FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 4
Gabi_B spune:
draga aristica,
intr-adevar, Gynera nu are site. N-ai zice, dar probabil au prea multi pacienti ca sa-si mai faca reclama, sau nu considera important!
Am auzit ca exista clinici unde poti sa ceri sa vizitezi laboratorul si toate facilitatile inainte sa te hotarasti sa mergi la ei, de exemplu Byogenesis, daca am retinut bine.
Nu vad de ce n-ar accepta asta si la Gynera.
puup
Gabi+14
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica Buna! fetelor, Gynera n-are site? Am tot cautat saptamana trecuta si nu dau decat de mail-ul si telefoanele care sunt si aici pe prima pagina. Cum e clinica? E d-asta micuta, intr-o vila, sau e mai mare? Am vazut ca ei fac fiv+ P-ICSI, iar pe mine ma intereseaza o prelucrare a spermei sotului, dat nu gasesc niciun fel de site ca sa pot vedea ce laborator au si mai ales ce dotari au, iar asa, orbecaieste, parca nu-mi vine sa merg. A vorbit cineva cu Dr. Damian? Sau ati avut vreuna sotul la el, la control, apoi sa primeasca un tratament? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Buna aristica, sotul meu a fost la dr. Damian, care s-a comportat profesionist, spun asta pentru a fost minutios la control si a incercat sa faca un istoric precis, punand o multime de intrebari, stiu asta pentru ca mi-a permis sa asist la consultatie si ecografie, am stat dupa paravan desigur . Din fericire analizele sotului sunt foarte bune, asa ca dr. Damian a acceptat sa facem biopsia testiculara, fara a fi necesar vreun tratament prealabil. Este si un bun psiholog, apropiat de pacienti si cu o abordare excelenta a cuplurilor cu probleme de fertilitate. Ne-a ascultat toate intrebarile, a si rapsuns la tot ce-am intrebat, am plecta de-acolo pe deplin lamuriti. Sotului meu i-a insuflat multa incredere, prin urmare nu ezita sa-si faca biopsia la gynera. Cu siguranta poti intreba, chiar pe email daca este posibil sa vezi labortatorul inainte de orice interventie, nu vad de ce n-ar fi posibil. Succes!
aristica spune:
va multumesc foarte mult. Noi dupa doua fiv+icsi suntem acum in pauza si nu ne prea gandim la un al treilea fiv. Dupa o laparoscopie am o trompa permeabila si functionala, dar OATS-ului sotului nu ma prea ajuta. Tratamentul urmat de sotul meu inaintea ultimului fiv a dat roade, dar a fost prescris de un doctor ginecolog. Acum m-ar interesa un diagnostic al doctorului Damian, deoarece am tot citit recomandari favorabile. In plus ma intereseaza daca la Gynera se aplica HBA-ul (testul de fixare hialuronica).
Voi spuneti ca pot trimite un mail, in atentia Dr. Damian, in care sa pun aceasta intrebare?
Am mentionat istoria noastra de cuplu, am adresat 3 intrebari, pe un site unde dr. Damian raspunde la astfel de intrebari, dar n-am primit inca raspunsul.
maria eu am fost printre voi, dar n-am participat activ, deoarece ultimul fiv a fost la MedLife. Acum mi-a atras atentia in special acel P-ICSI. Va urmaresc, fiindca fiecare reusita de pe acest forum, inseamna o alta picatura de speranta in oceanul nostru de picaturi al fiv-ului
fly, gabi multam fain de completari.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui aristica va multumesc foarte mult. Noi dupa doua fiv+icsi suntem acum in pauza si nu ne prea gandim la un al treilea fiv. Dupa o laparoscopie am o trompa permeabila si functionala, dar OATS-ului sotului nu ma prea ajuta. Tratamentul urmat de sotul meu inaintea ultimului fiv a dat roade, dar a fost prescris de un doctor ginecolog. Acum m-ar interesa un diagnostic al doctorului Damian, deoarece am tot citit recomandari favorabile. In plus ma intereseaza daca la Gynera se aplica HBA-ul (testul de fixare hialuronica). Voi spuneti ca pot trimite un mail, in atentia Dr. Damian, in care sa pun aceasta intrebare? Am mentionat istoria noastra de cuplu, am adresat 3 intrebari, pe un site unde dr. Damian raspunde la astfel de intrebari, dar n-am primit inca raspunsul. maria eu am fost printre voi, dar n-am participat activ, deoarece ultimul fiv a fost la MedLife. Acum mi-a atras atentia in special acel P-ICSI. Va urmaresc, fiindca fiecare reusita de pe acest forum, inseamna o alta picatura de speranta in oceanul nostru de picaturi al fiv-ului fly, gabi multam fain de completari. MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Aristica, eu zic asa: scrie-i domnului doctor Damian pe adresa: programari@gynera.ro si daca in maxim 48 de ore nu ai nici un raspuns, suna la 0727-833.833, dr Damian e in clinica de regula martea si joia!
