelia, eu merg pe 3 noiembrie la doamna doctor, multa sanatate si aveti grija de voi.
Succes fetelor care incearca, veti reusi ca si noi.
Pupici.14+

maria08 spune:
Camelia: L-am facut deja pe 12; acum am mari emotii pana la test; poate impartasim pareri la odisee! Ai grija mare de voi; atunci cand obtii o sarcina cu atatea sacrificii sigur ca trebuie sa o ocrotesti ca pe-o comoara!!
moldoveanca gravidutza( si eu sunt tot din judet)
Bebecord: Ar cam fi timpul sa te lase greturile nu-i asa? Cu sau fara ele, important este ca ai in burtika 2 minuni!!
Fly: In ce stadiu esti? Asteptam detalii...
In ziua cand am facut eu FET a mai facut embriotransfer inca un cuplu, daca e cineva care citeste , tare as vrea sa venim cu doua vesti bune in aceeasi zi!!!

aristica spune:
camelia - pai nu ne-am odihnit destul? Daca se poate face IA la Gynera in maniera pe care-o urmaresc eu, e nevoie de un tratament pentru sot in prealabil, de cel putin 72 zile. Pauza noastra, e pauza de fiv...desi, pana si aceasta discutie este incerta, deoarece, aseara, am realizat ca tot bebe e prioritatea nr. unu intre noi.
maria - am observat ca la aceasta clinica sunt multe reusite, in comparatie cu celelalte clinici din Buc, cu FET. Succes!
Fly - cati foliculi antrali ai?
N-am primit raspuns la mail. Asa ca incerc si la cel cu office
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

flyhigher77 spune:
aristica eu am 3 adrese de email, pune-le pe toate si retransmite mesajul tau: programari@gynera.ro, programari.gynera@gmail.com, office@gynera.ro. Fii perseverenta ca merita!
Fetelor sunt in faza de intepare cu diphereline, saptamana viitoare merg la prima echo si dozari hormonale, pentru a pregati stimularea. Am repetate si o parte de analize care expirasera, deocamdata e totul ok, mai astept rezultatul culturilor din col.
Doamne-ajuta! sa fie intr-un ceas bun si pentru noi!
camelia - bafta multa si rabdare, rabdare, rabdare!
maria -abia astept sa vii cu rezultat pozitiv!!!
Se mai pregateste cineva de FIV?
Pentru fetele din Moldova, de unde v-ati procurat medicamentele pentru stimulare? Dipherelinele l-am gasit la Sensiblu, de pe forum stiam ca se gaseste la ei, as vrea sa-mi fac o estimare, sa stiu unde sa caut si restul, cand va fi cazul.
Multumesc, va pup si va sunt alaturi!

aristica spune:
multam fly am trimis pe toate trei. Cred ca se intreaba cei din clinica cine-i nebuna de trimite zilnic acelasi mail
Uite ce nu inteleg: esti pe protocol lung, deci prima data te inhiba, apoi, inhibata fiind, incep sa te stimuleze. De ce nu ti se face eco inca din prima zi a menstruatiei? adica de prin ziua 2-3 de diphe de 0,1? Nu se masoara progesteronul, nu se urmareste endometrul, implicit uterul? estradiolul, lh? Iti pun toate intrebarile astea deoarece eu am facut si protocol scurt si lung si incerc sa compar metodele de stimulare folosite de diferitele clinici din Bucuresti. Mai devreme te-am intrebat de foliculii antrali, deoarece am crezut ca ai facut deja eco si ti i-au numarat...
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

maria08 spune:
Fly: Eu sunt moldoveanca , dar stau in Constanta si mare parte a medicamentelor le-am luat din Bucuresti si Constanta; daca vrei cred ca ti le poate procura si clinica, poti intreba.
Artistica: La protocolul scurt, daca stai bine la analizele hormonale de ziua 2-3, atunci incepi din aceeasi zi cu stimulare si inhibare in paralel; protocolul lung incepe inhibarea din ziua 21 a CM-ului precedent procedurii tocmai in ideea de a avea siguranta ca in ziua 2 ( inceperea stimularii) hormonii sunt sub control. Eu am facut ambele FIV -uri cu protocol lung; am avut tentativa de a incepe de 2 ori si protocolul scurt , dar analizele nu erau tocmai ok.
Sper sa fie si la mine , de aceasta data, un rezultat pozitiv!