FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

Buna fetelor! Va scriu azi, dupa cea de-a 3-a monitorizare. Vineri voi face punctia.Dna Dr era multumita de evolutie. De maine nu mai fac tratament. Abia astept pe 1 decembrie sa fac ET. Sunt cam 15-16 ovule de marime ideala si mai multe ovule mici.Dansa mi-a spus ca ma incadrez peste medie ca si productie.Sper acum sa fie si calitative.Sotul meu a facut sapt trecuta o spermograma de control si ...surpriza : de la 2 mil avea 13 mil plus o motilitate mai buna. Ma intreba si ea ce a facut sotul meu de are asa evolutie.Speram sa iasa bine pana la capat.
Fly stiu sigur ca esti graviduta. Te si comporti ca atare.Oricat de obosita voi fi vineri dupa procedura astept vesti de la tine sa ne bucuram toate.Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

Buna fetelor! Va scriu azi, dupa cea de-a 3-a monitorizare. Vineri voi face punctia.Dna Dr era multumita de evolutie. De maine nu mai fac tratament. Abia astept pe 1 decembrie sa fac ET. Sunt cam 15-16 ovule de marime ideala si mai multe ovule mici.Dansa mi-a spus ca ma incadrez peste medie ca si productie.Sper acum sa fie si calitative.Sotul meu a facut sapt trecuta o spermograma de control si ...surpriza : de la 2 mil avea 13 mil plus o motilitate mai buna. Ma intreba si ea ce a facut sotul meu de are asa evolutie.Speram sa iasa bine pana la capat.
Fly stiu sigur ca esti graviduta. Te si comporti ca atare.Oricat de obosita voi fi vineri dupa procedura astept vesti de la tine sa ne bucuram toate.Iti tin pumnii!

draga mea, frumoasa productie, iti tin pumnii pentru vineri! Multumesc pentru sustinere! Sa nu-ti faci griji, punctia e usoara si nedureroasa, si din anestezie iti revii rapid! Tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fly: Vreun test ...ceva...?? Eu zic ca noul capitol se va deschide cu o veste buna!!!!
Oana: Sunt cu gandul alaturi de tine!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Fly: Vreun test ...ceva...?? Eu zic ca noul capitol se va deschide cu o veste buna!!!!

maria, maine fac la ora 7 o sa fiu la laborator cand se deschide
tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Citat:
citat din mesajul lui maria08

maria, maine fac la ora 7 o sa fiu la laborator cand se deschide
tu cum esti?

pai n-ai bagat asa la smechereala nici un test de pp? Ca daca sunt gemeni ar cam trebui sa iasa, la blasto cica si cu unul ar cam trebui sa iasa desi nu e sigur. La mine a aparut a doua liniutza slab rozalie abia in ziua 14 ... dar din ziua 8 eram cam 80 % sigura ca "am pus-o".

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Fly, nu-mi vine sa cred ca ai atata rabdare, eu am facut test de marti si mi-a iesit vag, asa ca astazi poti sa faci cu incredere pe bat, sunt sigura ca esti gravida.

Bafta multa!

13+

Mergi la inceput

Fetele mele, nu stiu de unde am rabdare, ca am multa! Eu zic ca de la Dumnezeu, cu siguranta!
Am facut pipilica pe-un test de sarcina si e POZITIV !
A doua linie e slaba, dar clara!

Doamne-ajuta sa fie totul bine in continuare, multumesc de sustinere!!!

fly me to the moon ...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Bravo!!!!

Felicitari, mamico!

Gabi+21
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_B

Bravo!!!!

Felicitari, mamico!

Gabi+21
placenta previa centrala

Multumesc mult Gabi! Sanatate multa si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Normal ca-i pozitiv, cu asa calitate la blasto! Pai noi ce tot am cantat aici, poate s-au prins amandoi, iti doresc din toata inima sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

13+

Mergi la inceput