Bafta multa!
aristica spune:
merci fly. Asa am sa fac
Voi de ce recurgeti la biopsie? Sotul tau are azoo?
CAMELIA28 spune:
Mie nu mi-a raspuns nimeni la adresa asta, de la asta se raspunde, noi am scris mereu pe : programari.gynera@gmail.com.
Noi nu am avut de a face cu dr Damian, am facut biopsie la Iasi si am facut direct FIV cu ICSI.
Noi vom sta in pat o perioada, dar sunt foarte optimista si in fond rezultatul conteaza.
Mult succes fetelor, chiar si cu greturi, constipatie, insomnii,senzatia tot minunata este.
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui aristica merci fly. Asa am sa fac Voi de ce recurgeti la biopsie? Sotul tau are azoo? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
da, suntem cu azoo si cel mai probabil e de natura obstructiva si ne-am hotarat rapid pentru fiv,acum cat avem amandoi analizele bune. am discutat cu dr damian si despre desfundarea canalelor seminale, dar ne-a explicat ca e o interventie complicata si care nu garanteaza neaparat o reusita, neputandu-se preciza cu exactitate unde anume este obstructia. asa ca sotul meu a ales biopsia testiculara decat o interventie pentru desfundarea canalelor, cred ca l-a oripilat ideea de interventie invaziva, pentru desfundarea unor vase minuscule, in conditiile in care avem nevoie doar de cativa gigei buni!
oricum a primit toate detaliile referitoare la ambele interventii si a ales detasat biopsia testiculara si speram ca va fi o reusita
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui CAMELIA28 Mie nu mi-a raspuns nimeni la adresa asta, de la asta se raspunde, noi am scris mereu pe : programari.gynera@gmail.com. Noi nu am avut de a face cu dr Damian, am facut biopsie la Iasi si am facut direct FIV cu ICSI. Noi vom sta in pat o perioada, dar sunt foarte optimista si in fond rezultatul conteaza. Mult succes fetelor, chiar si cu greturi, constipatie, insomnii,senzatia tot minunata este. |
Hei Camelia, sanatate multa! Optimista sa ramai va fi toul bine
Eu incep luni dipherelinele!
sper sa fie totul bine!
aristica spune:
da camelia, am scris la acea adresa...n-am primit inca raspuns, dar astept si daca nu primesc raspuns, marti sunt cu mana pe telefon sa vad daca se poate face ce vrem noi cu gigeii amortiti. Sa inteleg ca acum esti dupa et? Cati pui ai luat acasa?
fly - faci diphereline? Esti pe protocol lung?
sensibila - tie ce-ti face puiul?
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui aristica da camelia, am scris la acea adresa...n-am primit inca raspuns, dar astept si daca nu primesc raspuns, marti sunt cu mana pe telefon sa vad daca se poate face ce vrem noi cu gigeii amortiti. Sa inteleg ca acum esti dupa et? Cati pui ai luat acasa? fly - faci diphereline? Esti pe protocol lung? sensibila - tie ce-ti face puiul? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
buna aristica, da sunt pe protocol lung.
eu corespondez cu ei pe adresa de mai sus, mi-e mai simplu decat sa stau si sa sun, imi amintesc ca am trimis primul meu email pe ambele adrese. Cu siguranta vor raspunde, bafta multa!