FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Fly, ti-am zis eu! Stiam ca esti deja gravida. Felicitari. Sanatate tie si bebeilor,ca de, sigur sunt doi, nu? Vreau maine sera dupa ce revin de la punctie sa imi dai vestea cea mare cu un hcg imens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecord

Felicitari flyhigher77

Ma bucur tare mult de reusita, sigur s-au prins amandoi mititeii.
Te pup.
Camelia cum te simti?
E totul bine?
O seara placuta tuturor

19+

si eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

Fly, ti-am zis eu! Stiam ca esti deja gravida. Felicitari. Sanatate tie si bebeilor,ca de, sigur sunt doi, nu? Vreau maine sera dupa ce revin de la punctie sa imi dai vestea cea mare cu un hcg imens.

Multumeeesc!
Bafta multa astazi la punctie! Iti tin pumnii si te-astept cu vesti!

Mergi la inceput

Fetelor astazi e sf. Stelian, protectorul copiilor!
In jur de ora 13 am rezultatul la beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

FLYFELICITARI!!!!...ti-am citit postarile si ai avut asa un tonus bun, ai fost asa de optimista, ai crezut in embrionaii tai Vreau sa te intreb de simptome, ce ai simtit in afara de dragostea pt embrionasi?Ai avut acea sangerare de nidare de care vb unele fete?
Sunt sigura ca vei avea un beta mareeee!
Il rog Sf Stelian sa aiba grija de toate mamicile si bebeii si sa ne ajute e cele care inca luptam, s ne tinem bebeii in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

FLYFELICITARI!!!!...ti-am citit postarile si ai avut asa un tonus bun, ai fost asa de optimista, ai crezut in embrionaii tai Vreau sa te intreb de simptome, ce ai simtit in afara de dragostea pt embrionasi?Ai avut acea sangerare de nidare de care vb unele fete?
Sunt sigura ca vei avea un beta mareeee!
Il rog Sf Stelian sa aiba grija de toate mamicile si bebeii si sa ne ajute e cele care inca luptam, s ne tinem bebeii in brate.

Anda, multumesc mult!
Nu am avut sangerarea de nidare,si nici ale maroneli, dar in doua zile consecutive, asa cum a estimat Camelia, am avut intepaturi la nidare probabil, in prima zi in stanga sus, in a doua zi in dreapta jos. Plus senzatii usoare de arsuri, ca la infectie urinara, usoara balonare, stari de greata seara si dimineata, dar fara varsaturi, presiuni in zona inferioara comparabile cu cele de la menstra. Si cel mai mare simptom, daca inainte adormeam la 12 seara, destul de greu, acum la 9-10 seara motai ca o closca si adorm in 2 minute cum ma bag in pat. Am o somnolenta teribila!
Sper sa fie beta mare, ca-mi doresc 2 bebei!
Asa sa ne-ajute Dumnezeu si Sf. Stelian sa avem copilasii doriti! Si pentru fetele care au deja copii, sa fie sanatosi si sa va bucure!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

Multumesc mult! Da, ai intuit bine
Bafta multa pentru azi la punctie! Asteptam vesti despre superproductie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2010 spune:

Felicitari flyhigher , multa sanatate !Asteptam beta .
Eu am avut 20 de ovocite si ieri m-a sunat embriologul si am ramas cu 14 de calitate foarte buna care s-au cuplat cu spermatozoizii( mi-a explicat in termeni medicali dar i-am uitat ).Astazi ma suna sa-mi zica cate s-au divizat.
Luni fac transferul , mi-au zic ca sigur ajung la blasto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

oana, ce productie!!! bravo fata ouatoare!

Fly, cat e beta, cat e beta?

bafta la toate fetele care sint in focuri!

ce mai faci, Camelia?

Gabi+21
placenta previa centrala + hematom subcorial OF

Mergi la inceput

Fetelor valoarea beta 467! E bine, nu? habar n-am cat ar trebui sa fie. Plus ca nu stiu cand trebuie repetat, cred ca-mi vor spune de la clinica!
Va pup!

Oana felicitari pentru productie!

Mergi la inceput