FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
CLINICA MEDICALA GYNERA
str. C-tin Aricescu, nr 8., sector 1, Bucuresti
tel: 031/1065698, 0727833833
fax:031/1065708
email: office@gynera.ro
Tarife:
1. Pachet FIV standard ( monitorizare prelevare, ovocite, preparare sperma, cultivare embrioni, embriotransfer ziua 2 sau 3) 2300 euro
2. Proceduri aditionale:
a) Anestezie generala pt prelevare ovocite 180 euro
b) ICSI 400 euro
c) P-ICSI 500 euro
d) Assisted Hatching( ecloziune asistata a embrionilor) 150 euro
e) Cultivare extinsa a embrionilor mai mult de 72 ore ( Blastocisti ) 220 euro
f) Recoltare chirurgicala a spermatozoizilor-punctie/biopsie cu anestezie generala 650 euro
3. Crioconservare:
a) Crioconservare sperma si stocare pana la 12 luni 150 euro
b) Vitrificare embrioni sau ovocite si pastrare pana la 12 luni 400 euro
c) Stocare embrioni/ ovocite/ sperma-tarif anual ( dupa primul an) 100 euro
d) Dezghetare ovocite /embrioni vitrificati si incubare 100 euro
f) ET cu embrioni vitrificati 400 euro
4. Programe donare/mama surogat:
a) Evaluare si avizare donator de sperma sau ovocite, mama surogat 250 euro
b) Consultatie si monitorizare primitor ovocite/embrioni, mama surogat 300 euro
c) Sperma de la donator anonim-tarif pe flacon( o proba) 180 euro
Costul consultatiei initiale 130 euro ( echivalent in RON).
Raspunsuri
maria08 spune:
Am reusit sa deschid un nou capitol.....
Cine mai face FIV in perioada asta? Eu astept echo de pe 05.10 sa vad daac voi putea face ET-ul luna aceasta....iar a iesit estradiolul mare in ziua 2 CM...
anda82 spune:
Maria08 cat ti-a iesit estradiolul si care era intervalul de referinta.Ca si mie mi-a spus ca e cam mare, dar nu stiu ce poate sa insemne asta!? Tie ti-a spus ceva legat de estradiolul mare?Doamne ajuta, de data asta sa reusesti...ca e tare grea lupta asta cu infertilitatea!
maria08 spune:
Camelia: Cum te simti gravidutzo?
Anda: Luna asta a iesit 206.5 pmol/L Am tot rascolit netul si se pare ca e marisor , dar nu reusesc sa inteleg de ce nu se poate face FET>>> Oricum am programare la echo , marti si daca nu gaseste vreun chist , ceva vom face FET.....
Se pare ca acest estradiol ar putea indica prezenta unui chist si totodata o rezerva ovariana scazuta.
Tu ce planuri ai, parca urma sa faci procedura in toamna, nu?
anda82 spune:
Maria, si mie mi-a spus ca e mare...deci indica rezerva ovariana scazuta...Dar AMH ai facut cat ti-a iesit? Mie mi-a iesit aproape de limita maxima si asta am inteles ca ar insemna ovare micropolichistice...deci nu stiu cum stau cu rezerva...
Si eu in noiembrie as vrea sa fac Fet daca o sa se poate. Iti doresc succes maria, sa credem in sansa noastra!
maria08 spune:
Anda: Poti sa-mi spui cat a fost valoarea la tine?
Eu nu am facut AMH pentru ca am raspuns bine la stimulare si nu-mi fac griji, deocamdata. Cati embrioni aveti criogenati? Sunt blastocisti sau de ziua 3? Intreb pentru ca am o mare dilema: sa fac FET imediat dupa decongelare sau sa-i las sa vad daca vor ajunge la blastocisti....m-am saturat de toata perioada asta de neliniste si intrebari, am cam obosit dupa 6 ani de asteptari...
CAMELIA28 spune:
Sunt bine , abia astept sa merg miercuri la eco sa vad ce se intampla la mine in burtica.
Eu nu cred ca dupa decongelare se mai lasa pana la stadiu de blasto, nu am mai auzit, intreaba direct pe d-na doctor, cat despre valoarea mare a estrogenului nu stiu ce sa va spun.
Pup la toate fetele!
anda82 spune:
maria 08 off te inteleg atat de bine...si eu ma chinui demult de aproape 10 ani astept minunea asta in viata mea...si rau este ca uneori cred ca e aproape imposibil sa se devolte si in pantecul asta al meu sterp viata...
Revenind la estradiol era in jur de 170...Cu un ovar am obtinut 7 foliculi, 7 embrionasi 2 transferati in ziua 3 a de 10 si 8 celule fara fragmentatii si restul congelati...nu s-a prins...
Partea proasta este ca simt ca nu mai am putere sa lupt uneori...si financiar mi-e greu si la serviciu nu e chiar ok ca plec mereu avand in vedere ca sunt departe de Bucuresti intr-un oras de provincie...
Insa stiu ca TREBUIE sa lupt, pentru ca ma doare f tare sufletul cand vad bebei...imi plange sufletul si de multe ori imi dau lacrimile cand trec prin parc...insa stiu ca numai Dumnezeu ma poate ajuta cumva...daca nu-mi da bebe, macar sa mi aline aceasta suferinta...
Dna Dracea are reusite si cred ca vei reusi si tu pana la urma...mi-as fi dorit si eu sa pot face cu ea, deoarece instinctul imi spune ca e buna...
Maria, sper sa reusesti sa faci si sa ma pot bucura pt tine..fiecare reusita e o licarire de speranta pentru aspirante
bebecord spune:
Salut fetelor
Ce faci Camelia cum te simti mamico?
Si eu abia astept miercuri sa vad la eco ce fac bebeii.
Poate ne vedem.
Eu ma simt bine mai am greturi, mai vomit dar merita efortul.
Va pup pe toate
12+
CAMELIA28 spune:
Bebecord, eu sunt la 2h dupa tine, am sa fug putin de la servici pt eco.
Pe mine ma doare burtica destul de tare, deja am la activ 3 ct No-spa in nici 2 saptamani, am sa vad miercuri ce se intampla,
mai vb