FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Normal ca-i pozitiv, cu asa calitate la blasto! Pai noi ce tot am cantat aici, poate s-au prins amandoi, iti doresc din toata inima sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

13+

Multumesc mult Camelia! La fel iti doresc si tie si sper sa ne vedem in Iasi la d-na doctor!

Mergi la inceput

Fetelor ce pot lua pentru o migrena teribila?
Beau destule lichide, de regula ajuta, dar azi nu cedeaza de bunavoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecord spune:

Felicitari flyhigher77

Ma bucur tare mult de reusita, sigur s-au prins amandoi mititeii.
Te pup.
Camelia cum te simti?
E totul bine?
O seara placuta tuturor

19+

Mergi la inceput

bebecord, multumesc din suflet! Sper sa fie amandoi sambureii, vedem maine la beta!
Sanatate multa!

Fly me to the moon ...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bravo, , eram sigura ca asa va fi. N-avea cum sa fie altfel. Sa mai vedem si maine beta. Felicitari.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Fly, pt migrena poti sa iei paracetamol simplu sau cafea macinata sub limba.
Trebuie doar sa-mi spui si vb cu d-na doctor sa te primeasca.Banuiesc ca mergi mai intai la Bucuresti la prima eco de confirmare. Doamne ajuta!

Bebecord, abia acum m-au lasat durerile, dupa o luna si ceva, adica abia acum pot sa spun ca sunt suportabile fara medicatie (iau doar No-spa forte-3/zi) , dar le iau asa doar ca sa previn eventuale contractii, ca oricum nu-mi alina durerile.

pupici la toate fetele!!
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:

Trebuie doar sa-mi spui si vb cu d-na doctor sa te primeasca.Banuiesc ca mergi mai intai la Bucuresti la prima eco de confirmare. Doamne ajuta!

Bebecord, abia acum m-au lasat durerile, dupa o luna si ceva, adica abia acum pot sa spun ca sunt suportabile fara medicatie (iau doar No-spa forte-3/zi) , dar le iau asa doar ca sa previn eventuale contractii, ca oricum nu-mi alina durerile.

pupici la toate fetele!!
13+

pai incet incet intri in trim. 2 - cel mai frumos din toata sarcina, pentru ca nu mai ai dureri, nu maroneli, nu e burta mare, deci trai nineaca - trim. 3 deja te maresti pe zi ce trece si cam atat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Bravo, , eram sigura ca asa va fi. N-avea cum sa fie altfel. Sa mai vedem si maine beta. Felicitari.

Multumesc din suflet amzule!

Mergi la inceput

Citat:

pupici la toate fetele!!
13+

Multumesc pentru remedii. Am un rau nebun de masina, adica rau de miscare, daca o sa ma simt in stare sa fac un drum de bucuresti voi merge la eco de confirmare, daca nu, probabil va trebui sa merg direct la Iasi! Tinem legatura!
Sanatate multa iti doresc!
absolut toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fly felicitari pt sarcina!
sarcina usoare si bebe sanatos!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput