FIV - dr. LAURA DRACEA - 8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Fetele mele, din 5 ovule am avut 5 embrioni cu 8-9 celule in ziua a treia si in ziua a cincea, 5 blasto AA ,ieri am facut ET, am transferat doi, unul dintre ei era extrem de grabit, mai grabit ca toti! pe ceilalti 3 i-am congelat, ca ne-a fost mila de ei sa-i aruncam, ca erau asa frumosi si perfect rotunzi, ce inima de parinti avem deja!
De-acum Dumnezeu cu mila! Pana luni am concediu, mi-am propus sa ma relaxez si sa am grija de samburei!
Va pup cu draga pe toate, sanatate multa tuturor!

moamaa ce calitateee, n-am auzit la nimeni pana acum, ai pus-o. Gata - peste 10 zile e beta beton. Felicitari.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Citat:
citat din mesajul lui flyhigher77

Fetele mele, din 5 ovule am avut 5 embrioni cu 8-9 celule in ziua a treia si in ziua a cincea, 5 blasto AA ,ieri am facut ET, am transferat doi, unul dintre ei era extrem de grabit, mai grabit ca toti! pe ceilalti 3 i-am congelat, ca ne-a fost mila de ei sa-i aruncam, ca erau asa frumosi si perfect rotunzi, ce inima de parinti avem deja!
De-acum Dumnezeu cu mila! Pana luni am concediu, mi-am propus sa ma relaxez si sa am grija de samburei!
Va pup cu draga pe toate, sanatate multa tuturor!

moamaa ce calitateee, n-am auzit la nimeni pana acum, ai pus-o. Gata - peste 10 zile e beta beton. Felicitari.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

multumesc mult amzulica, sa dea Domnu sa ai gura aurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fly: Sper sa pot face FET, dar av fi in functie de rezultatul analizelor.....vad ca luna asta am semne de CM la 23 zile ceea ce nu mi s-a mai intamplat nicioadta, nici macar dupa FIV....dimineata am avut surpriza unor pete rozalii, cred ca se instaleaza .....asta ar insemna sa fac FET-ul pana in Mos Nicolae.
O ZI BUNA TUTUROR!

Mergi la inceput

Doamne-ajuta maria, sa fie bine! Iti tin pumnii

Mergi la inceput

Fly: Hai ca vreau sa-mi tii un loc caldut la odisee!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Fly: Hai ca vreau sa-mi tii un loc caldut la odisee!!!

Vaai cat imi doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria dar "petele" alea n-or fi "altceva"? Ziua 23...hmmmm. Ai vreo trompa buna si ai ovulat? Mai, asta e exact cazul unei prietene de-ale mele care dupa 3 ani de fivuri a avut "petele" astea. Acum, pe 25 noiembrie, fetita ei face un an. Mai!Mai, mai, mai!

P.S. Sper ca nu aberez

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Aristica: Mi-as fi dorit eu sa fie asa cum a patit prietena ta....deja nu mai sunt pete, cred ca se instaleaza CM... Intr-un fel ma bucur....asa fac mai repede FET-ul, deja ma gandesc la analizele de ziua 2 si fac calcule....
Voi ce mai faceti? Care-s planurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Maria, iti doresc din toata inima sa reusesti, cine stie poate este FET-ul norocos. In ce priveste odiseea, sincer nu m-am regasit de nici o culoare, am incercat , dar n-am putut. Acolo majoritatea sunt la al doilea copil, fara probleme de contraceptie si cu sarcini relativ usoare.Asa ca voi ramane aici pana la termen, stiu ca orice nebunie scriu, sunt inteleasa. Si apoi e important sa sustinem fetele care vin din urma, am vazut cu totii ce mult a contat pt noi sustinerea unei "veterane", ma refer la Amzulica, care dupa 2 ani si ceva luni de la FIV inca mai posteaza aici.

Fly, incearca sa nu cauti simptome, e prea devreme si sunt irelavante, important e ce in sufletelul tau,acolo stii daca esti sau nu gravida, desi cu 2 blasto 5 AA, eu nu mi-as face probleme, si nu uita sa te rogi la DD.

Noroc si sanatate tuturor!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Camelia, si eu la fel simt. Am butonat pe la odisee, dar degeaba!
aici, la "fivoase", e acasa...

pup toate fetele
bafta multa!

Gabi+20
placenta previa centrala

Mergi la inceput