FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Anda82 sa nu-ti pierzi speranta, dumnezeu are pentru fiecare cate o minune.Noi ne chinuim de 5 ani si in final dumnezeu ne-a daruit 2 bebei, care se vor naste in aprilie la anul. Sora mea s-a chinuit 15 ani sa faca un bebe, si cand a renuntat la lupta a ramas insarcinata si are o fetita superba.
Lupta si vei reusi, noi suntem alaturi de tine.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Succes atunci ramane pe alta miercuri
Stai linistita si pe mine m-a durut burtica primele 6 saptamani,si am luat si eu o gramada de nospa. Abia de la 8 saptamani nu am mai luat nospa.
Va fi bine.
Te pup12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Fetelor care ati facut FIV la Gynera: cine stie cum se numesc cele 2 dr embriolog de la Gynera? Sunt niste scumpe, am comunicat f bine , dar eram asa de ametita si cu sufletul la gura sa aflu ce vesti au ca nu le-am retinut numele si chiar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Citesc aici si-mi dau seama ca sunteti tare curajoase si puternice...atatia ani de chin, eu nici nu am cum sa va incurajez, nici nu stiu, ne consideram norocosi si multumim lui DD, sunt convinsa ca Dumnezeu are un plan pt fiecare si trebuie sa avem incredere in el.

Noi dupa 6 luni de incercari am facut spermograma si dupa inca un an primul FIV, am inteles ca altfel nu se poate si degeaba asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

bafta fetelor, sa v-ajute DD! si eu ma pregatesc, mai am de refacut cateva analize si in curand intru in focuri!
camelia iti doresc sanatate multa si bebei dolofani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor va doresc multa bafta si sper sa va tineti cat mai curand in brate. Albert a implinit 3 luni, rade, gangureste si este un scumpel. A meritat sa ne chinuim, caci acum ne umple vietile si ne face fericiti. NU RENUNTATI LA VISELE VOASTRE! Trebuie sa se intample si la voi MINUNEA!!!!
Va pe toate!

Albert(01.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Vanessa: Sa creasca mare si sanatos!!! Sunt convinsa ca va implineste!!
Fly: Faci luna asta FIV sau esti inca in stadiul pregatitor? Sunt cu pumnii stransi!
Noi suntem in pregatiri pentru FET saptamana viitoare, Doamne Ajuta!! Nu mai stiu care din fete a reusit cu FET, dar daca ne citeste as vrea si eu cateva detalii...daca s-a facut in ziua decongelarii sau la 1-2 zile?
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Buna dimineata!
Vanessa: Sa creasca mare si sanatos!!! Sunt convinsa ca va implineste!!
Fly: Faci luna asta FIV sau esti inca in stadiul pregatitor? Sunt cu pumnii stransi!
Noi suntem in pregatiri pentru FET saptamana viitoare, Doamne Ajuta!! Nu mai stiu care din fete a reusit cu FET, dar daca ne citeste as vrea si eu cateva detalii...daca s-a facut in ziua decongelarii sau la 1-2 zile?
Numai bine tuturor!

sunt o gramada de fete care au reusit cu FET: Madalina28, Miki01, catalina ... primele 2 la Giulesti ... sa gandesti pozitiv ca poate lozul norocos acolo este.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

bafta fetelor, sa v-ajute DD! si eu ma pregatesc, mai am de refacut cateva analize si in curand intru in focuri!

hai o data ca am facut exercitii de pumni stransi ... ghiocu' tot e pregatit. Tzaca-paca si gata te vad cu 2 linii si pe tine.

Asta ma face sa-mi aduc aminte ca pe vremea inseminarilor o rugam pe cumnata mea sa-mi aduca teste de sarcina (lucra la farmacie) si ma intreba "de care". Pai zic cu 2 linii normal si a mai trecut muult timp pana am vazut liniile alea 2 roz muult dorite. Sa aveti reusite fetelor si sa ramaneti optimiste ca tare mult conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

hai o data ca am facut exercitii de pumni stransi ... ghiocu' tot e pregatit. Tzaca-paca si gata te vad cu 2 linii si pe tine.

Asta ma face sa-mi aduc aminte ca pe vremea inseminarilor o rugam pe cumnata mea sa-mi aduca teste de sarcina (lucra la farmacie) si ma intreba "de care". Pai zic cu 2 linii normal si a mai trecut muult timp pana am vazut liniile alea 2 roz muult dorite. Sa aveti reusite fetelor si sa ramaneti optimiste ca tare mult conteaza.

Multumesc mult amzule!! Ma simt bine, in forma maxima si optimista, am facut HSG, ca m-au lamurit ca histeroscopia se face doar daca la HSG se evidentiaza probleme, nu e cazul, e totul in regula la mine. HSG n-a fost dureroasa in cazul meu. Incerc sa mentin o dieta echilibrata pentru amandoi si cat mai variata, cu sucuri naturale din toate legumele si fructele de sezon si in rest,nu stiu ce-ar mai trebui sa luam, poate ceva vitamine,minerale, ce zici?
acum caut un medic ginecolog in zona mea, la bacau sau iasi, nu neaparat un profesor, ci mai degraba un medic implicat si atent. camelia28 tu la cine mergi in iasi? am sa scriu si pe forum la moldovence, poate primesc si de-acolo niste recomandari!
maria si eu iti tin pumnii si trebuie sa crezi in sansa ta asa cum facem si noi, am ales sa ramanem optimisti, pentru ca pesimismul si neincrederea te fac neom, te pot aduce in pragul nebuniei si viata e asa scurta, asa mai trec anii, asa ca hai sa credem in DD, in noi si in sansa noastra! luna asta incep tratamentul, probabil la inceput de noiembrie vor avea loc recoltarea si punctia sotului, oricum, va tin la curent. Care se mai stimuleaza odata cu mine mainile-n aer!
va pup pe toate si sunt alaturi de voi!

Mergi la inceput