FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Da, sunt de acord cu optimismul.

Noi ne-am procopsit cu o pereche de gemenasi si suntem tare fericiti!
Stiu ca ne va fi greu, dar si bucuria la dublu. Ma rog la Dumnezeu sa-i pot duce sanatosi la termen.

Iar fetelor care faceti FIV sau FET : n-are rost sa va apucati de nimic daca nu credeti in sansa voastra, trebuie sa sperati cu fiecare celula din voi, sa fiti maxim de optimisti.

Bebecord, tu ce ai facut ieri?

5+

Mergi la inceput

Fly, noi mergem la dr. Grigore Mihaela, doar de la ea ni s-a acceptat monitorizarea ecografica inainte de FIV (adica noi am ajuns la Bucuresti cu 2 zile inainte de punctie).

Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Da, sunt de acord cu optimismul.

Noi ne-am procopsit cu o pereche de gemenasi si suntem tare fericiti!
Stiu ca ne va fi greu, dar si bucuria la dublu. Ma rog la Dumnezeu sa-i pot duce sanatosi la termen.

Iar fetelor care faceti FIV sau FET : n-are rost sa va apucati de nimic daca nu credeti in sansa voastra, trebuie sa sperati cu fiecare celula din voi, sa fiti maxim de optimisti.

Bebecord, tu ce ai facut ieri?

5+

Cameliaaaa felicitari inca o data! Va doresc sanatate multa! Am sa te mai bat la cap cu intrebari , stiu ca dr. Grigore e foarte buna dar si extrem de aglomerata, eu voi merg la Bucuresti pentru monitorizari, ca sa ma simt si eu in siguranta , m-am inarmat cu rabdare si cu zile de concediu
Te pup, pastram legatura, sarcina usoara! si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Buna fetelor,
Felicitari Camelia, ai spus bine ca vom schimba pareri despre gemenasi, ma bucur enorm si va fi bine, o sa vezi.
Noi suntem bine crestem. Am facut morfologia la trimestrul I si a iesit bine, azi am facut si dublu test.Sper sa fie in regula.
Doamna doctor a vazut clar un bebe e baietel 99.99 la suta, dar celalalt bebe nu a vrut sa ne arate deloc ce este, data viitoare.
Oricum nu conteaza sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Eu merg pe 13 noiembrie la control, poate ne vedem atunci camelia.Nu fa efort, nu ridica mai mult de trei kg, nu vreau sa te stresez dar ai grija de tine si de bebei.
Va pup fetelor
12+

Mergi la inceput

Bebecord, ma bucur foarte mult sa vad ca sunteti bine, eu merg abia pe 20.10 sa le vedem inimioarele.

Efort?? Exclus, abia merg. La servici nici pixul nu mi-l ridic singura,iar acasa "clocesc",ma uit la seriale, imi fac uneori de mancare si cam atat, am chemat pe cineva sa-mi faca maine curat in casa.
Mi-a zis si mie d-na doctor sa stau cat mai mult.
Da' stai linistita ca in curand ne implinim si fantezia noastra cu discutia despre gemenasi in sala de asteptare...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Ma bucur sa vad atata optimism aici, ma molipsesc si eu!!!
VReau sa va spun ca sunt mult mai relaxata decat la FIV, acum nu ma intep, nu stau cu stresul numarului de ovocite....doar ma rog Bunului Dumnezeu ca embrionii sa reziste si sa faca si pentru noi o minune!!!
Cami: Felicitari!!!! Nu conteaza ce sunt, important este sa ajungeti cu bine la termen!! Sa ai grija mare de voi!!!
Fly: Iti doresc sa fie totul bine si cu un final fericit!! HAI CA POATE NE INTALNIM LA ODISEE!!
Amzu: Multumesc pentru incurajari!!!!
Un week end placut tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

k camelia
ne mai auzim pe forum
pupici
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Buna dimineata!
Ma bucur sa vad atata optimism aici, ma molipsesc si eu!!!
VReau sa va spun ca sunt mult mai relaxata decat la FIV, acum nu ma intep, nu stau cu stresul numarului de ovocite....doar ma rog Bunului Dumnezeu ca embrionii sa reziste si sa faca si pentru noi o minune!!!
Cami: Felicitari!!!! Nu conteaza ce sunt, important este sa ajungeti cu bine la termen!! Sa ai grija mare de voi!!!
Fly: Iti doresc sa fie totul bine si cu un final fericit!! HAI CA POATE NE INTALNIM LA ODISEE!!
Amzu: Multumesc pentru incurajari!!!!
Un week end placut tuturor!!!

bravo maria, asta ne trebuie infuzie de optimism , sa dea DD sa ne vedem la odisee, sincer nu ma mai stresez cu nimic, parca am intrat in linie dreapta, ce-o fi o fi...important e ca incercam si ca nu asteptam minuni fara sa miscam un deget! Va fi bine, cu siguranta! bafta multa si tinem legatura!

camelia, bebecord, sanatate maxima si bebei voinici!
amzule multumesc pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna!
fetelor, Gynera n-are site? Am tot cautat saptamana trecuta si nu dau decat de mail-ul si telefoanele care sunt si aici pe prima pagina. Cum e clinica? E d-asta micuta, intr-o vila, sau e mai mare? Am vazut ca ei fac fiv+ P-ICSI, iar pe mine ma intereseaza o prelucrare a spermei sotului, dat nu gasesc niciun fel de site ca sa pot vedea ce laborator au si mai ales ce dotari au, iar asa, orbecaieste, parca nu-mi vine sa merg.

A vorbit cineva cu Dr. Damian? Sau ati avut vreuna sotul la el, la control, apoi sa primeasca un tratament?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fly:
Artistica: Clinica e undeva intr-o cladire cu cateva etaje - daca asta crezi ca are importanta; dr. Damian este cel care face spermogramele la Gynera, probabil tot el se ocupa de prepararea spermei in cazul FIV. Cel mai bine mergi acolo, vezi conditiile si poate obtii si raspuns la intrebarile tale.
Iti doresc succes!! Te mai asteptam printre noi!

Mergi la inceput