FIV - dr. LAURA DRACEA - 8
Raspunsuri - Pagina 19
oana_2010 spune:
Buna seara
Multumesc de incurajari. M-am mai linistit putin .Credeam ca sunt pre multi .Cunosc si pe o fata care a facut FIV tot la Gynera cu dr Codreanu , a avut 14 foliculi si a avut mari probleme de la hiperstimulare .
Luni o sa aflu cand fac punctia .
Succes flyhiger miercuri !
flyhigher77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_B flyhigher, fata optimista! te asteptam cu beta mare! hai ca mai e putin pana pe 26... Gabi+20 placenta previa centrala |
Gabi_B
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui oana_2010 Buna seara Multumesc de incurajari. M-am mai linistit putin .Credeam ca sunt pre multi .Cunosc si pe o fata care a facut FIV tot la Gynera cu dr Codreanu , a avut 14 foliculi si a avut mari probleme de la hiperstimulare . Luni o sa aflu cand fac punctia . Succes flyhiger miercuri ! |
multumesc oana, bafta multa si tie, sa ne tii la curent!
flyhigher77 spune:
Va doresc o saptamana buna fetele! Eu ma simt foarte bine, am revenit la munca, dar fac lucrurile in reluare !
oana_2010 iti tin pumnii azi la punctie!
fetele curajoase!
oana_2010 spune:
multumesc flyhigher dar astazi am avut ultima monitorizare - acum am 24 de foliculi maturi + unii mici pe care nu i-a numarat.
Miercuri imi fac punctia .
Oricum cred ca o sa fie bine .
Bafta si tie miercuri !
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui oana_2010 Multumesc de incurajari . Si eu sper sa fie bine. Seara buna ! |
ok, aveam senzatia ca luni ai punctia, bafta miercuri, eu fac beta pe 26!
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui maria08 Fly: Mai e putin pana vineri!!! |
asa-i maria si timpul zboara efectiv , nu m-am simtit niciodata mai gravida ca acuma , nu ca as mai fi fost pana acum!
ce tampenii va pot scrie, va pup pe toate!