FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

aristica: Intr-un fel sau altul lucrurile se vor rezolva; si eu am la activ 2 Fiv-uri, acum am facut FET si sper sa fie bine!
Fetelor, nu mai am rabdare pana vineri!!!! Nu stiu cum sa-mi distrag atentia.....

deci stii cum se spune: numai maine nu-i poimaine! Relax si cu toate panzele inainte.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

amzulica - deci ai fost ca un laborator de crio-prezervare a propriilor oute timp de 7 ani! Si n-a costat decat vreo 20 lei/luna (adica cat costa o cutie de Ac)
Mai fetelor, deci eu continui cu intrebarile pe adresa de la Gynera. Acu ma intereseaza alta chestie: se testeaza defectele ADN ale ovocitelor? Apoi se testeaza embrionii? Deci cred ca in curand Gynera va avea site doar ca sa scape de intrebarile mele
Ma gandesc deja la o programare pentru un out si jumatate al consortului (ca atat poseda), dar nu anul asta, ci prin ianurie, cel tarziu februarie.
mariuca - eu am deja 2 fiv-uri + un transfer de congelati. Dar nu doresc nimanui sa ajunga aici, fara rezultat pozitiv, asa ca tie-ti tin pumnii stransi, alaturi de degetele de la picioare
inna - raspunsei cat de prompt am putut. Poate incropim o "intalneala" prin weekend, desigur cu cine poate ajunge. Vezi c-am sa scriu la unguroaice si trombofilice.
fly - esti ca un iz de aer cald cu incurajarile tale

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Amzulica: Multumesc pentru gandurile bune!
Aristica: Se pare ca ne asemanam: tot 2 FIV si un FET care sunt convinsa ca-i tot negativ, stii cum e , simti asta....

Mergi la inceput

maria - din pacate stiu cum e... Dar eu am o vorba: pana nu vezi negru pe alb, te chinuieste incertitudinea!...din pacate, cand simti ca-i negativ si-ti impui sa fi tare, sa mergi spre urmatoarea tentativa, tot ai un sambure de speranta, speranta care "aproape" ca se spulbera cand vezi beta...apoi, dispare si urma aceea din "aproape" cand vine ciclosul, care, bate-l-ar focul vine cu dureri, cu putina carnita si se repta ca un disc stricat, luna de luna! Las' ca-i dam noi de cap cumva!

Mergi la inceput

Aristica:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Buna fetelor! E important sa fim optimiste, chiar daca avem si tot felul de sentimente contradictorii, pana la urma, asa-i viata, ne incearca in toate felurile! As vrea sa va transmit fiecareia in parte cate o doza din optimismul meu, e important ca suntem aici si vorbim, ne consultam, ce mult conteaza!
Aristica, eu am fost cu prezervarea ovulelor 7 ani, ca am fost campioana pilulelor contraceptive, si le luam gratuit de la centrul de planning! Ce ignoranta eram eu pe vremea aia nu stiam ce serviciu-mi fac! Sper sa decurga totul bine, inca-s echilibrata, nici nu jubilez, ca n-am inca de ce, dar nici nu am accese de panica! Deocamdata totul decurge conform planului, eu ma injectez de zor, prin zone diverse pe corp, sa nu ma plictisesc de acelasi loc si sotul se vitaminizeaza!
maria, mai e putin ....
camelia, bebecord cum mai sunteti??
amzulica - sa mai vii pe-aici, sa nu ma abandonezi,ca mi-e nadejdea-n tine!
o seara buna tuturor

Mergi la inceput

fly te-ncurcasi, soro? Mii de scuze Injecteza-te cu spor si cu "model" Noi faceam romburi cand injectam dipherelinele (am avut 23 la protocol lung...iti dai seama cate romburi aveam pe burta?)

Mariuca, indiferent de rezultat cred ca ai sa bocesti. Daca bocesti de fericire ca esti graviduta, sa-mi zici si mie cum e. Daca bocesti de tristete, sa-mi zici sa te iau de mana si sa-ti spun ca in urma cu o luna aveai o viata minunata, viata la care te vei intoarce dupa acest et. Ai pierdut doar niste bani si putina speranta

P.S. ...sper sa fie prima varianta, chiar sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Bana tuturor,
noi suntem bine, crestem. Ne prea mai avem graturi, mai vomit o data pe saptamana, dar asta e.Bucuria e prea mare. Pe 3 Noiembrie merg la control sa vad ce fac bebeii
Mult succes tuturor
Maria azi ne dai vestea mare.
Abia astept
Camelia ce mai faci?
Fetele care incearca, fiti optimiste, veti reusi.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

Buna!
Sper sa nu va plictisesc cu o poveste prea lunga. De un an jumatate de ne chinuim sa avem un bebe. Initial am crezut ca eu voi fi cea cu probleme fiind operta de tiroida si inainte sa ne apucam m-am dus la doctor, 4 in total: care primul Iasi numai prostii imi vazuse ovarele polichistice f grav, 2 Iasi fara chisturi posibil polip uterin f mic care nu se vedea dar aveam sintome ca ar fi, doc 3 Bucuresti Med Life confirma polipul,adevarat f mic dar era aparatura mai buna , in rest experineta groaznica nu am crezut ca la privat la cati bani am dat cineva se poate purta asa , doc 4 Iasi ramas cu aceleasi tratamente si cunostinte de pe vreme lui mama. M-am operat la doc nr.2 la care am si ramas, de care pot spune cu mana pe inima ca stie ce face. Urmez tratament cu duphaston care nu mi-a priit aveam ciclu la 18-20 zile, la controlele care le-am facut la mine arata totul perfect. Am facut 3 luni tratament cu clomifen raspundeam bine la tratament rezultat zero, intre timp ma rog de sot sa si fac o spermogram care initial nu a iesit f prost 22.5 mil mobilitate 60% singura problema 50% forme aberante spermograma curata. Doc 1 endocrinolog, la care ma tratez de ani de zile, f renumit mi-a trimis sotul acasa sa stea linistit ca este citez un tauras, urmeaza 3 luni in care ma rog sa mergem la alt doctor endo care mi a confirmat ca inca mai sunt doc profesionisti la noi. Analize hormonale sot ok anticorpi chlamydia negativ anticorpi antispermatozoizi pozitiv 22.286 enorm. Vom face primul si singurl IA cred in noiembrie, din ce am citit mult si pe site-uri din afara e cam apa de ploaie pt noi. Sotul ia de 3 luni prednison si a pus pe el 5 kg.
Vrem sa facem FIV dar nu ne-am hotarat unde oscilam intre Bucuresti Gynera unde e cam scump am scotit ca ajumgem cam la 4000 euro si dupa exerienta cu Med Life nu prea am tragere de inima si Chisinau cam 2ooo euro . Oricum vrem sa incepem procedurile in Ianuarie asa ca nu prea avem mult timp de gandire. Si deja am cheltuit f multii bani fara nici un rezultat.Nervii si rabdarea m-au lasat demult, si am ajuns asa cum nu am crezut ca voi fi si judecam pe altele care erau: daca vad o gravida imi strica ziua.
ps :sper ca mi iertati greselile de ortografie am un windows care ma face sa scriu cu retard.

Mergi la inceput

Rezultat negativ = 3.6....

Mergi la inceput